Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoşgeldin de ben hala merak ediyorum pardus da data kablosunu kullanabilirmiyiz?versiyonu pardus 2007.2 caracal caracal olup olmayacağını bilen yada deneyen biri yok mu?
  • uzun zaman oldu forumumuza girmeyeli..
    e250 mi unutmuş değilim..
    bir fotografla süsleyelim..
     SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>
  •  SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>
  • gerçekten çok güzel çekiyo fotoyu... sevdim ben bunu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanzalah

Selam arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ancak burda SIM kartın özel menüsünü bulamamdım. Önceki nokia telefonlarımda görebiliyorduk.. Bi bilginiz varsa vede yardımcı olursanız sevinirim....

sim kartın özel menüsü uygulamaların içinde
  • benim de bi sorum war.telefonum pc den veya HERHANGI BI TELEFONDAN(NOKIA) YÜKLEDİĞİM GÖRÜNTÜLERİ ACMIYOR.desteklenmeyen görüntü dio.ne yapabibilirim bu konuda?şimdiden tesekkurler cewaplarınıs ıcın..
  • slm arkdşlr ben sitenizin yeni üyesiyim
    bende e250 kullanıyorum ve fun cluba üye olmak istiyorum umarım aranıza benide alırsınız bol paylaşımlar
  • ARKADAŞLAR SELAMLAR...BENDE 1 AY KADAR OLDU E250 ALALI.TELEFONUMDAN MEMNUNUM KARİZMASIDA BENCE APAYRI.SAMSUNGUN TELEFON ÜRETİRKEN ÖNCELİKLİ ANLAYIŞI BENCE TASARIM.BUNUDA GÜZEL YANSITIYORLAR...LAFI UZATMAYAYIM.BAZI ARKADAŞLAR TOPİĞİN SESSİZ KALDIĞINI SÖLEMİŞ HAKLILAR BELKİ AMA GEREKSİZ MUHABBET ORTAMINADA ÇEVİRMEYE GEREK YOK.NE YAPABİLİRİZ BURASI SONUÇTA PAYLAŞIM ALANI BENCE ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK ADINA EN SEVDİĞİ EKRAN KORUYUCULARINI DUVAR KAĞITLARINI MELODİLERİ V.S BURADAN YAINLASIN SONUÇTA BU GİBİ ŞEYLERİDE PAYLAŞABİLİRİZ.TOPİKTE HEM HAREKETLİLİK OLUR HEMDE SEVDİĞİMİZ MATERYALLERİ PAYLAŞMIŞ OLURUZ.ARADADA YİNE SORUNU OLAN ARKADAŞLAR SORUNLARINI DİLE GETİRİR.BİLEN ARKADAŞLARIMIZDA YARDIMCI OLUR.İYİ FORUMLAR....

NOT:SAMSUNGUN KENDİ SAYFASINDAN FANCLUB A ÜYE OLDUM BURAYADA AYRI YETEN ÜYE OLMAM GEREKİRMİ?GEREKİYORSA FUN I YÖNETEN ARKADAŞTAN RİCAM BENİDE EKLESİN LİSTEYE....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TektusKOR

ARKADAŞLAR SELAMLAR...BENDE 1 AY KADAR OLDU E250 ALALI.TELEFONUMDAN MEMNUNUM KARİZMASIDA BENCE APAYRI.SAMSUNGUN TELEFON ÜRETİRKEN ÖNCELİKLİ ANLAYIŞI BENCE TASARIM.BUNUDA GÜZEL YANSITIYORLAR...LAFI UZATMAYAYIM.BAZI ARKADAŞLAR TOPİĞİN SESSİZ KALDIĞINI SÖLEMİŞ HAKLILAR BELKİ AMA GEREKSİZ MUHABBET ORTAMINADA ÇEVİRMEYE GEREK YOK.NE YAPABİLİRİZ BURASI SONUÇTA PAYLAŞIM ALANI BENCE ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK ADINA EN SEVDİĞİ EKRAN KORUYUCULARINI DUVAR KAĞITLARINI MELODİLERİ V.S BURADAN YAINLASIN SONUÇTA BU GİBİ ŞEYLERİDE PAYLAŞABİLİRİZ.TOPİKTE HEM HAREKETLİLİK OLUR HEMDE SEVDİĞİMİZ MATERYALLERİ PAYLAŞMIŞ OLURUZ.ARADADA YİNE SORUNU OLAN ARKADAŞLAR SORUNLARINI DİLE GETİRİR.BİLEN ARKADAŞLARIMIZDA YARDIMCI OLUR.İYİ FORUMLAR....

NOT:SAMSUNGUN KENDİ SAYFASINDAN FANCLUB A ÜYE OLDUM BURAYADA AYRI YETEN ÜYE OLMAM GEREKİRMİ?GEREKİYORSA FUN I YÖNETEN ARKADAŞTAN RİCAM BENİDE EKLESİN LİSTEYE....

büyük bir sorunum var ben pardus kullanıyorum vae telefona data kablosu alsamhadi diyelim kablo kurulumunu halllettik peki java uygulamasını nasıl yükleyeceğim?bu bence çok büyük bir orun win yükleyemem hiç upraşama windowsla nasıl bir çözüm öneirsiniz

• E250 Kullanan arkadaşlar
    sinyal kalitesi kesinlikle çok zayıf turkcell-avea da
    bir çok tel test ettim şebekenin zayıf olduğu yerlerde sınırlı servis veya şebeke arıyor
    çözünürlük düşük
    kamera bu paraya göre iyi ama kalite yok
    hafıza kartına direkt kayıt yok hep sorun oluyor
    mp3 dinlerken başka bişey yapamıyorsun
    radyo dinlerken şebeke sorunu oluşuyor
    pil zayıflayınca multimedia uygulamalarını kullanılamıyor
    kayar kapak zamanla deforme oluyor yerine oturmuyor boşluk oluşuyor
    çizilmeyen boya var denen kasa çok çabuk deforme oluyor
    ön kapak camı maalesef çok kolay çiziliyor

6aydır kullanıyorum bu paraya ancak bu kadar olur çok fazla kalite beklentisi olmayan
    kullanıcılar için herşeyi olan fakat tatminkar ölçüde kalitesi olmayan bir telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gluglu07

Ya ben pc'den attığım videoları telefonda izliyemiom.Acaba bunun cevabını bilen biri var mı???

Şimdiden

.mp4 yada .3gp formatında olmalı
    boyutu en fazla 174x144 olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 13 Ağustos 2007; 14:43:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_gsk

büyük bir sorunum var ben pardus kullanıyorum vae telefona data kablosu alsamhadi diyelim kablo kurulumunu halllettik peki java uygulamasını nasıl yükleyeceğim?bu bence çok büyük bir orun win yükleyemem hiç upraşama windowsla nasıl bir çözüm öneirsiniz

quote:

Gelecek Linux Sistemleri, Windows kullanıcı olup da uyumluluk endişesi ve kullanım farklılığı nedeniyle Linux işletim sistemini denemeye cesaret edemeyenler için yeni bir Linux sürümü hazırladı. Gelecek Desktop Express adı verilen bu sürüm, tüm alışıldık ofis ve multimedya dosyalarıyla çalışmanıza izin veren uygulamaları bir arada barındırıyor. Dosya ve sistem güvenliği konusunda etkin koruma sağlayan Gelecek Desktop Express, sisteme virüs bulaşması riskini de azaltıyor.

Gelecek Desktop Exspress, Windows platformu için yazılan bir çok oyun ve uygulamayı çalıştırabiliyor ve kullanmak için komut bilmeyi gerektirmiyor. İnternet tarayıcısından ofis paketine, CD ve DVD yazıcı desteğinden multimedya oynatıcısına kadar oldukça detaylı yeteneklere sahip olan ürünü zenginleştirmek isteyenler, Gelecek Desktop Express Uygulamalar CD’sinden de faydalanabiliyorlar.

internette dolaşırken yukarıdaki habere rasladım eğer bu yazılım çıkarsa kulananabilirsin
    ayrıntılı bilgihttp://www.tekniksanatlar.com/forum/forum_posts.asp?TID=1973 adresinde

• türkcellden e mail ayarları içinhttp://www.turkcell.com.tr/r/p/banner/turkcellmobil3-odeme.html adresinde bilgi alınız
  • arkadaşLar bende samsung e250 yş yeni aLdım çok özeLLikLi güzeL bi teLefon ama bişey sorucaktım

şimdi ben pcden telefonuma mp3 göndermek istiyorum ama usb kabLom yok

usb kabLosunu yakında aLmayı düşünüyorum fakat onu aLmadan nasıL bLuetooth iLe biLgisayradan teLefona uLaştırabiLrm böyLe bişey yapabiLrmiym yaparsam nasıL yapıcam?

dha önce yazıLmış oLabiLr ama cvp verirseniz sewinirim saoLun
  • telefonunuza bluetooth yoluyla dosya yollamak için bluetooth cihazı almalısınız.

telefonunuza dosya göndermek için usb kablo veya bluetooth cihazından biri yeterli.
    kablo derdinden kurtulmak istersen bluetooth cihazı almak daha mantıklı olur.
  • öncelikle telefonu dün aldım ve çok beğendim bende artık bir E250 fan'ıyım:) benim bir sorum olacak bu telefonda gönderilen mesajların kaydedilmesini nasıl ayarlıcaz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravi

öncelikle telefonu dün aldım ve çok beğendim bende artık bir E250 fan'ıyım:) benim bir sorum olacak bu telefonda gönderilen mesajların kaydedilmesini nasıl ayarlıcaz??

mesajını yazdıktan sonra seçeneklere bastığında 2 seçeneği seçip gönder. yani hem gönder hem kaydet.

dipnot: bunu her defasında yapmamak için bi ayarı var mı onu bilmiyorum ama en kolay yol bu gibime geliyo
  • 6-)sesinin az çıkması
    kulaklıkla daha iyi anlarsınız

ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
    ordan "ses ayarları" na girin daha sonra

BU AYARLARI YAPTIM AMA MP3 ÇALARKEN SES SEVİYESİNDE ARTIŞ OLMADI.
    BU AYARI KULLANARAK NASIL ARTTIRABİLİRİM. MP3 SESİNİ ETKİLEYEN AYAR BÖLÜMÜ HANGİSİ ACABA.
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • ben de aldım beni de eklersen sevinirm. verdiğiniz tüm bilgiler için çoook teşekkürler...
  • Resmin cozunurluguyle alakalı bir sorun bu. Cozumunu soyle yaptim resmi paintte aciyorum.Yukarıda Resim seceneginden uzat egi seciyorum dikey ve yataya %80 yapıyorum. Sonra kaydedip tele atıyorum eger acmazsa resmi anlattıgımı deneye deneye hallediyorum.illa 80 olacak degil 85 90 yapa yapa uygun hale geliyor resimler

quote:

Orjinalden alıntı: çilekk87

benim de bi sorum war.telefonum pc den veya HERHANGI BI TELEFONDAN(NOKIA) YÜKLEDİĞİM GÖRÜNTÜLERİ ACMIYOR.desteklenmeyen görüntü dio.ne yapabibilirim bu konuda?şimdiden tesekkurler cewaplarınıs ıcın..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.