Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost54 -- 3 Ocak 2008; 14:07:48 >
  • Bu bir cevapsa 1. sayfada böyle bir bilgi yok

Bilmek istediğim telefon hafızası seçili iken hafıza kartını nasıl seçerim.

quote:

Orjinalden alıntı: dossts

SAMSUNG E250 FaNCLuB

• arkadaşlar anneme hediye olarak e250 almak istiyorum 150 ytl var en ucuz nerde bulabilirim.internetten almıyacam dükkandan alıcam güncel fiyatlar neler?
  • yokmu cevap vericek allahın bi kulu
  • SLM ARKADAŞLAR...

DÜN İTİBARİYLE BENDE E 250 KULLANICISIYIM...

TOPİCTE YAZILAN SES YÜKSELTME OLAYINI YAPTI YANLIZ HİÇ BİR FARKINI GÖREMEDİM HATTA SANKİ SESİ KISILDI GİBİ GELDİ....

GELEN ARAMA SESİNİ YÜKSELTECEK PROGRAMI KULLANIM HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRMİYİZ ACABA....
  • bende e250 zedelerinden biriyim telefon çok güzel benim için yeterlide arta dı ama 1 buçuk ay kullandım bi sabah kalktım baktım ekranda beyaz bi çizik verdim garantiye 21 gün oldu yapmadılar özledim telefonu yahu
  • şimdi bu hafıza kartının menüden nasıl seçildiğini kimse bilmiyormu ?
    telefon hazfızasınımı kullanıyorsunuz
  • e250 aldım ben de yeni.
    f/p olarak sanırım en ıyısı buydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wacker@

şimdi bu hafıza kartının menüden nasıl seçildiğini kimse bilmiyormu ?
    telefon hazfızasınımı kullanıyorsunuz

hafıza kartını bilgisayardan usb kabloyu tak ayarlar tel ayarları usb aygıtını seç depolamabirimini seç hafıza kartını görürsün direk

yoksa blututla gelen herşey tel

hafızasına gelir tel hafıza dolarsa hafıza kartına geçer çalışma prensibi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ocak 2008; 13:02:19 >

• merhaba bende yeni bugün e250 aldım bana hayırlı olsun :) şimdi bir sorun var ilk sayfalara baktım ama olmadı bu ses yükseltmek için olan kodu yazdım ama telefonda tık yok yani *#8999*8378# yapıyorum o ekran öyle kalıyor yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekürler.
  • djbg'e:
    Hayirli olsun. Biliyorum baslik bir parca karisik ama sondan geriye dogru birkac sayfa (hatta bu mesaji) okuyun cevabiniz sizi bekliyor ;-)

onti'ye:
    Gecmis olsun hocam, acaba ne oldugunu daha acik anlatabilir misiniz ogrenmek acisindan?...

ultrAslan'a:
    akakce.com, nekadar.com, ucuzu.com ve teknofiyat.com gibi sitelerden de fiyat alarak disaridan bakinin. Her ne kadar internet uzerinden almayacaksaniz da sunu bilin ki internet uzerindeki fiyatlar genelde bulabileceginiz en ucuz 'normal' fiyatlardir. Cunku sadece internet uzerinden satis yapan sitelerin cadde onu dukkan kirasi, stok tutmak vb. gibi bircok konuda dertleri yok ya da az. O yuzden musteriye daha uygun fiyatlarla ulasabiliyorlar. Internet dahil degerinin cok altinda bir fiyat icin ise bir parca dikkatli olun. Ayrica hangi sehirde aradiginizi yazarsaniz ayni sehirde yasayan birisi yardimci olacaktir sanirim...

privatum'a:
    'arama sesi' ile arama sirasindaki 'konusma sesini' mi yoksa 'arama zilini' mi kasdediyorsunuz?...

wacker@'a:
    farukkk hocam sagolsun USB uzerindeki durumu anlatmis. Ama 'sadece' telefonu kullanirken kayit/fotograf vb. isler (oynatma vb. haric) icin SADECE telefonun kisitli hafizasini kullanabilirsiniz. Dolarsa hafiza kartina tasir AMA bosalmis telefon hafizasini kullanmaya devam edersiniz. Bir parca geriye dogru okursaniz bu zaten aciklanmisti...

unalcelebi'ye:
    Hayirli olsun. Ben de ayni durumdayim ama E250'deki ses simdilik beni o kadar da rahatsiz etmedi. MP3 vb. icin bahsedilen MP3Gain ile sesi maksimuma cikartmak mumkun ama diger seyler icin yeni firmware icin kod bulunmasini beklemek lazim. (bir onceki kod icin de cikana kadar beklenmis internetten arastirdigim kadariyla).

NitRoJeN'e:
    Kod ile arama yapilmiyor (yesil telefon'a basmiyorsunuz), son #'i girer girmez geliyor IMEI gibi ve son dort rakam ---- seklinde gozukuyor. Muhtemelen siz de bizim gibi YENI E250'lerden almissiniz ve onlar icin yeni kodu bilen yok o yuzden de menuye giremiyorsunuz. Rica ediyorum geriye dogru bir zahmet okuyunuz...

MP3Gain'e gelincehttp://mp3gain.sourceforge.net/download.php'den VB'li olanini indirin, baska hicbir ayari ellemeden toolbar'dan sirasiyla "add files/folder"dan dosyalarinizi secin, "album analysis" ile gain/kazanc oranlarini buldurun, "track gain"e basarak programin uygun gordugu gain'leri mp3 header/basligina yazdirin, programi kapatmadan bir calin begenmezseniz "undo gain changes" yapabilirsiniz. Ayrica sitede "Turkce" yardim dosyasi da mevcut...

agesilaos'a:
    Senin ve hepimizin adina cok sevindim, ayrica cozumu buldugun icinde kutlarim. Disarida biraz arastirdim ama kimse boyle bir dertten (bir parca alisilmamis) muzdarip olmadigi icin cozum de yazilmamisti. Ben de yeni aldigim icin okuduklarim haricindeki bilgimi yeni tamamliyorum. Kodlarla ilgili zannettigim icin samsung icin yayinlanan 'Watchdog', 'Copycat', 'SPY Trace' vb. adli kodlarin ne ise yaradigini ogrenmeye calisiyordum belki de diye. Ama gorunen o ki bazi seyler ancak insanin basina gelip de dara dusunce cozumler ortaya cikiyor ;-)

muratcang'a:
    Keske Turkiye'de de Japonya'da vb.de oldugu gibi "Musteri Tanridir" (yanlis anlasilmasin) anlayisi ve hizmet kalitesi olsaydi. Ama ne acidir ki bizimkiler bizi biraz ..."saf"... goruyorlar...

tekken5'e:
    Benden ucuza almissin ;-)...

E250 kullanicilarina tavsiyem ilk olarak birlikte gelen OpenWave browser'i terkederek OperaMini vb. daha iyi bir tarayiciya gecmeleridir. Sonra benim gibi sik kayboluyorsaniz (;-P) Google Maps'i ekleyin. Ve eger eMule'a fazla takiliyorsaniz da Mobile Mule'u kurun. Kotu haber, baska yolu olabilir ama, GMail'e kendi Google programi ile girme imkani maalesef E250'de ve Samsung'un diger alt modellerinde mevcut degil cunku Google'in istedigi bir sertifika E250'de yok ve de eklenemiyor ;-).

Not:OperaMini 'Generic' tabiriyle gectigi icin telefon modelinizi sitelere bildirmiyor ve bazen size "tam" uygun programi bulamayabiliyor. O yuzden bir "kurulum" yapacaksaniz orjinal tarayiciyi kullanirsaniz iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t1470258 -- 6 Ocak 2008; 18:54:44 >

• t1470258 cevabın için teşekkürler ama bu kodlar yeni versiyonlarda olmuyormu diyorsun ayrıca ben versiyon numarasını nasıl bulucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesut7

arkadaşlar bişe soracagım e250 1 gb hafıza kartını desteklemiyormu bana öyle dediler hafıza kartı alacagımda

destekliyor ben kullanıyorum.
  • ARkadşlar belki cevaplanmış olabilir ama lütfen acil cevap lazım çok öenmli bir iş için.512mb microsd hafıza kartına müzik atıyorum kartta gözükmüyor.Formatı mp3,diğerleride mp3 ama onları gösterip bazılarını gösteermiyor.Nedeni nedir?
  • djbg'ye:
    *#1234# Firmware Version kodunu dene. Son #'i koyar koymaz hangi versiyonla calistigini ogreneceksin. Eger seninki de E250DJVGI1 seklinde (benimki) ise sende de sarj isigi kapali ama *#8999*----# Test Menu'su de kapali (simdilik) 'yeni' bir E250 var demektir...

kadango'ya:
    E250 maalesef boyle konularda biraz "nazli" bir telefon. Formati desteklenmesine ragmen HER resim, video veya muzik dosyasini diger ozelliklerinden (kbps, res. vb.) dolayi acamayabiliyor. Mumkunse 'calismayan' kisa boyutlu bir MP3'u bir yere upload ederek bir link verin ki bir bakayim, "belki" nedenini bulabilirim.

Ama en kisa yolu sanirim telefon icin "Samsung PC Studio"yu yuklemek. Amac telefona iletmekten cok dosyayi telefona uygun hale getirmek. Daha yeni yeni kurcalamaya basladigim bu yazilim ilgili HER dosyayi E250'nin anlayacagi hale getiriyormus (Ben demiyorum ama program her convert/cevirim islemi vb. icin onca model arasindan E250'yi secmenizi istiyor). Daha sonra sonuclarini yazacagim ama bekleyemem diyorsunuz o yuzden isterseniz bir kurup deneyin?...

S.P.S.'da ilginc bir nokta daha var ki birden cok E250; E250V, E250D, E250S vb... var seklinde gozukuyor. Sanirim bunlar E250'nin operatorlere ozellestirilmis versiyonlari (yurtdisindaki Vodafone ve benzerleri gibi). Disardakiler haril haril tehlikeli olmasina ragmen resetlerle "orijinal" (ozellestirilmemis) firmware'lere donmeye calisiyor. Bu donusumun gerekliligini de pek anlayabilmis degilim (bizdeki simlock olayi gibiyse baska). Mumkunse bir arkadas aciklarsa sevinirim...

Sormusken Turkiye'deki E250'lerinin de nasil geldigini bilen var mi? Eskiden hangi operator getirdiyse telefon onunla calisir baska operator sim karti takinca calismaz 'kirdirmak' gerekirdi. Acikcasi su andaki durumdan haberim yok cunku operatorumden memnunum ve cevremdeki herkes benimle ayni operatoru kullaniyor. O yuzden baska op.lu bir sim karti takip ayni sey 'hala' devam ediyor mu diye bakma firsatim olmadi. Ayni sekilde bilen bir arkadas yazarsa sevinirim...

• t1470258

Teşekür ederim istediğim cevabı sizden aldım. Telefonu ben kullanmadığım fazla kurcalamadım.

Demekki fotoğraf ve video için sınırsız hazfıza kullanımı yok sadece telefon hafızası dolarsa karta taşıma yapabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: t1470258

djbg'ye:
    *#1234# Firmware Version kodunu dene. Son #'i koyar koymaz hangi versiyonla calistigini ogreneceksin. Eger seninki de E250DJVGI1 seklinde (benimki) ise sende de sarj isigi kapali ama *#8999*----# Test Menu'su de kapali (simdilik) 'yeni' bir E250 var demektir...

kadango'ya:
    E250 maalesef boyle konularda biraz "nazli" bir telefon. Formati desteklenmesine ragmen HER resim, video veya muzik dosyasini diger ozelliklerinden (kbps, res. vb.) dolayi acamayabiliyor. Mumkunse 'calismayan' kisa boyutlu bir MP3'u bir yere upload ederek bir link verin ki bir bakayim, "belki" nedenini bulabilirim.

Ama en kisa yolu sanirim telefon icin "Samsung PC Studio"yu yuklemek. Amac telefona iletmekten cok dosyayi telefona uygun hale getirmek. Daha yeni yeni kurcalamaya basladigim bu yazilim ilgili HER dosyayi E250'nin anlayacagi hale getiriyormus (Ben demiyorum ama program her convert/cevirim islemi vb. icin onca model arasindan E250'yi secmenizi istiyor). Daha sonra sonuclarini yazacagim ama bekleyemem diyorsunuz o yuzden isterseniz bir kurup deneyin?...

S.P.S.'da ilginc bir nokta daha var ki birden cok E250; E250V, E250D, E250S vb... var seklinde gozukuyor. Sanirim bunlar E250'nin operatorlere ozellestirilmis versiyonlari (yurtdisindaki Vodafone ve benzerleri gibi). Disardakiler haril haril tehlikeli olmasina ragmen resetlerle "orijinal" (ozellestirilmemis) firmware'lere donmeye calisiyor. Bu donusumun gerekliligini de pek anlayabilmis degilim (bizdeki simlock olayi gibiyse baska). Mumkunse bir arkadas aciklarsa sevinirim...

Sormusken Turkiye'deki E250'lerinin de nasil geldigini bilen var mi? Eskiden hangi operator getirdiyse telefon onunla calisir baska operator sim karti takinca calismaz 'kirdirmak' gerekirdi. Acikcasi su andaki durumdan haberim yok cunku operatorumden memnunum ve cevremdeki herkes benimle ayni operatoru kullaniyor. O yuzden baska op.lu bir sim karti takip ayni sey 'hala' devam ediyor mu diye bakma firsatim olmadi. Ayni sekilde bilen bir arkadas yazarsa sevinirim...

Teşekkür ederim sorunumu çözdüm...Limewire'dan indirirdim.Dediğiniz gibi başka bir up'dan indirdim,çalıştı.

• t1470258

benim version (E250DJVGI1) peki bu versionların ses açma şifreleri yokmu bunu ögrenmek istiorum şimdiden cok tşkkür ederim...
  • merhaba millet uzun zamandır görüşmüyoruz 3-4 ay oldu sanırım üyelikleri yazamıyorum malesef pm den üyelik isteyenleri yapacağım forumda yazanlardan şimdiden özür dilerim
  • arkadaşlar e250 de eğer müziğin ismi çok uzunsa telefon görmüyor onu.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.