Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA CEVAP VERECEKLERDEN ALLAH SİMDİDEN RAZI OLSUN YAWWW..E250 ALDIM DUN,HAFIZA KARTI YLA(1GB),ŞİMDİ HAFIZA KARTINA MUZİK RESİM VİDEO RESİM NE OLURSA YUKLUYORUM PC DEN,SONRA TELEFONA TAKTIGIMDA HAFIZA KARTINI,BELLEK KARTI BOLUMUNE GELİP ACMAK İSTEDİGİMDE BICIMLENDİR? İBARESİ CIKIYOR,HAYIRDEDİGİMDE KAPANIYOR,EVET DEDİGİMDE YUKLEDİKLERİM SİLİNİYOR,PC DEN HAFIZA KARTINI HIZLI BICIMLENDİR YAPTIM YİNE AYNI SEYİ YAPIYOR,VARMI BİR CARE SUNACAK OLAN ACİLLLLL
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornova1

BANA CEVAP VERECEKLERDEN ALLAH SİMDİDEN RAZI OLSUN YAWWW..E250 ALDIM DUN,HAFIZA KARTI YLA(1GB),ŞİMDİ HAFIZA KARTINA MUZİK RESİM VİDEO RESİM NE OLURSA YUKLUYORUM PC DEN,SONRA TELEFONA TAKTIGIMDA HAFIZA KARTINI,BELLEK KARTI BOLUMUNE GELİP ACMAK İSTEDİGİMDE BICIMLENDİR? İBARESİ CIKIYOR,HAYIRDEDİGİMDE KAPANIYOR,EVET DEDİGİMDE YUKLEDİKLERİM SİLİNİYOR,PC DEN HAFIZA KARTINI HIZLI BICIMLENDİR YAPTIM YİNE AYNI SEYİ YAPIYOR,VARMI BİR CARE SUNACAK OLAN ACİLLLLL

arkadaşım hafıza kartında sorun olma ihtimalin yüksek başka hafıza kartı ile denemeni tavsiye ederim
  • tesekkurlerde,ilk taktıgımda calıstı normal ama sonrasında böyle yapmaya basladı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornova1

tesekkurlerde,ilk taktıgımda calıstı normal ama sonrasında böyle yapmaya basladı....

hafıza kartları çok takıp çıkarmaya gelmiyor sorun olabiliyor ve bilgisayardaki cart reader gibi herşeyi okuyamıyor

kartın garantisi vardır bence aldığın yere tekrar götür
  • E250'nin ses yükseltme kodunu deneyenler oldu mu?Hoparlör bozulma ya da patlama tehlikesi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beatboxcı

Evet arkadaşlar bildiğimiz gibi ortalıkta dolaşan e250 ses yükseltme şifreleri yeni versiyonlar için geçerli değil(di) ki ben olaya el attım ve yeni versiyonların şifresini siz sevgili forum sahiplerine sunuyorum.. saygılarımla teşekkür

Aşağıdaki Adımları Takip Ederek Telefonumuzun Sesini Yükseltebiliriz

> *#0206*8378#
    > 2.Donanım testi
    > 2.Ses Ayarları
    > 1.Normal
    > RxPGA değiştir 200
    > RxVol
    Seviye 1 -> 20
    Seviye 2 -> 40
    Seviye 3 -> 70
    Seviye 4 -> 120
    Seviye 5 -> 190

-------------------------------------------------------------------------
    NORMAL
    ---------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 4
    AHİZESİZ KAZANCI : 9
    KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)
    ---------------------------
    KULAKLIK KAZANCI : 15
    AHİZESİZ KAZANCI : 15
    KAYDET DE

KULAKLIK
    KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
    KULAKLIK KAZANCI : 9
    KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
    KULAKLIK KAZANCI : 3
    KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ
    KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
    KULAKLIK KAZANCI : 12
    AHİZESİZ KAZANCI : 14
    KAYDET DE

IIS NORMAL
    KAYDET DE

IIS KULAKLIK
    KAYDET DE

IIS NORMAL2
    KAYDET DE

IIS HEADSET2
    KAYDET DE

Bu AyarLarı Yaptıkdan Sonra TeLefon'ununuzun Sesi Eskisine Göre %100 artıyor... -[Eksi Yönü] Sesi cok actınızmı boğuLuyor we cızırtıLı cıkıyor...

HOŞUNUZA GİTMEZ İSE TUM BİLGİLERİ SIFIRLAMAK İÇİN

*2767*3855# SADECE BU KODU GİRİCEKSİNİZ

NOT:BAZI KAYIT BİLGİLERİDE SIFIRLANIR

Sağol beatboxcı,şifreleri uyguladım,gümbür gümbür ses geliyor...Çok sağol...

• Arkadaşlar Bu perşembe aldım e250mi ve pazarteside Bluetooth dongle aldım. Tüm programlar yüklü (PC studio, Java Uploader, Softick PPP). Hepsi çalışıyor ama hafıza kartını PCde göremiyorum. 2GB microSD kingston. Bazen kart görümüyor bazen biçimlendir diyor bazen içini açtığımda sadece upuzun isimli 0kblik bir dosya oluyor. PC studiodan Phone explorer kullanarak müzikleri atıyorum ama tel. hafızasına. Telefondanda Karta taşıyorum. Artık başıma ağrılar girdi. Kartı sanıl PCden görecem ben.
  • Yatay ve tam ekranda video izleyebiliyormuyuz bu telefonla.Mevcut olan programla bu olmuyor.Bunu yapabilecek bir program varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberati

Arkadaslar merhaba,

E250'de hafiza kartina yukledigim bazi mp3 dosyalarini telefonda goremiyorum.
    Baktim codecleri mp3.
    Ama 30 dosya kopyaladiysam sadece 12'sini falan telefon goruyor.

Bu konuda bir cozumumuz var mi?

Tesekkurler..

mp3lerin ismini kısaltarak bir dene
  • merhaba arkadaşlar dün ben de E250 aldım külübe beni de alın. bu arada tel eve getirdiğimde fotoğraf çekmek istediğimde ön izleme hatası diye bir hata verdi video kayıtta yapamıyorum hata diyor. benzer sorunla karşılaşan oldumu. bu gün götürüp değiştircem şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

E250'nin ses yükseltme kodunu deneyenler oldu mu?Hoparlör bozulma ya da patlama tehlikesi var mı?

arkadaşım bir sorun olmaz deneyebilirsin
    quote:

golgeadam Tarih 21 Mayıs 2008; 9:26:16
    Yatay ve tam ekranda video izleyebiliyormuyuz bu telefonla.Mevcut olan programla bu olmuyor.Bunu yapabilecek bir program varmıdır?

malesef izlenmiyor

• Allah'ın izniyle bende bugün alıcam inş. bi mâni çıkmaz..Arkadaşlar bir sorum var e250 de ses az ama net çıkıo diolar bnm için net olması önmli ama az çıkıo diolar fakat rahatlıkla duyulabiliyormu gene yoksa duyulamayacak kdrmı az ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Allah'ın izniyle bende bugün alıcam inş. bi mâni çıkmaz..Arkadaşlar bir sorum var e250 de ses az ama net çıkıo diolar bnm için net olması önmli ama az çıkıo diolar fakat rahatlıkla duyulabiliyormu gene yoksa duyulamayacak kdrmı az ??

duyulamayacak kadarda az değil
  • pc studio 3 bnde yok linkini bulamıom birisi verebilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

pc studio 3 bnde yok linkini bulamıom birisi verebilirmi?

www.telpa.com.tr tel modelini seç sonra üstte yükleme seçeneginden programı indirebilirsin
  • SELAM E 250 TELEFONUMA BİRAZ SU KAÇTI,SAF ALKOLLE TEMİZLEDİKTEN SONRA KURUTTUM.DAHASONRA ŞARJ EDEREK AÇMAK İSTEDİM FAKAT AÇILMADI.TEKRAR İÇİNİ AÇARAK BAĞLANTI NOKTALARINI KONTROL ETTİM.ŞİMDİ TELEFON AÇILIYOR FAKAT TUŞ TAKIMLARI İŞLEM YAPMIYOR.BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM..YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
  • yetkisiz müdahaleden ötürü cihazın artık garanti dışıdır arkadaşım hayırlı olsun
  • çok geçmiş olsun arkadaşım. Keşke telpaya yollasaydın direkman. Neyse zaten ucuzladı telefonlar D900 alır işin içinden çıkarsın:D
  • Telefondan yukarıdan aşağıya mor bir çizgi oluştu. yeni de almıştım 3-4 günlük bir telefon. telefonun sağında sola doğru hafif bir boşluk renk olarak oluştu problem düzelme imkanı varmıdır. uğraşmadan direk telpaya yollayayımmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcahan -- 8 Haziran 2008; 4:36:01 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.