Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

arkadaşlar

championship manager gibi oyunlar e250 de çalışıyor mu?
  • yıldız kare 0206*8378kareyi dene
  • yıldız kre 0206*8378kare dene
    quote:

Orjinalden alıntı: weichkind

Selamun Aleyküm. Bir sorum olacak arkadaşlar, bu telefona 2 GB'lık hafıza kartı alırsam telefon da kasma, donma, takılma, ağır işleme vb. durumlar olurmu?

Reis benide FAN Club'a eklersen sevinirim.
  • *kare 0206*8378karedene
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım

öyle çıkacak zaten menü açılır ses yükseltme detayları imzamda
  • *kare0306*8378kare dene

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım

öyle çıkacak zaten menü açılır ses yükseltme detayları imzamda
  • Arkadaşlar lütfen. Eski modellerde *#8999*8378# dediğimiz şey yeni modellerde *#0206*8378#dir. Samsung E250deki bazı hatalarıda gidermiştir. Örn: Aşırı pil ısınması, Şarj olurken ekranın açık kalması vs. vs. Ekrandada *#0206*---- veya *#8999*---- olması normal bir durum. Başındaki " *#xxxx* " kısmı servis kodları için olduğundan devamı gizli karakter oluyor.

Ayrıca ses ayarlarken eğer melodi çok çalsın istiyorsanız "IIS"leri yükseltin müzik istiyorsanız"IIS2"leri yükseltin Konuşurkenki karşı tarafın sesi artsın istiyrsanız Normal ve Kulaklıkları arttırın. "Hoparlör" diye başlayanlar ne için çözemedim ama bende standart ayarlar duruyor. Sadece normali ve IIS2 leri arrtırdım. Önerim 13'ün üstünde kullanmamanız. Cızırtı yapabiliyor:D
  • simavli kardeş şu e 250 tema olayına bi baksan işte link ve resimlerhttp://www.frmbest.com/redirector.php?url=http://www.severforum.com/forum/redirector.php?url=http://rapidshare.de/files/27629572/comic_green.ssf.html
    işte buda sitenin adresi çok saçma bi site ama olsun tema varhttp://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/samsung-tema-yeni-145935.html hepsi saol falan dio sanki yüklemeyi biliolarda
  • herkese selam arkadaşlar bende Samsung E250 kullanıcısıyım ve uzun zamandır ses sorununun çözümünü arıyordum ve sayenizde çözdüm artık ses istediğim gibi ALLAH razı olsun seste herhangi bir problemde olmadı çok sağolun saygılar...

ben bu topiğe üye olmadım ama imzayı kullanıyorum umarım bir sorun olmaz ama en yakın zamanda bende bu grupta olacağım tekrar sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leydielif -- 30 Haziran 2008; 20:57:55 >
  • Arkadaşlar şu java yükleme muhabetlerinde her şeyi adım adım yapıyorum bluetooth telefonu görüyor softtick telefonu görüyor herşey adım adım tamam..

ama u bluetooth mu usb mi diye sorduu interface ekranı gelmiyor bende..

Acaba yüklediğim muhabbettenmi diyorum yok 4-5 tane içerik indirdim hepsiyle denedim olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 30 Haziran 2008; 23:59:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaşlar şu java yükleme muhabetlerinde her şeyi adım adım yapıyorum bluetooth telefonu görüyor softtick telefonu görüyor herşey adım adım tamam..

Acaba yüklediğim muhabbettenmi diyorum yok 4-5 tane içerik indirdim hepsiyle denedim olmuyor...

oyun yüklerken samsung pc süit tamamen kapalı olacak buna dikkat etmeni öneririm

• Pc suit tamamen kapalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: onecraz

Arkadaşlar merhaba;

Bende yaklaşık 3-4 aydan beri E250 kullanıcısı olarak telimden gayet memnun oldugumu belirtmek isterim.yanlız son 1 haftada bi problem oldu telde. radyoyu actıgımda kanala aramayı çalıştırdıktan sonra kanal ararken durup "LİSTEYİ BOŞALT" uyarısı veriyor ve aramayı kesiyor. kanalda bulmuyor. ve talihsiz ben radyo dinleyemiyorum.forumun hertarafına baktım ama bunla ilgili herhangi bi açıklama yapılmamış. ben hangi listeyi boşaltıcam arkadaşlar biliyorsanız yardımcı olurmusunuz lütfen.

Kardeş bendede aynı sorun oldu ben yan sanayi kulaklık kullanıyordum. Ama orjinal kulaklık deneyince sorun olmadığını gördüm şu anda sorun yok orjinal kulaklık al sorun kalmaz
  • beni de eklermisin ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaşlar şu java yükleme muhabetlerinde her şeyi adım adım yapıyorum bluetooth telefonu görüyor softtick telefonu görüyor herşey adım adım tamam..

• Herşey gayet normaldi telefonda ama bir anda durduk yere hafıza kartı hata vermeye başladı.Bir çok müzik atmıştım usb yolu ile daha sonra hafıza kartını görüyor fakat açmaya çalıştığımda izin verilmiyor hatası alıyorum.Hafıza kartını formatlamam gerektiğini okudum fakat onuda yapmanın bir yolunu bulamadım bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Herşey gayet normaldi telefonda ama bir anda durduk yere hafıza kartı hata vermeye başladı.Bir çok müzik atmıştım usb yolu ile daha sonra hafıza kartını görüyor fakat açmaya çalıştığımda izin verilmiyor hatası alıyorum.Hafıza kartını formatlamam gerektiğini okudum fakat onuda yapmanın bir yolunu bulamadım bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

usb kabloyla yada kart readeri hafıza kartını tak hıza katıl olduğu

sürücüye gel biçimlendir seçeneği ile biçimlendir
  • Usb ile bağlıyorum biçimlendir diyorum fakat disket takılı değil diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Usb ile bağlıyorum biçimlendir diyorum fakat disket takılı değil diyor?

usb bağlayınca ayarlar tel ayarları usb depolama birimini seçip hafıza kartını biçimlendireceksin

kart readerdada dene biçimlendir olmazsa kart bozuktur
  • Evet öyle yaptım denedim disket takılı değil dedi.

Daha alalı 1 ay olmadı kingston diye bolcada para verdik ama nafileymiş demek
  • arkadaşlar bende wapa girmio şebeke yok yazıo ne yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.