Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gluglu07

Ya cevabın için çok saol ama kopyalıyorum da nereye yapıştırcam???

teldeki kartı adaptöre takıyon. sonra onu da bilgisayara takıyosun. onu takınca bilgisayarım' da 'çıkartılabilir disk) diye bi sürücü çıkıyo. onu açıyosun. daha sonra telefona atmak istediğin bi mp3, resim vs onu kopyala diyosun. sonra çıkartılabilir disk'i yine açıyosun ve ona sağ tıkalyıp yağıştır diyosun.

diğer bi yöntem de sürükle bırak..

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

Ya cevabın için çok saol ama kopyalıyorum da nereye yapıştırcam???

teldeki kartı adaptöre takıyon. sonra onu da bilgisayara takıyosun. onu takınca bilgisayarım' da 'çıkartılabilir disk) diye bi sürücü çıkıyo. onu açıyosun. daha sonra telefona atmak istediğin bi mp3, resim vs onu kopyala diyosun. sonra çıkartılabilir disk'i yine açıyosun ve ona sağ tıkalyıp yağıştır diyosun.

diğer bi yöntem de sürükle bırak..

Ya cevabın için yine saol da onu takınca çıkartılabilir disk diye bisy yazmıo ki?
    Bak ben sana anlatiyim sen de doğru cvp ver:
    Ben dün adaptörü aldım.Teldeki kartı da adaptöre taktım ve sonra bilgisayara hemen taktım ama takınca çıkartılabilir disk diye bisy yok işte bende nereye yapıştırcam die onu soruom neden yazmıo ki çıkartılabilir disk die??yardım!!??

• bilgisayarım'a giricen. orda var o dediğimiz. hani masaüstünde belgelerim, bilgisayarım, çöp kutusu vs.. var ya. orda işte bilgisayar ikonu var. ona çift tıkla. orda görürsün 'çıkartılabilir disk' (amacım daha açık anlatmak. yanlış anlama. ama başka yolu yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

uzun zamandır giremiyordum girebilsemde en fazla mesajlara bakabiliyordum cevap yazamadığım için özür dilerim üyelikleride birazdan yapacağım merak etmeyin

abi valla ben tam sabah koca koca harflerle 'simavli abi nerdesin' diye yazıcaktım. baktım ki buralardaymışsın. arada bir mesaj yaz abi. hiç yokton burda olduğunu bilelim kolay gelsin...
  • quote:

bilgisayarım'a giricen. orda var o dediğimiz. hani masaüstünde belgelerim, bilgisayarım, çöp kutusu vs.. var ya. orda işte bilgisayar ikonu var. ona çift tıkla. orda görürsün 'çıkartılabilir disk' (amacım daha açık anlatmak. yanlış anlama. ama başka yolu yok)

Yani beni gören de sanki ilk kez bilgisayar kullanıo diyecek!(senin anlattıklarına bakınca)
    Ya tmm onları biliom ama olmuyor.Bilgisayarımda öyle bisy yok!Acaba bunun cd si fln mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gluglu07 -- 7 Ağustos 2007; 16:50:08 >

• Ya cevap verin lütfen bunun cd si fln varsa aliyim hemen yardım?????!!?
  • quote:

Ya cevap verin lütfen bunun cd si fln varsa aliyim hemen yardım?????!!?

valla ben de anlamadım neden olmadığını. aynen dediğim gibi olması lazım aslında. adaptörü bilgisayara takıyon sonra bilgisayarım da çıkar. disk çıkması lazım. sonra copy-paste. ama gerçekten neden olmadığını çıkaramadım. kusura bakmaç benden bu kadar.. umarım sorunun çözülür (cd'yle alakası yok kesinlikle..)

• quote:

quote:

Ya cevap verin lütfen bunun cd si fln varsa aliyim hemen yardım?????!!?

valla ben de anlamadım neden olmadığını. aynen dediğim gibi olması lazım aslında. adaptörü bilgisayara takıyon sonra bilgisayarım da çıkar. disk çıkması lazım. sonra copy-paste. ama gerçekten neden olmadığını çıkaramadım. kusura bakmaç benden bu kadar.. umarım sorunun çözülür (cd'yle alakası yok kesinlikle..)

Çok saolun bütün cevap verenlere sadece kameranın fişini çekip adaptörü taktığımda iş haloldu.Müzikleri ve resimleri rahatca attım ama kalpsizsinin videosunu oynatamadım.Oynat die bi seçenek yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çooooook saolun

• BENİM SORUNUM

1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI?
    2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: king_lion

BENİM SORUNUM

1-BU TELEFONDA MP3 ÇALARKEN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORMUYUZ? BUNUN Bİ AYARI VARMI?
    2-PC YE ATTIĞIMIZ VİDEOLARI GÖRÜNTÜYÜ FAZLA BOZMADAN -ZATEN BOZUKTA:D- İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    3-BENİM PCDEN ATTIĞIM FOTOLARI,VİDEOLARI GÖSTERMİYOR BUNUN İÇİN DAHA ANLAMLI BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA VARMI?

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....SAYGILAR!!!

Ben bu soruyu zaten cevaplamıştım.6.sayfaya bakarsan göreceksin

• Ya ben pc'den attığım videoları telefonda izliyemiom.Acaba bunun cevabını bilen biri var mı???

Şimdiden
  • telefon ile çekilden videoları izlemek için vlc media player'ı kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

telefon ile çekilden videoları izlemek için vlc media player'ı kullanabilirsin

Yok sen beni yanlış anladın.Yani bilgisayardan telefona videolar atıyorum ama telefonda izlenmiyor.Yürüt die bi seçenek yok?Bunun cevabını istiyorum.Şimdiden
  • Selam arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ancak burda SIM kartın özel menüsünü bulamamdım. Önceki nokia telefonlarımda görebiliyorduk.. Bi bilginiz varsa vede yardımcı olursanız sevinirim....
  • arkadaşlar ben bilgisayardan telefona bluetoothla mp3 atarken aktarım hızı 20 kb/s olarak gözüküyor. sizde de öyle mi yoksa bende mi problem var. 20 kb/s düşük deil mi
  • arkadaşlar e-250 data kablosu alsam pardusta kullanabilirmyim?
  • bilemiyorum valla
  • topik eski performansında değil vay be ne cabuk gecti zaman.

3 ay önceydi telefonumdan memnun değildim(xc75).forumlar arasında dolaşırken samsung e250 yazısını görmüştüm.baştan fikrim yoktu ilk sayfa acıldı ve telefonun fotosunu gördüm adeta kitlenmiştim.böylesine şık siyah bir cihaz beklemiyordum.ama önümde bilgilenmem için 40 küsür sayfa vardı.üşenmedim sabaha kadar hepsini okudum.yorulmuştum ama bu tatlı bir yorgunluktu.köşede biriktirdiğim üç beş kuruş para ile bu teknoloji harıkasına sahip oldum.

birşeyi gönül rahatlıyıyla söyleyebilirimki kullandığım ve gerçek anlamda tatmin olduğum telefondur e250.

saygıyı hak eden herkeze saygılarla

• Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende bugün gidip bi tane E250 aldım ve sizleri tanımak güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haralay

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Bende bugün gidip bi tane E250 aldım ve sizleri tanımak güzel.

Hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.