Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflarımda bulunan herhangi bir fotoğrafı "tam ekran görünümü" yapıyorum. resmin üst tarafında ortalanmış bir şekilde "fotoğraf-0001.jpg" yazıyor. bu yazıyı yok etmek mümkün mü? (neymiş o öyle resme mi bakalım yazıya mı?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3R8

fotoğraflarımda bulunan herhangi bir fotoğrafı "tam ekran görünümü" yapıyorum. resmin üst tarafında ortalanmış bir şekilde "fotoğraf-0001.jpg" yazıyor. bu yazıyı yok etmek mümkün mü? (neymiş o öyle resme mi bakalım yazıya mı?)

bunu yok etmek mümkün değil
  • usta bende e250 aldım aranıza katılmak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşlar E250imde problem var!

Konuşurken karşı tarafın sesi kesiliyor. Sesi hoparlörden dışarıya verince geliyor, bazen de gelmiyor. Bu durumda müzik sesi olsun, başka hiçbir ses gelmiyor.

Anladığım kadarı ile sorun kızakta. Çünkü kızağı hareket ettirince ses gidip geliyor ve kızak kapalı iken konuşmada problem olmuyor.

İşim garibi, geçende servise verdim ses gelmiyor diye; adamlar sorun yok diye geri gönderdiler.

Ne yapayım? Servise vermesem dışarıda yaptırsam kaça olur?

Fikir verin lütfen.

Bu sorunlar telefondan kaynaklanmayabilir

• arkadaşlar E-250'yi bilgisayara bağlamak için usb kablo alacağım piyasa değeri 9-10 ytl imiş...

kablo alırken dikkat etmem gereken bişey var mı? içinde CD veriliyor mu? kablo kutusunda mı veriliyor yoksa bildiğimiz lastikle kabloyu dolamış bir şekilde mi veriliyor

yardımlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3R8 -- 25 Temmuz 2008; 19:21:57 >
  • quote:

arkadaşlar E-250'yi bilgisayara bağlamak için usb kablo alacağım piyasa değeri 9-10 ytl imiş...

kablo alırken dikkat etmem gereken bişey var mı? içinde CD veriliyor mu? kablo kutusunda mı veriliyor yoksa bildiğimiz lastikle kabloyu dolamış bir şekilde mi veriliyor

yardımlar için teşekkürler...

kablo çalışıyorsa sorun değil içindeki cd yi yazılımı heryerde bulabilirsin

• Ya arkadaşlar ben e250 ile pc studio ya bağlanıyorum.Fakat menülerin hepsi siyah oluyo yani hiç bir işlem yapılamıyo? driver falan mı yüklemem lazım ?
  • evet usb driverlerini kurmayı dene ve telefon ayarlarından usb ..... yazcak onu modem yap. ne yazdığını hatırlayamıyorum zaten dün telefonun ekranı kırıldı. Tamirde. Tamda bomba patladığı dakikalarda?!?! acaba bu bir işaretmi? Neyse ne :D

Farukk bey bu ekran kırıldıktan sonra başarıya gönderdim. kaç iş günü içinde halledebilirler. 19$mış ve garanti dışıymış. masada müzik çalan bir telefon nasıl olurda ekranını çatlatır. Delircem gerçekten!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reppealle

evet usb driverlerini kurmayı dene ve telefon ayarlarından usb ..... yazcak onu modem yap. ne yazdığını hatırlayamıyorum zaten dün telefonun ekranı kırıldı. Tamirde. Tamda bomba patladığı dakikalarda?!?! acaba bu bir işaretmi? Neyse ne :D

Farukk bey bu ekran kırıldıktan sonra başarıya gönderdim. kaç iş günü içinde halledebilirler. 19$mış ve garanti dışıymış. masada müzik çalan bir telefon nasıl olurda ekranını çatlatır. Delircem gerçekten!

servisin yoğunluguna göre tamir süresi değişir
  • Teşekkürler.
  • bende bügün aldım bu telefonu güzel aletmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem9000

bende bügün aldım bu telefonu güzel aletmiş

Hayirli olsun güle güle kullan arkadaşım.
  • @gorkem9000

şüphenmi vardı?
  • 1) arkadaşlar TEMA yüklenebilir mi E250 ye... USB kablo aldım :) müzik, resim, video falan yükledim ama TEMA nasıl olacak ??

2) mesaj için melodi beğendim bir tane... mesaj sesi değiştirilemez mi? çok da süper bir mesaj zil sesi bulmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3R8 -- 6 Ağustos 2008; 14:54:08 >
  • quote:

arkadaşlar TEMA yüklenebilir mi E250 ye... USB kablo aldım :) müzik, resim, video falan yükledim ama TEMA nasıl olacak ??

tema malesef yüklenmiyor
  • Sana yapamayacaklarını söyleyeyim arkadaşım.
    1 Tema
    2 Mesaj sesi
    3 Bluetooth ile gelenleri doğrudan Karta kayıt
    4 Karta kayıtlı bir resme zoom
    5 Bluetooth Hack
    6 Opera 4.1 (3.1 basic'e izin veriyor)
    7 Videoları doğrudan karta kayıt
    8 kulaklıksız Radyo
    9 10MBlik MP4 videoları açmak
    10 MMS şablonlarını silme
    11 Samsung PC programında 1 mesajdan uzun mesajları görüntüleme (EMS Mesajıdır diyor. Halbüki şiir yazıyor )
    12 Standart tarayıcı ile foruma bağlanma (adamı öldürüyor+ Çok kontör yiyor)
    13 Gmail adresini okuma
    14 4GB micro SD
    15 Adam gibi MMS kullanma (Çok pahalı ya!)
  • mesaj sesi değiştirilememesi olumsuz bir yönü... ama bu telefonun görüntüsü mükemmel yahu

arkadaşlar pekiyi program yükleyebilir miyiz? ( bari bu olsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reppealle

Sana yapamayacaklarını söyleyeyim arkadaşım.

10MBlik MP4 videoları açmak

ben telefona film atıyotum 1 saatlik filmi 50-60 MB'a kadar küçültüp E250 den izliyorum. filme tıkladıktan 1 dk sonra falan açılıyor. hiç takılmadan ve donma yaşamadan izliyorum.
  • quote:

mesaj sesi değiştirilememesi olumsuz bir yönü... ama bu telefonun görüntüsü mükemmel yahu

arkadaşlar pekiyi program yükleyebilir miyiz? ( bari bu olsun )

üst konuda program oyun atımı mevcut imzamdaki konuda da uygun programları kullanabilirsiniz
  • TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.