Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler size bir şey diyecem ama dürüstce cevap verirseniz sevinirim ?
    Şimdi ilk olarak ben bu telefondan almak istiyorum ama bazı arkadaşlar yazmış kamera kötü [ VGA bu VGA bu kadar kötümü ne anlama geliyor] diyor. Ses az çıkıyor falan. Program atamayan falan bir sürü sorunu olan arkadaşlar var kısaca...
    Yani ben bu telefondan almalımıyım yoksa almayım mı ? ama telefon cok güzel ve hoş. ama aldıkdan sonra pişman olmak istemem ? Lütfen yardım eDin Kullanan arkadaşlar bu telefondan alayım mı ?
  • Arkadaşlar ben de yakında e250 almayı düşünüyorum.Şu an Teknosa'da 299 ytl.Bazı sorularım var:

1-Telefon kutusundan data kablosu çıkmıyormuş.Bluetooth da kullanmam,hafıza kartına bilgisayardan birşeyler yükleyip telefona taksam sorun olur mu?Mp3,resim,java program kurulum dosyası(Opera ya da msn) yükleyebilir miyim?Kart okuyucum yok,HP C3180 yazıcımın kart okuyucu yuvası var,ordan da olur mu?Bunun için de Samsung Pc Studio yazılımını yüklemem şart mı?

2-Telefonda radyo ya da mp3 dinlemeyeceğim pek.Sadece konuşma,mesajlaşma,msn ve internette gezinti için kullanacağım.Bu bana şarj konusunda birşeyler kazandırır mı?

3-Genelde kot cebinde taşıyacağım.Sürgülü kapak sürtünmelerle vs.zarar görür mü?Sürgünün istenmediği zamanlarda açılmaması için bir kilit var mı?(Tuş kilidi dışında)

4-Şu anda kullandığım telefon Nokia 6630.Onunla kıyaslarsanız boyutları nasıl?Daha küçük,şık bir telefon istiyorum.

Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.Bu telefon konusunda baya kararsız kaldım,uygun fiyatı nedeniyle bunu düşünüyorum şimdilik.Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 19 Ağustos 2007; 20:02:40 >

• Yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanileri

Beyler size bir şey diyecem ama dürüstce cevap verirseniz sevinirim ?
    Şimdi ilk olarak ben bu telefondan almak istiyorum ama bazı arkadaşlar yazmış kamera kötü [ VGA bu VGA bu kadar kötümü ne anlama geliyor] diyor. Ses az çıkıyor falan. Program atamayan falan bir sürü sorunu olan arkadaşlar var kısaca...
    Yani ben bu telefondan almalımıyım yoksa almayım mı ? ama telefon cok güzel ve hoş. ama aldıkdan sonra pişman olmak istemem ? Lütfen yardım eDin Kullanan arkadaşlar bu telefondan alayım mı ?

4-5 ay öncesine kadar al derdim. ama şu anda al derim. peşin fiyatı 260 lira bunu almazsan en azından k750i alırsın ki o da 320 lira. aradaki farka takmam dersen e250 ALMA derim ben. kamerası iyi değil. çok da kötü değil ama. program ve oyun atmanın çözümü bulundu. (sınırlı) ama yavaş yavaş telefon çözülüyo. ses de bence gayet iyi çıkıyo. hele kulaklık kalitesi süper bence. ikisini bir arada takınca tırın korna sesini bile duymazsın sadece fiyatı iyi ve karizması olduğu için öneririm. ama iyi düşün derim

• quote:

Orjinalden alıntı: byzaf

Arkadaşlar bi sorum olacak E-250 de hücre mesajı geldiğinde herhengi bir uyarı alma imkanımız yokmu?Saygılar...

bildiğim kadarıyla yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar ben de yakında e250 almayı düşünüyorum.Şu an Teknosa'da 299 ytl.Bazı sorularım var:

1-Telefon kutusundan data kablosu çıkmıyormuş.Bluetooth da kullanmam,hafıza kartına bilgisayardan birşeyler yükleyip telefona taksam sorun olur mu?Mp3,resim,java program kurulum dosyası(Opera ya da msn) yükleyebilir miyim?Kart okuyucum yok,HP C3180 yazıcımın kart okuyucu yuvası var,ordan da olur mu?Bunun için de Samsung Pc Studio yazılımını yüklemem şart mı?

2-Telefonda radyo ya da mp3 dinlemeyeceğim pek.Sadece konuşma,mesajlaşma,msn ve internette gezinti için kullanacağım.Bu bana şarj konusunda birşeyler kazandırır mı?

3-Genelde kot cebinde taşıyacağım.Sürgülü kapak sürtünmelerle vs.zarar görür mü?Sürgünün istenmediği zamanlarda açılmaması için bir kilit var mı?(Tuş kilidi dışında)

4-Şu anda kullandığım telefon Nokia 6630.Onunla kıyaslarsanız boyutları nasıl?Daha küçük,şık bir telefon istiyorum.

Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.Bu telefon konusunda baya kararsız kaldım,uygun fiyatı nedeniyle bunu düşünüyorum şimdilik.Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar lüften çok önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

arkadaşlar kardeşimin e250 sinin sürgüsü acayip zorlanıyor yani açmak için normalden 2-3 kat daha fazla güç kullanmak zorunda kalıyoruz. içine kum kaçtığını düşünmekteyim. serviste bu durum hallolur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: mfbati

Arkadaşlar ben de yeni aldığım e250'ye video yüklemek istiyorum. Fakat mp4 veya 3gp formatına çevirdiğim dosyaları telefonda açamıyorum. Farklı farklı uzantılar veya özellikler var. Ben hangisini seçmeliyim. Total video converter programını kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca tavsiye edeceğiniz başka bir program varsa bir de onu deneyeyim.

Arkadaşım ben de total Converter kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. İlk önce Telefonun kendisiyle kısa bir video çektim ve bu videoyu bilgisayarıma attım. Bilgisayarıma videoların bütün özelliklerini ve codeclerini gösteren Video Info Tool programı yükledim ve telefonun kendi çektiği videonun codec, çözünürlülük ve bunun gibi bütün özelliklerini öğrendim ve bu ayarları Total Converter da uyguladım ve bu yolla dönüşmüş videoların hepsi sorunsuzca çalıştı.

NOT: Yalnız bir tek şeye dikkat edin; eğer videoların isimleri çok uzun ve isminde parantez işaretleri varsa telefon bunları hiç görmüyor. ben parantezleri silip ismi biraz kısaltınca hemen gördü ve sorunsuzca oynattı.

Total Converter programında uyguladığım ayarları yazıyorum;

- Videoyu Total Converter a atınca Mobile bölümündeki Mpeg4 Video seçeneğini tıkla.
    - Altta sağdaki Settings butonuna tıkla.
    - Audio Option bölümünde Audio Channelı Single Channel yap.
    - Audio Cedec i, amr_nb yap.
    - Sampling Rate e Costum seçip değeri 8000 yap.
    - Bit Rate i Custom seçip, 64 yap.
    - Volum ü elleme.
    - Video Options ta Video Codec mpeg4 olsun
    - Frame Rate i Custom seçip, 15 yap.
    - Bit Rate i Custom seçip, 102 yap.
    - Video Resize sekmesine gelip Custom seçip 160 x 120 yap. Aspect normalde kalsın.

Bu ayarları Save&Apply dersen her seferde bu ayarları hatırlar ve tekrar tekrar yazmak zorunda kalmazsın.

Artık Output File ı seçip CONVERT butonuna rahatça basabilirsin. Dönüştürülen video kesinlikle Telefonunda kasmadan çalışacaktır ;) Bu arada Total Converter programını herkese tavsiye ederim. İsterseniz Videoları ya da Klipleri sadece mp3 olarak da kaydedebiliyorsunuz

Umarım herkese faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 19 Ağustos 2007; 22:52:36 >

• arkadaşlar benim g silinmedi hala ekrandan?

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

arkadaşlar ben mms ayarlarımı yaptırdım. mms geldi aldım. herşey tamam. ama bu G işareti ekrandan gitmiyor. kapayamadım da nasıl sileceğim? G açık olduğu sürece ücretlendirilmez değil mi?
  • *#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır
    quote:

arkadaşlar benim g silinmedi hala ekrandan?

quote:

arkadaşlar ben mms ayarlarımı yaptırdım. mms geldi aldım. herşey tamam. ama bu G işareti ekrandan gitmiyor. kapayamadım da nasıl sileceğim? G açık olduğu sürece ücretlendirilmez değil mi?

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahtemp4 -- 19 Ağustos 2007; 23:18:07 >
  • vaaay, sağolasın şefim. halloldu. ama mms geldiğinde kabul et dediğimde bağlanırım değil mi yeniden? sorun olmaz yani.

quote:

Orjinalden alıntı: sahtemp4

*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır
    quote:

arkadaşlar benim g silinmedi hala ekrandan?

quote:

Alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

sizlere bir sorum var. cevaplariniz icin tesekkur ederim

bi arkadasim yapmis istedigi numara ona ulsamiyor. o numara aradigi zaman tel bir kez caliyor hemen arkasindan mesgule dusuyor, nasil yaptigini sordum soylemedi,

bilen varsa anlatabilir mi

engellemek istediğiniz teli arama kaydından bulup seçeneklerden reddetme listesine ekle diyoruz o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcan

yaw sizin verdiğiniz radyodan kayıt kodları radyodan kaydetmiyor. sadece ses kaydedici gibi çevre seslerini kaydediyor

zaten bizde öyle söyledik ortamdaki sesleride alıyor ortamın sessiz olması ve radyo sesini dışarıya vermelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfbati

quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

10-)desteklediği formatlar
    video: mp4 , 3gp
    ses: amr , mp3 , aac+
    resim: jpg , gif

Arkadaşlar ben de yeni aldığım e250'ye video yüklemek istiyorum. Fakat mp4 veya 3gp formatına çevirdiğim dosyaları telefonda açamıyorum. Farklı farklı uzantılar veya özellikler var. Ben hangisini seçmeliyim. Total video converter programını kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıca tavsiye edeceğiniz başka bir program varsa bir de onu deneyeyim.

resimlerle göstereyim

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

• Simavli arkadaşım, ellerine sağlık.

Ama benim bir önceki sayfada mpeg4 seçeneği seçilerek verdiğim ayarlar yapılırsa videolar biraz daha fazla yer tutuyor ancak 3gp ye göre daha kaliteli oluyor. Zaten eğer benim verdiğim değerlerle, senin söylediğin 3gp nin "Settings" butonuna basılarak görülen değerleri karşılaştırırsak, bit rate lerin, frame rate lerin falan 3gp de daha düşük olduğunu görürsün. Bu yüzden 3gp daha az yer kaplıyor ama video ve ses daha kalitesiz oluyor.

Ben şahsen bir önceki sayfada önerdiğim mpeg4 formatını ve değerlerini kullanıyorum ve gayet memnunum, tavsiye olunur.

Emeğin için tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 20 Ağustos 2007; 1:25:07 >

• Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.daha dogrusu telefonum bozuldu bu sayede de sizi tanımış oldum.

Sorunumu sizinlede paylaşayım umarım bi sonuca varırız. Resim çekerken çok kötü bi şekilde ekranda renk degişmesi oluyo. renkleri kırmızı tonlarına yakın çekiyo, ayarlarında kesinlikle bi sorun yok. arada bi düzeliyo ama sonradan tekrar eski haline dönüyo. bozuk haliyele birkaç resim çektim. umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)

Bozuk haldeyken bu şekilde çekiyo resimleri !!!! :( :(

http://img182.imageshack.us/img182/4523/photo0001tg2.jpg

http://img515.imageshack.us/img515/4687/photo0002fb0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorro658 -- 20 Ağustos 2007; 12:22:53 >

• Beyler gene ben :D bişe soracam gene size şimdi bu E250 ile nokia vs. başka telefonlardan blueotut ile resim vs video alabiliyormuyuz ? Çok tş edrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_gun

arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum teli genel anlamda memnunum yanlız bir sorunum var...telefonumda bildirim tonu seçenekleri seçili olduğu halde ve diğer tüm tonlar (kapak kaydırma sesi,açılış kapanış tonu,dakika uyarıcısı,bağlantı uyarıcısı v.s.) seçili olduğu hiç bir uyarı tonu vermiyor...yanlız tel çalıyor ve alarmı çalışıyor...sorunuma çözüm olursanız sevinirim yoksa servise gidicem

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ YOK MU SERVİSİN YOLUNU TUTALIMMI BİDE HÜCRE YAYINLARINI ALAMIYORUM ÇÜNKÜ KANAL SEÇMEME İZİN VERMİYOR YARDIM YARDIM YARDIM LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorro658

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.daha dogrusu telefonum bozuldu bu sayede de sizi tanımış oldum.

Sorunumu sizinlede paylaşayım umarım bi sonuca varırız. Resim çekerken çok kötü bi şekilde ekranda renk degişmesi oluyo. renkleri kırmızı tonlarına yakın çekiyo, ayarlarında kesinlikle bi sorun yok. arada bi düzeliyo ama sonradan tekrar eski haline dönüyo. bozuk haliyele birkaç resim çektim. umarım yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler :)

Bozuk haldeyken bu şekilde çekiyo resimleri !!!! :( :(

http://img182.imageshack.us/img182/4523/photo0001tg2.jpg

http://img515.imageshack.us/img515/4687/photo0002fb0.jpg

bence servise götürmen iyi olur.

• hadi cevapp verin
    quote:

Orjinalden alıntı: tcan

yaw sizin verdiğiniz radyodan kayıt kodları radyodan kaydetmiyor. sadece ses kaydedici gibi çevre seslerini kaydediyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.