selam arakadaşlar bende nokia 3110classic var fakat içine su kaçtı tamirde eğer tamir olmazsa e250 alayım diyorum sizce doğrumu yapıyorum??
quote:
Orjinalden alıntı: rainbow05
selam arakadaşlar bende nokia 3110classic var fakat içine su kaçtı tamirde eğer tamir olmazsa e250 alayım diyorum sizce doğrumu yapıyorum??
Telefondan ne beklediğine bağlı ama bu fiyata değer bir telefon diyebilirim tabi para varsa cok daha guzel modeller var.m 620 modelinede bakmanı tavsiye ederim.özellik olarak e 250 ye yakın yeni bir model.
aslında para fazla değil zaten bu telefonuda seviyorum o yüzden kendi telefonum olmazsa e250 alacağım hazır kampanyada var
benide ye yaparmısınz siyah e250
arkadaşlar ben telefonun bellek kartına giriom şarkıları aşağı doğru dolaşmaya başlıom bellibir yere gelince telefon kendini yeniden başlatıyor ne yapmam lazım
bendede oluyordu. Sanırım bellek sorunu. Bellek dolunca kitleniyor ve reset atıyor. Klasörlemeyi dene. Ayrıca eğer ayarları ile oynamışsan java için eski haline döndür. Yoksa reset atıyor
quote:
Orjinalden alıntı: furkanfurkan
arkadaşlar ben telefonun bellek kartına giriom şarkıları aşağı doğru dolaşmaya başlıom bellibir yere gelince telefon kendini yeniden başlatıyor ne yapmam lazım
bellek kartını biçimlendir sonra tekrar dene
Arkadaşlar merhaba ben e250 den internete bağlandım ama bir türlü google geçmişini silemedim.Kılavuzda yer imlerine gelip seçeneklerden silin diyor ama seçeneklerde sil diye birşey yok sadece aç var ben google geçmişini ve yer imlerinden istediğimi nasıl silebilirim anlayan yardım ederse sevinirim arkadaşlar.
Bendede aynı sorun var
quote:
Orjinalden alıntı: YSF_023
Arkadaşlar merhaba ben e250 den internete bağlandım ama bir türlü google geçmişini silemedim.Kılavuzda yer imlerine gelip seçeneklerden silin diyor ama seçeneklerde sil diye birşey yok sadece aç var ben google geçmişini ve yer imlerinden istediğimi nasıl silebilirim anlayan yardım ederse sevinirim arkadaşlar.
Arkadaşlar kaç gündür telefon rehberindeki 850 tane numarayı blue tooth ile bilgisayara atmaya çalışıyorum.114 tane numarayı aktardıktan sonra program çalışmayı durdurdu diyerek bağlantıyı kapatıyor.Bluetooth ile nasıl aktarabilirim hepsini?...saygılar.
ben kablo kullanıyorum. Şakır şakır alıyor ve kitlenmiyor.
arkadsalrım öncelikle size bir sorum olucak bu turkcellin e250 kampanyasından aldım fakat bide bu e250 sag onaylama tusunda turkcell-im kısayolu var onu nasıl kaldırız bi yardım pmde atabilirsiniz ok simdiden tesekkurler:(
Arkadaşlar
Bir süredir bu telefonla ilgileniyorum.
Birkaç mağazada görevlilere sormama rağmen cevap alamadım.
Ben bu telefonla bluetooth ile bilgisayarla internete bağlanabilirmiyim
Telefonun modem özelliği var mı?
Cevaplarsanız sevinirim..
teşekkürler..
arkadaşlar benimki şarj olurken ekran ışığı sönüyor.. normal midir? çünkü daha evvel tam tersi bir durumdan, yani ışığın sürekli yanıyor olmasından şikayet edilmiş bilen eden?
Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim.Kablosunu bulup deneyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: Reppealle
ben kablo kullanıyorum. Şakır şakır alıyor ve kitlenmiyor.
Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum.İkinci el de fiyatı ne kadardır acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: hedec
arkadaşlar benimki şarj olurken ekran ışığı sönüyor.. normal midir? çünkü daha evvel tam tersi bir durumdan, yani ışığın sürekli yanıyor olmasından şikayet edilmiş bilen eden?
normaldir arkadaşım
quote:
UsbÇaydanlık Tarih 14 Ağustos 2008; 14:47:10 Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum.İkinci el de fiyatı ne kadardır acaba?
80 ile 100 ytla arası
X_DAX_M
bluetooth internete bağlanamazsın
beatboxcı
tükcell kısa yolunu biz kaldıramayız serviste yazılım yüklenmesi gerekiyor