Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende yaklasık 2 hafta once dubaide dutyfreeden aldım.180 milyona aldım.5 milyonada kayıt 185 ytl ama icinden ne data kablosu nede 512 mb kart cıktı.Garantide yok maalesef kesek buradan alsaydim. Bu arada Istanbuldan bu teli almayı dusunen arkadaslar varsa realin 2 yeni acılan yeri var umraniye ve buyukcekmecede 269 milyona 12 aya kadar taksitli satıyorlarmıs reklamlarında gordum.BENIDE MUTLAKA FANCLUBA EKLEYIN!!!

Benim birkac sorum olacak ilk once telin kullanımı
    1)Mesajları her yollayısımızda sakla ve gonder secmeden mesajları gönderilmiş mesajlar icine otomatik saklayarak yollamanın yolu varmı?Sorulmus ama tam bir cevap yok sitede
    2)Radyo dinlerkne menuler arasında dolasabiliyoruz ama MP3 dinlerken bu olamıyor. bunun bir yolu yok mu?Bunu soranlar olmus ama belki vardır bir yolu
    3)Tus kilidini otomatik kapatıyor bunu istemiyorum. Bunu kaldırıp ben kapatamıyor muyum?Cunku radyo dinlerken bir yerelere girmek istiyorum ikide bir kilid acmak siniri bozuyor
    4)Menuler icinde advanced shortcuts(gelişmiş kısayollar) var bu ne ise yarıyor birsey anlamadım anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.Icındekiler kısayollarla aynı bir farkı yok. Neresei advanced onu anlamadım
    5)My menu(Menum) 5 tane bunun sayısını artırabiliyormuyuz?
    6)Menu icinde key management(tus yonetimi) var ama birsey yapamıyorum ne ise yarıyor nasıl kullanılıyor nedir?
    7)Bluetoothum yok kablomda yok ama esimin telefonun icinden kablo cıktı acaba onun telefonuna oyunları ve diger uygulamaları kabloyla atasam sonra onun telinden bluetooth ile kendime alabilir miyim? Amma cimri adamım amacım sadece degisik yollarıda ogrenip telefonu iyice ogrenmek...
    8)Birde telefon listesinde bir kisiye ulasmak icin mesela burak bulmak istiyorum b yazıyorum sonra u yapıp "bu" yapmak isyorum olmuyor. B yi ilk isme U yu son isim gibi anlıyor sacma sapan birsey oluyor. "BU"ya ulasmak icin C ye basıp geri gidiyorum cok sacma birsey birturlu cozemedim. Umarım iyice anlatabilmisimdir. Her mesaj cekisimde sıkıntı.

Ayrıca bendeki tel ingilizce ve arapca buna nasıl turkce dil ve turkce T9 yuklerim.Umarım cok soru olmamıstır benim sorularımın cevapları herkese yol gosterir diye umit ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenoz -- 15 Ağustos 2007; 12:28:15 >

• yukarıda sorduklarının cevabı daha önceden verilmiş olmasına rağmen hala soruluyor telefonun özellikleri sınırlı siz sordukça düzelmez adamlar öyle yapmış bir kere kaderine razı olup telefonu olduğu gibi beyenmelisin zaten insanlar da da öyle değilmi :)
    şimdi sorularını cevaplayalım
    1)yok
    2)d600 de var am e250 de yok
    3)yok
    4)gelişmiş kısayollar yön tuşlarına bastığında ne olmasını istiyorsan onu koyabilirsin demek yalnızca ortadaki gprs ye girme tuşunu değiştiremezsin
    5)hayır
    6)bilgim yok araştırırım (tel yanımda değil)
    7)''bu'' diye yazamazsın sadece ''b'' basıp aşağı yön tuşuyla b hariyle başlayanlara bakabilirsin sırayla
  • Size önemli bir soru sorcam:

Bazen telefon hafıza kartını görmüyo ve dosyalarımdaki bellek kartına basınca donuyo veya abuk subuk şeyler yazıo.Sonra hafıza kartını çıkarıp takınca düzelio?Bunun çözümü yok mu???
  • Unutmadan 1'de hafıza kartını biçimlendir ne işe yarıo??Sorularımı cevaplayın lütfen
  • ben bulamadım telefona yazılım yüklettim gene olmadı
    hafıza kartını biçimlendirmek demek format çek demektir hiç deneme
  • sizlere bir sorum var. cevaplariniz icin tesekkur ederim

bi arkadasim yapmis istedigi numara ona ulsamiyor. o numara aradigi zaman tel bir kez caliyor hemen arkasindan mesgule dusuyor, nasil yaptigini sordum soylemedi,

bilen varsa anlatabilir mi
  • bende aldım benimde üye olmam mümkün mü acaba arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

sizlere bir sorum var. cevaplariniz icin tesekkur ederim

bi arkadasim yapmis istedigi numara ona ulsamiyor. o numara aradigi zaman tel bir kez caliyor hemen arkasindan mesgule dusuyor, nasil yaptigini sordum soylemedi,

bende tam biLmiyorum ama sanırm o kişiyi engeLLeyerek oLuyo

bi ara nerden engeLLiceğni buLmuştum ama tam oLarak bi açıkLama yapaıycam dha biLgiLi bi arkadaşa sorarsan ya da kendin uğraşıp buLursan dha iyi oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

sizlere bir sorum var. cevaplariniz icin tesekkur ederim

Cevabını vermeye çalıştım.
  • Arkadaşlar ben de geçen gün e250 aldım. Yalnız telefonun yanında hafıza kartı yoktu. Sizce ne kadarlık bir hafıza kartı almalıyım? 1 GB alsam telefonda yavaşlama olur mu? bilen veya kullanan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
  • arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum teli genel anlamda memnunum yanlız bir sorunum var...telefonumda bildirim tonu seçenekleri seçili olduğu halde ve diğer tüm tonlar (kapak kaydırma sesi,açılış kapanış tonu,dakika uyarıcısı,bağlantı uyarıcısı v.s.) seçili olduğu hiç bir uyarı tonu vermiyor...yanlız tel çalıyor ve alarmı çalışıyor...sorunuma çözüm olursanız sevinirim yoksa servise gidicem
  • yaw sizin verdiğiniz radyodan kayıt kodları radyodan kaydetmiyor. sadece ses kaydedici gibi çevre seslerini kaydediyor
  • Benide ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfbati

Arkadaşlar ben de geçen gün e250 aldım. Yalnız telefonun yanında hafıza kartı yoktu. Sizce ne kadarlık bir hafıza kartı almalıyım? 1 GB alsam telefonda yavaşlama olur mu? bilen veya kullanan arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.

aslında kutunun içinden çıkması lazım 512 mb hafıza kartı. belli ki cebe indirmiş telci. 2 gb'ya kadar destekliyo. ama 1 gb nasıl diyosan bikaç arkadaşta var. hiç kasmadan çalışıyodu. ama senin tel için bişey diyemem. ama 2 gb desteklediğine göre 1 gb pek kasmaz. 512 yeter de artar bile. ve hiçbi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gluglu07

Cevabını vermeye çalıştım.

bizlere de vermeye çalışırsan sevinirim kardeşim
  • Arkadaşlar Benim E-250 telefonumu alalı 2 ay oldu fakat 2 sorunum var 2side çok rahatsızlık verici.
    1}Telefonumun üstüne oturulması sebebiyle ekran ışığının 1si patlamış yani ekranının 1 bölümü bariz bir şekilde siyahlaştı.
    2}Telefonun ekranda bazen çizgiler oluşuyor sangi 65 renk değilde 25 renk gibi oluyor ne yapmam gerekir servise gitse kullanıcı hatası mı derler bide telefonu çok mu yıpratırlar.
  • arkadaşlar kardeşimin e250 sinin sürgüsü acayip zorlanıyor yani açmak için normalden 2-3 kat daha fazla güç kullanmak zorunda kalıyoruz. içine kum kaçtığını düşünmekteyim. serviste bu durum hallolur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

10-)desteklediği formatlar
    video: mp4 , 3gp
    ses: amr , mp3 , aac+
    resim: jpg , gif

Arkadaşlar ben de yeni aldığım e250'ye video yüklemek istiyorum. Fakat mp4 veya 3gp formatına çevirdiğim dosyaları telefonda açamıyorum. Farklı farklı uzantılar veya özellikler var. Ben hangisini seçmeliyim. Total video converter programını kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca tavsiye edeceğiniz başka bir program varsa bir de onu deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfbati -- 19 Ağustos 2007; 15:41:08 >
  • arkadaşlar ben mms ayarlarımı yaptırdım. mms geldi aldım. herşey tamam. ama bu G işareti ekrandan gitmiyor. kapayamadım da nasıl sileceğim? G açık olduğu sürece ücretlendirilmez değil mi?
  • Arkadaşlar bi sorum olacak E-250 de hücre mesajı geldiğinde herhengi bir uyarı alma imkanımız yokmu?Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.