Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karadenizliler, Tulum ve kemençe hastaları mutlaka indirsin.
    indirmezlerse çok şey kaybederler...

Link
    http://rapıdshare.com/files/86775943/zil_sesi_mp3.rar.html
  • arkadaşlar selamlar,

e250 alıcam, alışveriş sayfalarında gümüş mavi diye bi renk var, sahip olan varsa bu rengin nası bişi olduğunu resimli olarak söyleyebilir mi, bu pembesi gibi cırtlak bi mavi mi yoksa siyahımsı füme gibi bişi mi?
  • arkadaşlar ben şu total video converter mp4 ayarlarını bikere bulmuştum ama bidaha bulamıorum şu bitrate falan kaç olcaktı yazabilirmisiniz
  • arkadaşlar bi sorum olacak
    Annem E250 kullanıyo alalı daha 1 sene bile olmadı neyse
    bu aralar telefonu kendi kendine kapanmaya başlamış şarjı olduğu halde sorun nedir ve nasıl çözülür ? yardımcı olursanız minnettar kalırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

arkadaşlar ben şu total video converter mp4 ayarlarını bikere bulmuştum ama bidaha bulamıorum şu bitrate falan kaç olcaktı yazabilirmisiniz

evet arkadaşlar bende o programı kullanıyorum ama mp4 e çeviripte telefona atınca açılmıyor ayarlarını yazarsanız sevinirim.
  • annem de E250 var da galiBa fotoğraf kayıt yeri telefon onu nerden bellek kartı yapabilirim
    ayrıca bu aralar telefonu kendi kendine kapanmaya başlamış yardımcı olabilir misiniz?? Bu sorunun kaynağı ve çözümü nedir ??
  • e250 nin yenileri çıkmış.mor renkli.az önce telefoncuda gördüm.bni renk daha vardı ama onu vitrinden tam seçemedim.sanırım yarısı gri yarısı mordu onda da
  • selam arkadaşlar ben de funclup a üye olmak istiyorum alırsanız sevinirim
  • arkadaşlar gerçi pm attım ama beni de üye yaparsanız sevinirim.
  • Güncel fiyat listesi (01.02.2008):

Ereyon.com.tr: 184 YTL / 182 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 215 YTL / 206 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 199 YTL / 193 YTL (Havale indirimi)
  • ben yeni geldim ve samsung e250 kullanıcısıyım bu telefon için hangi hafıza kartını kullanmalıyım mini sd kart takıyorum büyük geliyor
  • arkadaşlar bana bu telefonun teknik özellikleri nasıl kullanıcağını yazarmısınız yazarsanız sevinirim
  • arkadaşlar bu telefonun bir özelliği olan handsfree nasıl kullanılıyor yazarmısınız
  • Bu telefonda gprs ile mesaj gönderme varmı acaba,
    Aveada faydalı oluyordu bu özellik.
  • hafıza kartına uzun isimli mp3 atarsanız telefonunuz bu parçayı göremeyecektir.Uzun isimli parçaaların isimlerini kısaltarak kartınıza kopyalayın Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyyah54 -- 6 Şubat 2008; 8:31:40 >
  • Hafıza kartını telefona takınca okuyor ve istedigim sarkıyı veya resimi silebiliyorum.Fakat bilgisayara takınca disk yazmaya karsı korumalı diyor ve hiçbirsey silinmiyor nedenini bilen var mı?
  • selam arkadaşlar,
    2 gün sx1'den e250'ye upgrade oldum :)

yanlız bu 2 günlük kullanım zarfında, bazı konularda upgrade mi oldum downgrade mi oldum anlayamadım :)

4 yaşında olan sx1'imden alışageldiğim bazı özellikleri tam çözemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- mp3 play list'e hafıza kartından şarkı ekliyorum, alt klasörleri almıyor.
    2- kulaklıktaki düğme mp3 dinlerken pause yapmıyor, ya da mp3 dinlerken herhangi bir işlevi yok sanırım
    3- mp3 dinlerken kulaklık ses düzeyi çok düşük, gürültülü ortamda duyulmuyor
    4- t9 kullanırken kelime türetemiyorum, otomatik yazdığıyla kalıyor.

çözüm önerebileceklere şimdiden teşekkürler.
  • Orjinalden alıntı:

Hafıza kartını telefona takınca okuyor ve istedigim sarkıyı veya resimi silebiliyorum.Fakat bilgisayara takınca disk yazmaya karsı korumalı diyor ve hiçbirsey silinmiyor nedenini bilen var mı?

Kart okuyucusuna taktığınız ADAPTER'in yan tarafında kilidi var onu açınız. Yazma koruması kalkmış olacak.
  • saol Allah razı olsun.
  • arkadaşlar e250 aldım bugün, 4 tane basit sorum olacak cevaplarsanız sevinirim, nolur.

1- ortadaki ok tuşuna basınca wap'a bağlanıyor, bağlanmasını istemiyorum, bu özellik iptal ediliyor mu?
    2- telefon yanımda değilken cevapsız çağrı gelmişse, telefonun yanına geldiğimde ekran ışığı yanmadığı için belli olmuyor illa kapağını aç kapa yapıyorum biri aramış mı görmek için, cevapsız uyarı veya mesaj geldi uyarı ışığı gibi bir şey var mı?
    3- çevrimdışı çalışma özelliği yani uçak modu, menüden seçmeden, tek tuşla aktif hale gelebiliyor mu, kısayol atayabiliyor muyum?
    4-ekranın en üstünde E harfi çıkıyor, edge demek galiba, bunu nasıl sileceğim?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenaten -- 8 Şubat 2008; 16:11:20 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.