Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben e250 kullanıcısıyım ve bir bellek kartı aldım 4GB ama telefona taktığım zaman dosyalarıma giriyorum ordan belek kartına giriyorum izin verilmiyor diyor acaba bi yardım edermisinz????????????????
  • arkadaşlar bence önemli bir bilgi deil ama telefonu sıfırlama şifresi 00000000 dir

• Geçen hafta cumartesi aldım telefonu.Aslında emektar 6610 bozulmasa uzun süre daha telefon almaya niyetim yoktu aslında bozulduğu için almak zorunda kaldım.Maddi durumum iyi olmadığından ucuz ama kaliteli birşey almak istedim.Aslında D900 e ilk çıktığından beri ilgim vardı almak nasip olmadı.Bu telefonun kamerası hariç diğer bütün özellikleri benzediğinden ve telefonun duruşu şık olduğundan buna karar verdim.Aldığım renk "crystal blue" ve mükemmel ötesi bir görünüme sahip renk.196 ya almış bulundum vatan computer dan.Sandisk 1gb ta hediyesi idi.Şu an için telefonumdan memnunum ama memnun olmadığım özellikleri var.
    Mesela duvar kağıtları hafıza kartında iken duvarkağıdı olarak ayarlanmıyor.İlla telefon hafızasına kopyalamak gerekiyor.Keza mp3 lerde telefon hafızasına alınmadan zil sesi olarak kullanılamıyor.Telefonun kendi hafızası da az olduğundan bu iş işkenceye dönüşüyor.Adobe audition ile boyutlarını düşürüp atıyorum ama hafıza yeterli olmadığından çok birşey atamıyoruz.
    Bu (-) leri haricinde başka bir şikayetim yok.Kamerası benim için yeterli sonuçta bu bir telefon ve abartmanın bir anlamı yok benim için.

• Arkadaşlar şu an bende 3220 var sizce 3220 verip e250 alıyım yoksa devam mı edeyim?
  • 3220 nin dış görünümü bence kötü.Eski 5110 bile bence daha güzel bir görüntüye sahip.Yani demem o ki E250 almanı öneririm.Hele ki fiyatlar bu kadar düşmüşken kaçırmamak gerek.Güzel bir renk alırsan ağır bir telefon gibi görünebilir.3220 biraz çocuk işi gibi.(üstüne alınma telefon görünümünü kastediyorum sadece )
  • selam arkadaslar...

arkadasım e250 kullanıyor...bana sordu :))

ben de size sorayım dedim:)

e250 için.... kişi engelleme 10 kişiyle mi sınırlı....?

grup engeli var(mış) ve o da sınırlı.....?

bu sınırı yukseltebilir miyiz....hafıza kartıyla alakalı olabilir mi?? ( sanmıorum ama..)

bir kişi üstüne 3-4 no kaydetsek...kişiyi engellesek o 3-4 no engellenmiş mi olur..?

bir de bu FDN kaydı ne oluyor...?

msn oluyo mu die de sorardım ama topic acılmış:) oluyomuş demek :)

......ilginize tşkler..cvp bekliorum sizlerden ... tekrar tşkler....
  • Simavli kardeş ben bu E-250'ye oyun yükleme işini beceremedim bir türlü.Anlattığın her şeyi yapıyorum.Tam seri yüklemeye geçiyor tlf reset atıyor.Java dünyasına gidiyorum yükleme yapmamış.Bunun çözümü nedir?Nerede hata yapıyorum?Şimdi diyeceksin söylediklerimde eksik bişeyler yapmışsındır;ama inanki 20 defa aynısını deneyerek yaptım harfi harfine yaptım kardeşim.Acaba tlf ayarlarında mı eksiklik var?Yükleyenler var.Ben niye yükleyince tlf açılıp kapanıyor anlamadım.Simavlı kardeş ve anlayan arkadaşlara duyurulur bi yardım ya Cannonball oynamaktan gına geldi.Lütfen yardım.
  • E250 de gönderdiğim mesajlar gönderilenler kutusuna kaydolmuyor madem kaydolmuyor neden öyle bir menü var? yoksa kaydetmemi sorgulayan bir başka ayar mı var. benim E950 de her gönderdiğim mesaj gönderilenler kutusuna kaydoluyor halbuki..
  • Simavlı Hala cevap yazmadın bana.Bilen bir arkadaş varsa o yardımcı olsun lütfen?
  • arkadaşlar benim bi sorunum var ekranın hemen altındaki internet tuşuna (i) bastığımda tel kitleniyor ve belli bi süre sonra reset atıyor acaba ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.
  • d900i'nin pili e250'ye uyuyor mu?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: the enemy

arkadaşlar benim bi sorunum var ekranın hemen altındaki internet tuşuna (i) bastığımda tel kitleniyor ve belli bi süre sonra reset atıyor acaba ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

java oyun falan yüklemek için telin ayarlarını değiştirdiysen eski haline getir bende de olmuştu
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcang

quote:

arkadaşlar benim bi sorunum var ekranın hemen altındaki internet tuşuna (i) bastığımda tel kitleniyor ve belli bi süre sonra reset atıyor acaba ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

java oyun falan yüklemek için telin ayarlarını değiştirdiysen eski haline getir bende de olmuştu

peki telin ayarlarını nası eski haline getircez yani fabrika ayarlarına mı döneyim!!

• muratcanq dostum saol telefona *2767*3855# koduyla format attım düzeldi sorun
  • quote:

muratcanq dostum saol telefona *2767*3855# koduyla format attım düzeldi sorun

birşey değil,format atmana gerek yoktu *#52828378# yazıp ota type den gprs i seçseydin olurdu,sen nasıl eski haline getiricez diye yazmışın ama ben görmedim pardon
  • mms ile gelen resmi hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydedemedim aslında resmi bilgisayarıma aktarmak istiyorum bir türlü başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

mms ile gelen resmi hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydedemedim aslında resmi bilgisayarıma aktarmak istiyorum bir türlü başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim

menü-mesajlar-mesajlarım-gelen kutusu-sçnklr-5 ekli öğeler-resim veya video-resmin adı neyse o yazar-sçnklr-kaydet
  • Arkadaşlar şöyle ufak bi problemim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    yeni hat aldım.
    eski hattımdaki tüm rehberi ilk önce tele kopyaladım.
    yeni hattı taktım ve teldeki tüm rehberi , yeni hatta kopyaladım.
    buraya kadar herşey tamam ama ortada şu an her rehber kaydından 2 tane var. biri yeni hatta , diğeri telde olmak üzere.
    Şimdi bunların telde olan kısmını temizlemek için , Rehber menusunde Yönetim var. Yönetimin altında 4 numaralı "Tümünü Sil" var. Oraya girip sadece "Telefon"u işaretliyoruz. Sil diyoruz, soruyor "silelim mi?" diye , evet diyoruz ama oda ne bitane şifre soruyor bize. Bu şifre nedir bilgisi olan var mı ?

10larca sayfa var , yarın kursum var okuyamadım kusuruma bakmadım. Daha önceden bu şifreyle münasebeti olan var ise yardımlarını beklerim

• quote:

Orjinalden alıntı: tcan

quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

Orjinalden alıntı: genç_1923

arkadaşlar ben telefona telefon kilid koymaya çalışıyorum benden şifre istiyor giriyorum yanlış şifre diyor ne şifresi acaba yardım?

orjinal şifre: 0000 'dır (dört adet sıfır) . onu da kabul etmiyosa (ve sen de başka şifre koymadıysan önceden) format atınca şifre 0000 haline gelir. ama bazı şeylerin kaybolabilir. onalra dikkat et.

bi yanlışın var galiba orjinal şifre 00000000 (sekiz tane sıfır) olması gerenkmiyor muydu

Ufak bi search ile buldum vallaha. Neyse halloldu. 8 tane 0 mış

• Tüm samsung fanları için http://samsung. start. web. tr/
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.