Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

yokmu şu MP3GAIN programının kullanmasını tarif edicek ?

MP3GAİN programında telefondaki mp3 leri sürükle bırak yöntemiyle programa atıyoruz,alttaki menüde target normal volume yazan yere istediğiniz ses değerini girebilirsiniz..normal ses değeri 85.0 olarak ayarlanmıştır ..siz de bunu tahmini 90-100 arasında yapın 105.9 a kadar kabul ediyor program ama ses bozuk çıkabiliyor.......

• quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Arkadaşlar Şu Video'daki E250 Baksanıza...Saat ve Tarihi Çok Deişik Nasıl Yapmış....
    Bide Wallpaper'ına Bittim Valla.....
    http://www.you+tube.com/watch?v=VzDqYwAeIDo

kardeş bayıldıysan ben sana yollayım o wallpaper benim de wallpaperımdı...merak ettim sen bayıldım deyincee ....anaammmmmm bi baktım benim wallpaperım

[img=http://img181.imageshack.us/img181/5023/018if4ak8.th.gif]

diğer arkadaşlar da kullanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melonsel -- 15 Şubat 2008; 23:33:17 >

• quote:

Arkadaşlar 10 Ay Önce Kullandığım E250 deki Sorun 2 Gün Önce Sıfır Olarak Aldığım E250'dede Var...
    Radyo Açın Kulaklıkla Dinleyin...Bakın Bakalım Şebeke Gidiyormu.. Arada Sırada Oluyor Bu...Radyo Menusünde Zaten Bir Simge Çıkıyor....

Sadece Bana mı Denk Geliyor...Üfffff
    Onun Dışında Bi Sorun Yok.....

arkadaşım ben de öyle bir sorun olmadı...eğer sana denk geliyorsa böyle şeyler çok şanssızmışsın arkadaşımm

• quote:

Orjinalden alıntı: hie

Salı günü E250 almayı düşünüyorum, bu ay birçok telefondan vazgeçtim ve bunda karar verdim.

1- Micro SD kartlarda en fazla kaç gb desteklemektedir?
    2- Şarjı ortalama kaç gün gitmektedir.
    3- Bu soruların 3 'de çelişkimidir

dostum öncelikle slm lar.....
    1-micro sd kartlar en fazla 2 gb a kadar desteklemesine rağmen alçak telefoncu 2gb istememe rağmen bana 1gb kart sattı..hayır başka yerden alacam..telefoncu tanıdık...neyse

2-şarjı ilk kullanımda 1 gün daha sonra performansını artırarak 3-4 gün arası gidiyor..bu kullanımla da alakalı bir şey...

3-bu sorular çelişki değilgönül rahatlığıyla e250 alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: djbg

merhaba bende yeni bugün e250 aldım bana hayırlı olsun :) şimdi bir sorun var ilk sayfalara baktım ama olmadı bu ses yükseltmek için olan kodu yazdım ama telefonda tık yok yani *#8999*8378# yapıyorum o ekran öyle kalıyor yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekürler.

arkadaşım yeni sürüm telefon kullananlar ses yükseltmek için *#0206*8378# şifresini gir ...bu olacaktırr..ses yükseltmek için diğer ayarlar aynı zaten donanım testi ses ayarları falan.......

• Arkadaşlar bnde dün bi E 250 aldım.Bi kaç bilgi almak istiyorum.
    1.1 gb hafıza kartı kullanıyorum.Takılma,donma vs gibi sorunlar olur mu?
    2.Arkdaşlar şarj olurken ışığın yandını sölemiş ama bnimkinin ışığı yanmıyor.Bu noktayı anlayamadım.
    3.ilk başta belirli bi miktar şarj etmeye gerek var mı

YArdımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngiN 71

Arkadaşlar bnde dün bi E 250 aldım.Bi kaç bilgi almak istiyorum.
    2.Arkdaşlar şarj olurken ışığın yandını sölemiş ama bnimkinin ışığı yanmıyor.Bu noktayı anlayamadım.

1. Donma Olmaz....
    2.Yeni Versyonlarda Şarj Olurken Işığı Sönüyör...Merak Etme....
    3.Bence Yok Tam Şarj Oldumu Tamamdır....Çünkü Piller Yeni Nesil Pilller O 5110 Zamanındaydı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EngiN 71

Arkadaşlar bnde dün bi E 250 aldım.Bi kaç bilgi almak istiyorum.

1. Donma Olmaz....
    2.Yeni Versyonlarda Şarj Olurken Işığı Sönüyör...Merak Etme....
    3.Bence Yok Tam Şarj Oldumu Tamamdır....Çünkü Piller Yeni Nesil Pilller O 5110 Zamanındaydı

Tmm çok teşekkür ederim yardımların için.

• Arkadaşlar E 250 için yardım lazim video cekilen dosyayi pc ye aktardim ama ne winamp ta nede bs playerde gostermiyor ? bunu nasıl halledecegiz bilen varmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: VirtualFrog

Arkadaşlar E 250 için yardım lazim video cekilen dosyayi pc ye aktardim ama ne winamp ta nede bs playerde gostermiyor ? bunu nasıl halledecegiz bilen varmi ?

1. ben jetaudio adlı programda izleyebiliyorum o programla izleyebilirsin
    2.çeşitli dönüştürcü programlar kullanabilirsin "Total Video Converter" gibi
  • merhabalar.

Arkadaşlar mesajları hafıza kartına yükleme imkanımız varmı yada mesaj hafızasını yükseltme şansımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcang

quote:

Arkadaşlar E 250 için yardım lazim video cekilen dosyayi pc ye aktardim ama ne winamp ta nede bs playerde gostermiyor ? bunu nasıl halledecegiz bilen varmi ?

1. ben jetaudio adlı programda izleyebiliyorum o programla izleyebilirsin
    2.çeşitli dönüştürcü programlar kullanabilirsin "Total Video Converter" gibi

I AM TOO die bir programla oldu ama goruntu kalitesi rezalet covert yaparken ben avi olarak sectim dvix daha kaliteli bişi çıkar diye ama izlenecek gibi degil..resim kalitesini arttırmak mümkünmü ?

Birde bir sorum var web tarayıcıyı değiştirin diyorlar hangi tarayıcı ve nerden nasil yuklenecek ?

• quote:

Arkadaşlar Telefonu Yeni Alanlar İçinden Çıkan Hafıza Kartının Markasını Yazabilirmisiniz....
    Bu Telefon İlk Çıktığında Telpada'kilerin İçinden Kingston Çıkyordu....
    Şimdi Dikkat Ettim Kingdisk Çıktıda.....

artık içinden hafıza kartı çıkmıyor ne yazık ki ...zaten o yüzdenn fiyat indirimi var.....
  • peder bey suprız yapmıs anacıgıma bu tel almısta ben fasla beegenmedım ama sonucta ben kullanmıyacam. ama bıras okudum her sarjı az hemde sorunlu yok nasıl oyun atcam yok sd kart fln mp3 atıcam olmuo fln ucuz ama bıraz ugrastırıyor.neyse yalnız bısı sorcam bı turlu goremedım su tepede nal gıbı saat we tarıh yazıo resmen ekranın ust kısmını kaplıyor yane baska tel ıstersen tarıh we saat ozellıgını ekrandan kaldırabılıyorsun bunda ole kalıyor yada ben bulamadım acaba ekrandan saat we tarıhı kaldırabılıyormuyuz we kaldırabılıyorsak nerden nasıl yapıcaz acaba...
  • Merhaba arkadaşlar ben de kızıma bu telefondan aldım. Çözemediğimiz birkaç konu var bize yardımcı olursanız seviniriz.
    1- Çektiğimiz fotoğrafları direk hafıza kartına kaydetmenin bir yolu var mı?
    2- Mesaj yazarken örneğin nokialarda yıldızdan açılan özel karakterler bu telefonda nerden açılır?
    3-Bir başka telefondan bize bluetooth yoluyla atılan mp3 ler nereye kaydedilir?

İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkürler yardımlarını bekliyorum...
  • quote:

I AM TOO die bir programla oldu ama goruntu kalitesi rezalet covert yaparken ben avi olarak sectim dvix daha kaliteli bişi çıkar diye ama izlenecek gibi degil..resim kalitesini arttırmak mümkünmü ?

Birde bir sorum var web tarayıcıyı değiştirin diyorlar hangi tarayıcı ve nerden nasil yuklenecek ?

resim kalitesini derken videoyu kastettin herhalde artırmak mümkün değil diye biliyorum.
    web tarayıcısı hakkında pek bir bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lefkoşalı

Merhaba arkadaşlar ben de kızıma bu telefondan aldım. Çözemediğimiz birkaç konu var bize yardımcı olursanız seviniriz.
    1- Çektiğimiz fotoğrafları direk hafıza kartına kaydetmenin bir yolu var mı?
    2- Mesaj yazarken örneğin nokialarda yıldızdan açılan özel karakterler bu telefonda nerden açılır?
    3-Bir başka telefondan bize bluetooth yoluyla atılan mp3 ler nereye kaydedilir?

İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkürler yardımlarını bekliyorum...

1-yok
    2-"#" ye biraz uzun basınca çıkıyor
    3- bluetooth la müzik bölümüne gider.telefon belleği dolu bellek kartına kaydedilsinmi diye bir şey sorarsa da evet derseniz bellek kartına gider.
  • bir yakınıma e250 almayı düşünüyorum gümüş renk....eğer bu renk kullanan arkadaşlar varsa bi problem yaşamışlarmı yazabilirler mi soyulma falan....yalnız acil cevaplarsanız,yarına alacağım da..
    bir de D900 ün bataryası E250 ye uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 22 Şubat 2008; 20:13:59 >
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 194 YTL / 190 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 215 YTL / 206 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 199 YTL / 193 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

arkadaşlar e250 aldım bugün, 4 tane basit sorum olacak cevaplarsanız sevinirim, nolur.

1- ortadaki ok tuşuna basınca wap'a bağlanıyor, bağlanmasını istemiyorum, bu özellik iptal ediliyor mu?
    2- telefon yanımda değilken cevapsız çağrı gelmişse, telefonun yanına geldiğimde ekran ışığı yanmadığı için belli olmuyor illa kapağını aç kapa yapıyorum biri aramış mı görmek için, cevapsız uyarı veya mesaj geldi uyarı ışığı gibi bir şey var mı?
    3- çevrimdışı çalışma özelliği yani uçak modu, menüden seçmeden, tek tuşla aktif hale gelebiliyor mu, kısayol atayabiliyor muyum?
    4-ekranın en üstünde E harfi çıkıyor, edge demek galiba, bunu nasıl sileceğim?

teşekkürler

bn o e harfini bilom edge demek ama galiba silimiyor

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.