Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonuma (E250) bu kodu girdim: #*7337# ve telefon rest attı açıldığında hiç bişi yapamıom sadece servis numaraları felan dio lütfen yardım edin
  • ZooMBee'ye;
    Kutlarim, diger bircok arkadasimiz gibi E250'yi "UNLOCK" yapmak (veya her neden ise) adina bu kodlarla EEPROM resetleyenlerdensiniz. Forumlar bu EEPROM resetleri yuzunden IMEI numaralarini sifirlayip ise yaramaz hale getiren kullanicilarin yakarislariyla dolu. Merak ediyorum, unlock ederek ne gibi avantajlar kazaniliyor ki bu riski goze aliyorsunuz?

Bilmeyenlere not; EEPROM Silinebilir, programlanabilir salt-oku-bellek demektir. PC'nizin BIOS'u ne ise (ki o da EEPROM'dur) telefonunuzun ki de odur. Simdikiler haric eski PC'lerde BIOS'unuz giderse, anakarti atmak ya da cok alengirli isler yapmak zorunda kalirdiniz. Varin telefonlar icin ne olacagini siz dusunun...

Firmware denilen telefonununun isletim sistemi (bir nevi) olan yazilimcik bu EEPROM'un icine yazilarak telefonunuz ise yarar hale geliyor. IMEI numarasi da bu yazilimin bir parcasi. Siz reset atinca (PC karsiligi format) bu numaranin silinmesinden dogal birsey olamaz. Tabii IMEI numarasi 00...00 olan bir cihaza da hicbir operator erisim izni vermez (kisaca sizin basiniza gelen)...

Yaptiginiz is cihazinizi da tamamen 'garanti' disina dusurecegi icin (inandirabilirseniz ne ala) isiniz ya bir forum gurusuna (ki o ben degilim, insallah bulursunuz), ya da bu isin kurdu olmus pasaj ici 2.el satimi da yapan unlock/cozulur yazili yerlere goturmek...

Okuyanlardan ricam ucunda RESET olan kodlari uygulamadan lutfen tekrar tekrar dusunun, okuyun, diger forumlari da gezin, sorun cikip cikmadigini ve kodun gercekten isinize yarayip yaramadigini arastirin. Sonra salt merak ugruna cihazinizi ise yaramaz hale getirip de burada bilgisinden emin olamayacaginiz kisilere yakarmayin. Alacaginiz deneyimsiz birkac tavsiye ile daha da kotu bir duruma dusebilirsiniz...

• Herkese selam öncelikle.
    bende artık bir samsung e250 kullanıcısıyım hediye olarak geldi :)

öncelikle bu forumda baya bilgi verilmiş bir çok aklımda olan sorulara bu sayfanın en basında cevap bulabildim hatta daha fazlasını.Arastırmaktan beynim sulandı diyebilrim eger gecmis topiclerde yada 30 sayfalık bir bolumde varsa bu sorum ve cevabım özür dilerim.

telefon güzel kullanışlı ve mp4 desteklemesi cok güzel hersey güzel.Divx filmleri mp4 e cevirip tlefonda izleyebilriyorum.hersey iyi güzelde telefonun donanımsal bir acıgı var şöyle söylim bu sarj ve kulaklık girisi ufak plastik bir kapakla acılıp kapanıyor.sarj edilirken neyse sabit durur. ama radyo dinlerkem muzik dinlerken bu telefon cepte cıkar koy felan o mini plastik kapak zamanla kopabilir.buna kıl oldum :) tleofn icin direk takılabilen bir yer olsa güzel olur.kulaklık takılı iken hiç güzel bir görüntü vermıyor. neyse :) bu dandik olmus

ikincisi ben mi beceremedim yada bulamadım bilmiyorum ama muzik playerde iken menude dolasamıyorsun.Muzik player arka planda calısmıyor.Eger YApamıyorsan bu telefon icin hersey var ama neden bu olmamıs unutulmus bir özellikmi diye aklıma geliyor ve yakıstıramıyorum.Kulaklık takılı degil iken hadi neyse..tamam muzik player kapanır menude mesajlarımda rehberde dolasabilrsin yada msg yollayabilrsin.Ama kulaklıgı takıp muzik playerde mp3 dinlerken neden ille kapatmak zorundayım.

bence bu cok sacma.eger ayararından bir işlem yapılacaksa söylerseniz sevinirim.mp3 dinlerken msg almak msg yollamak isterim. bu telefomnda o yoksa cok buyuk bir kayıp bence :)

zaman ayırıp okudugunuz için tşk ler

• Şu anki en ucuz fiyat koysepete.com da 177YTL
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-e250-fiyati,007600.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 27 Aralık 2007; 18:48:10 >
  • teknosadan akşam 8 gibi aldım.iyimi ettim kötümü bilmiyorum:) 209 lira 512mb kart verdiler yanında.
  • arkadaşlar birde ilk andaki şarj durumu nasıldır. teknosa elemanı şarjı bitirip 10 saat şarj et dedi.doğrumudur?
  • MetaLon'a:
    Kapakciklar konusunda haklisin, cunku baska bir forumda bunlari kullanimdan dolayi koparan biri ne yapmasi gerektigini soruyordu. Ama bu benzer tum telefonlarda sanirim aynidir. E250'de muzik-calar arka planda calistirilamaz. Emin degilim ama sanirim bu ozellik agbisi D900'de mevcut...

tekken5'e:
    E250 aradiginiz ozellikler'e sahipse iyi yaptiniz, gule gule kullanin. Su an icin fiyat/performans grafiginin iyi bir yerinde ki ben de o yuzden ilgileniyorum. Ayrica bekleyeyim daha iyisi daha ucuza cikar kisirdongusune girmediginiz icin de kutlarim. Cunku bu mantik ile bekleyenler hala... bekliyor... ;-)

10 saat sarj olayini birkac yerde daha duymustum. Saniyorum yapilabilir ve zarar vermez cunku yeni bircok telefon gibi E250'de de overcharge protection (asiri sarj korumasi) devreleri mevcut olmasi lazim. Bu devreler sayesinde cok eski cihazlarda oldugu gibi gereginden fazla sarj edip pile zarar vermeniz olasi degil. Ama sunu da bilin tam sarj icin gerekli sure birkac yerde de bahsedildigi gibi 2-2.5 saat civarinda...

• ben bu telefondan memnun değilim
  • Arkadaşlar ben 4 gün önce E250 aldım fakat *#8999*8378# kodu çalışmıyor acaba neden olabilir o kod dışında tüm kodlar çalışıyor acaba neden olabilir E250 si olan ark larımda denedim hepsinde giriyor bende girmiyor çözümü varmı?
    Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler...
  • arkadaşlar ben pcden şarkı atmak istiyorum telefonuma ama bluetooth un bi programı varmış pcye yüklenen nerden bulabilirim?bi link adres filan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: casio_z75

arkadaşlar ben pcden şarkı atmak istiyorum telefonuma ama bluetooth un bi programı varmış pcye yüklenen nerden bulabilirim?bi link adres filan?

BlueSoleil
  • İNDİRDİM onu fakat hiç bir işlem yapamadım :( bi yardımcı olsanız
  • @t1470258 teşekkürler cevabın için.telefonlardan pek anlamam.fazla özellikte aramam gittiğimde ucuz ve şık duran buydu bunu aldım ha memnunmuyum daha 2 gün oldu bir zararını görmedim.
  • arkadaşlar bişe soracagım e250 1 gb hafıza kartını desteklemiyormu bana öyle dediler hafıza kartı alacagımda
  • merhaba arkadaşlar benim e 250 nin ekranı hasar gördü. ekranı değiştirmek için nekadar fiyat isterler bilen varmı
  • E250 yeni renkleri çıkmış. Buyrun :

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

• arkasalar ben 2 aydır para biriktiriyorum ve 150 milyon param oldu benim tek isteğim müzik calarlı ve blutoothlu bi telefonum olsun bu özelliklerde E250 de var 50 milyonda babam vereyim dedi ama inanın kafam cok karıştı birisi kızağı bozuk almayın birisi dio zil sesini mp3 yaparsanız neredeyse duyulmuo dio birisi dio bazı kotları tanımıodio lütfen bana bi yol gösterin bazı arkadaslarım 3110c al diolar ama o kadar param yok sadece 200 milyon param var ne yapmalayım yardımcı olun lütfen200 m ye telefon var ama onlarda da hafıza 10 mb lik fln ancak 2 tane sarkı alır önerilerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler
  • Sıfır aldıysan telefonu ve de garantisi devam ediyorsa ücret alınmaz tabi garanti şartları içinde bir sorunsa

quote:

Orjinalden alıntı: umutpars

merhaba arkadaşlar benim e 250 nin ekranı hasar gördü. ekranı değiştirmek için nekadar fiyat isterler bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeo5610

arkasalar ben 2 aydır para biriktiriyorum ve 150 milyon param oldu benim tek isteğim müzik calarlı ve blutoothlu bi telefonum olsun bu özelliklerde E250 de var 50 milyonda babam vereyim dedi ama inanın kafam cok karıştı birisi kızağı bozuk almayın birisi dio zil sesini mp3 yaparsanız neredeyse duyulmuo dio birisi dio bazı kotları tanımıodio lütfen bana bi yol gösterin bazı arkadaslarım 3110c al diolar ama o kadar param yok sadece 200 milyon param var ne yapmalayım yardımcı olun lütfen200 m ye telefon var ama onlarda da hafıza 10 mb lik fln ancak 2 tane sarkı alır önerilerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler

Arkadaşım sen eleştirilere kulak asma ben 1 hafta önce E250 aldım ve gayet memnunum samsung en son çıkan modellerde ve yeni üretim E250 lerde ses ayarı komutunu kapattılar bunun sebebide servise çok fazla hoperlör patlaması vakası geldiği.Zaten benim tel in seside gayet iyi gerçekten iyi laf olsun die söylemiyorum.Zil sesi olayı ise şu şekilde : Bi şarkı zil sesi olduğunda biri aradığında ilk başta kısık 2-3 saniye sonra ise baya yüksek veriyorHafıza kartı olması iste büyük bir avantaj
    Şuan tel sonuna kadar java oyunuyla dolu(4mb)o yüzdende sorun yaşamazsın eğer işi biliyorsan ki burda da anlatılıyor nasıl java yüklemesi yapacağını,o yüzden gayet rahat edersin ayrıca telefonun birdiğer artısı hızlı bir işletim sistemi var ve şık görünüşlü.
    Bana göre tek eksi yanı şarj ının biraz az gitmesi
    Umarım yardımcı olabilmişimdir

• snake_10 arkadasım valla çok sağol yaa içim biraz olsun rahatladı her kafadan bi ses cıkınca cok tedirgin kalmıştım tesekkürler ilgilendiğin için benimde hoşuma gidio tel zaten ama işte böle şeyler duyunca neyse artık ben en iyisi alayım tekrar tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.