Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar babam kendine sıfır e-250 almış.Bana bataryasını,sim kartını takmam için verdi bende telefondan anlarım diye kurcaladım ama arka kapağını bitürlü açamadım rezil oldum.Aşağı yukarı ittiriyorum olmuyor.Bataryayı takmak için arka kapak nasıl açılıyor ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcang

quote:

Orjinalden alıntı: Sk8ter_Boi

mms ile gelen resmi hafıza kartına veya telefon hafızasına kaydedemedim aslında resmi bilgisayarıma aktarmak istiyorum bir türlü başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim

menü-mesajlar-mesajlarım-gelen kutusu-sçnklr-5 ekli öğeler-resim veya video-resmin adı neyse o yazar-sçnklr-kaydet

çok saol kardeşim
  • ya arkadaşlar bugün anneme aldım bu telefondan. yanındada 1 gb hafıza kartı hediye ettiler.
    neyse şimdi ben buna 27 tane şarkı attım fakat şarkıların 22 tanesi gözüküyor. gözükmeyenleri tespit ettim.özelliklerine falan baktım hepsi aynı.
    yaw bi yardım edin LÜTFEN. napıcam nası halletcem bu işi
    (şarkılarda annemin en sevdiği şarkılar)
    LÜTFEN yardım edin yaw

edit: sorun çözülmüştür arkadaşlar, şarkı isimleri çok uzun olduğu için görmüyormuş, kısaltınca halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 13 Mart 2008; 23:06:48 >
  • Yaklasık 3 ay önce de ben e250 kullanıyordum değiştirdim ve 3 ay içinde sırasıyla n70 , u600 kullandım şimdi de 2 hafta öce aldıgım w810i var fiyatına göre en iyisi w810i Bu saatten sonra da kimseye e250 almasını önermem.
  • Bugün Hepsiburada.com dan eşime kristal mavi Kendime siyah olarak 2 adet E250 Siparişi verdim. Geldiğinde bakalım alışabilecekmiyiz. Eşim SX1 ben MOTOROLA MPX 200 kullanıyorum. E250 bunları aratmaz sanırım.

1 GB Hafıza Kartlı 219,00 YTL (KDV Dahil)

Fan Clup a ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hok -- 17 Mart 2008; 23:07:47 >

• Bence kristal maviyi daha çok beğeneceksiniz. Bende ondan var ve kesinlikle e250 hafasında değil. Sanki çok farklı bir modelmiş gibi duruyor.
  • Arkadaşlar avea hattım var.
    011 koduyla hücre mesajı alıyorum. Yeni aktif ettim. Fakat gelen mesajlar , ekranda ufak bi yazıyla Yeni HY(11) tarzı cıkıyor. Sanki hani yazar ya , İzmir/narlıdere vs gibi bölge ismi. Tam onun olduğu yerde çıkıyor. Tıklama şeyside yok. Hiç bi tepkide vermiyor geldiğinde. Anca ben dikkat edicemde , sonra giricem hücre mesajları kısmına , öyle bakıcam ne var ne yok diye.
    Bu hücre mesajlarını , SMS geliyormuşçasına , geldiğinde bi uyarı falan verse telefon olmuyor mu ?

Ayrıca hücre mesaj kodlarından , yararlı olanlar varsa, yazarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar ben e250 den ses yükseltemiyorum bi yardımcı olun yapamıyorum izin verilmiyo diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patience

Bence kristal maviyi daha çok beğeneceksiniz. Bende ondan var ve kesinlikle e250 hafasında değil. Sanki çok farklı bir modelmiş gibi duruyor.

Doğru bende de aynısı var ilk geldiğinde bu e250'mi diye baya şüphelendim.Ama oymuş.
  • herkese merhaba sıze bı sorum olacak arkadaslar elımde e250 var ama bırturlu msn acamıyorum programıwww.ceptemsn.com dan ındırmrme rağmen acılmıyor mail adresını sıfreyı gırıyom versıyon guncellenıyo doyo oturum acılıyo dıyo ve sonunda bağlantı hatası verıyı..
    not:gprs ayarlarım var turkcel-im e gırebılıyorum yardımcı olursanız sevınırım saygılar...

• Arkadaşlar merhaba,
    Telefonumda Telsim yerine Vodafone yazsın diye yazılım attırdım. Ama T9 sözlüğüm gitti, Uygulamalar yerine Aplication gibi yazılar yazıyor. Ve Vodafone yazısı da gelmedi. Yeni firmware de bulamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuken -- 25 Mart 2008; 13:59:44 >
  • Meraba arkadaşlar benimde bi sorunum var hafıza kartına virüs girmişş biçimlendir yapıyormm.. ama biçimlendir olmuyor.. ßu virüsü yok edecek bi kod war mı acaba
  • yeni aldım e250...
    linkler kırık indiremiyorumacil yardım edin birde uyg resim iyiolur :D:D:D:DxD
  • slm arkadarlar bende 1 hafta önce e250 aldım BENİM SORUNUM kart readerden hafıza kartına müzüik yada resim gibi dosyaları atmaya calısırken "disk yazmaya karşı korumalı korumayı kaldırın veya baska bir disk kullanın" gibisinden bir uyarı veriyor ve dosyayı yüklemiyor yüklemek için ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler
  • Problemini çözdün mü bilmiyorum ama hafıza kartını taktığın adaptörün kenarında küçük bir switch var. Onu aksi yönde ittirmen gerekir; yazma-korumayı kaldırman için.
  • Arkadaşlar,
    Vodafone yazsın isterken yüklediğim yanlış yazılım sonucu T9 sözlüğüm ve daha birçok şey gitmişti. Çok aradım ama Vodafone yazacak bir firmware bulamadım. En azından TR Telsim yazan ama T9 Türkçe sözlüğü olan bu yazılımı buldum ve paylaşmak istedim.
    http://rapidshare.com/files/106304313/E250JVFL2.zip.html

Not: Rapid share linkini site kabul etmiyor galiba. Yeniden düzenlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuken -- 10 Nisan 2008; 10:54:24 >
  • Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi ortalıkta dolaşan e250 ses yükseltme şifreleri yeni versiyonlar için geçerli değil(di) ki ben olaya el attım ve yeni versiyonların şifresini siz sevgili forum sahiplerine sunuyorum.. saygılarımla teşekkür

Aşağıdaki Adımları Takip Ederek Telefonumuzun Sesini Yükseltebiliriz

> *#0206*8378#
    > 2.Donanım testi
    > 2.Ses Ayarları
    > 1.Normal
    > RxPGA değiştir 200
    > RxVol
    Seviye 1 -> 20
    Seviye 2 -> 40
    Seviye 3 -> 70
    Seviye 4 -> 120
    Seviye 5 -> 190

-------------------------------------------------------------------------
    NORMAL
    ---------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 4
    AHİZESİZ KAZANCI : 9
    KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)
    ---------------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15
    KAYDET DE

KULAKLIK
    KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
    KULAKLIK KAZANCI : 9
    KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
    KULAKLIK KAZANCI : 3
    KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ
    KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
    KULAKLIK KAZANCI : 12
    AHİZESİZ KAZANCI : 14
    KAYDET DE

IIS NORMAL
    KAYDET DE

IIS KULAKLIK
    KAYDET DE

IIS NORMAL2
    KAYDET DE

IIS HEADSET2
    KAYDET DE

Bu AyarLarı Yaptıkdan Sonra TeLefon'ununuzun Sesi Eskisine Göre %100 artıyor... -[Eksi Yönü] Sesi cok actınızmı boğuLuyor we cızırtıLı cıkıyor...

HOŞUNUZA GİTMEZ İSE TUM BİLGİLERİ SIFIRLAMAK İÇİN

*2767*3855# SADECE BU KODU GİRİCEKSİNİZ

NOT:BAZI KAYIT BİLGİLERİDE SIFIRLANIR

• benide ekle
  • Ya arkadaşar ben bu E250 de iletim raporlarını neden toplu silemiyorum

Hepsini sil dediğimde Mesaj yok diyo iletim rapoırları için
  • nasıl uye olcaz bu samsung e250 fun cluba
    bendede vr cok fecı bır telefon
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.