Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea hat ile kullanırken de turkcell im kısayolu mu olacak sağ tuşta?
  • bildiğim kadarı ile samsung un 2 fabrikası var 1 i kore diğeri çin.
    E250 ler uzun zamandır çinde yapılıyor. Pek bir seçme şansın yok yani :)

Formu takip ediyorsan Trcell in kampanyasından bahsediyoruz ve bu özel kampanya sayesinde 190 lardan 160YTL ye geldi

Bu yeni E250 lerin çogu Trcell menulu ama tüm hatlarla çalışıyor. wap a bağlanmak istemezsen ayarlarını kapatırsın olur biter.

Menuyude değiştirmek içinse bir arkadaşımdan duyduğuma göre Trcell menu istememiş ve servise gidip yeni software yukletmiş. Paralımı bedavamı onu bilmiyorum.

selamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: M3R8

arkadaşlar bu forumda açtığınız başlık inanın ki internette eşi benzeri yok... gerçekten çok güzel bilgiler paylaşılmış, dayanışma ve yardımlaşma hat safhada ... neyse ben uzatmıyım soruma geçeyim

bende henüz E250 yok... bu telefonu uzun zamandır araştırıyorum... her telefoncuya girsem telefonun arka kısmında yani telefonun kasası olan yerde MADE IN CHINA yazıyor. açıkçası sırf bu yüzden tereddüt ediyorum... sizlerin telefonu ne malı, MADE IN XXX ne yazıyor.......

önümüzdeki hafta satın alabilirim... satın almadan önce dikkat etmem bir husus var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Reppealle

Sana yapamayacaklarını söyleyeyim arkadaşım.
    1 Tema
    2 Mesaj sesi
    3 Bluetooth ile gelenleri doğrudan Karta kayıt
    4 Karta kayıtlı bir resme zoom
    5 Bluetooth Hack
    6 Opera 4.1 (3.1 basic'e izin veriyor)
    7 Videoları doğrudan karta kayıt
    8 kulaklıksız Radyo
    9 10MBlik MP4 videoları açmak
    10 MMS şablonlarını silme
    11 Samsung PC programında 1 mesajdan uzun mesajları görüntüleme (EMS Mesajıdır diyor. Halbüki şiir yazıyor )
    12 Standart tarayıcı ile foruma bağlanma (adamı öldürüyor+ Çok kontör yiyor)
    13 Gmail adresini okuma
    14 4GB micro SD
    15 Adam gibi MMS kullanma (Çok pahalı ya!)

HOCA geriye ne kaldı yav???

• quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

avea hat ile kullanırken de turkcell im kısayolu mu olacak sağ tuşta?

evet öyle olacak serviste yazılım yükleterek o tuşu normal hale getirebilirsiniz
  • USB Kablosunu telefona bağladığımda ŞARJ oluyor ben şarj için değil dosya alış-verişi için kullanmak istiyorum. Böyle tak-çıkar şarj bozulur yaw... Bunu engellemenin bir yolu yok mu?

birde turkcell kampanya çıkarmış.. keşke 1 ay daha bekleseydim... kampanyayı kaçırdık iyi mi
  • quote:

USB Kablosunu telefona bağladığımda ŞARJ oluyor ben şarj için değil dosya alış-verişi için kullanmak istiyorum. Böyle tak-çıkar şarj bozulur yaw... Bunu engellemenin bir yolu yok mu?

birde turkcell kampanya çıkarmış.. keşke 1 ay daha bekleseydim... kampanyayı kaçırdık iyi mi

arkadaşım şarz olmasını kapatamazsın şarz olması telefonun bataryasına zararı olmuyor

dosya aktarma moduna getşrmek için ayarlar usb ayarları depolama birimini seçersen dosya aktarma moduna geçersin

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

USB Kablosunu telefona bağladığımda ŞARJ oluyor ben şarj için değil dosya alış-verişi için kullanmak istiyorum. Böyle tak-çıkar şarj bozulur yaw... Bunu engellemenin bir yolu yok mu?

arkadaşım şarz olmasını kapatamazsın şarz olması telefonun bataryasına zararı olmuyor

dosya aktarma moduna getşrmek için ayarlar usb ayarları depolama birimini seçersen dosya aktarma moduna geçersin

hocam dediğin gibi yaptım AYARLAR-TELEFON AYARLARI-USB AYARLARI-DEPOLAMA BİRİMİ olarak seçtim. USB kablosunu taktığımda yine şarj oluyor.

Baktığımda MODEM işaretliydi ama ben daha önceden de dosya transferi yapabiliyordum. Depoloma Birimini şimdi seçtim. NE FARK ETTİ ŞİMDİ ?

Birde arayan kişiye RESİM ATAYAMADIM. Arayan kişinin resmini telefonda nasıl görebilirim? Hocam biraz anlatır mısın şu işi ? Çözemedim bir türlü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

hocam dediğin gibi yaptım AYARLAR-TELEFON AYARLARI-USB AYARLARI-DEPOLAMA BİRİMİ olarak seçtim. USB kablosunu taktığımda yine şarj oluyor.

Baktığımda MODEM işaretliydi ama ben daha önceden de dosya transferi yapabiliyordum. Depoloma Birimini şimdi seçtim. NE FARK ETTİ ŞİMDİ ?

Birde arayan kişiye RESİM ATAYAMADIM. Arayan kişinin resmini telefonda nasıl görebilirim? Hocam biraz anlatır mısın şu işi ? Çözemedim bir türlü

arkadaşım usb yi takınca depolama birimini seçince bilgisayarımdan hafıza kartını göreceksin bukadar

• yüksek mobilite
    düşük fiyat
    yüksek performans
    güzel görünüm
    ve en sevdiğim
    SAMSUNG 4ever
  • arkadaşlar ben de e250 kullanıyorum. fiyatına göre telefonun performansından memnunum.

lakin menüsü hiç hoşuma gitmiyor. örneğin dosyalarıma girip görüntülerin üstüne gelince hemen yanında bu klasörün içindekiler gözüküyor. bilmem anlatabilm mi derdimi bilmiyorum ama bunu kaldırmanın bir yolu veya telefona farklı bi menü yükleyebilme imkanımız var mı?

ikinci sorumda ayarlar-ekran ayarları- metin görünümünden sonra metin konumuna geçemiyorum. sadece metin stili ve metin rengini değiştirmeme izin veriyor. bunu nasıl çözebilirim?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerasd -- 30 Ağustos 2008; 13:26:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylerasd

arkadaşlar ben de e250 kullanıyorum. fiyatına göre telefonun performansından memnunum.

lakin menüsü hiç hoşuma gitmiyor. örneğin dosyalarıma girip görüntülerin üstüne gelince hemen yanında bu klasörün içindekiler gözüküyor. bilmem anlatabilm mi derdimi bilmiyorum ama bunu kaldırmanın bir yolu veya telefona farklı bi menü yükleyebilme imkanımız var mı?

ikinci sorumda ayarlar-ekran ayarları- metin görünümünden sonra metin konumuna geçemiyorum. sadece metin stili ve metin rengini değiştirmeme izin veriyor. bunu nasıl çözebilirim?

şimdiden teşekkürler

menüyü değiştirmenin bir yolu yok

• Bende yarın yada pazartesi alıcağım.

Eğer yarın Turkcell bayileri açık olursa yarında alırım.
  • ben dün aldım 160 YTL den bence fiyat olarak süper kampanya olarak tam emin değilim ama..

şöyle bir sorun war.. şarkı filan attım içine arayanlarda çalsın die.. zil sesi olarak, ancak ilk çalmaya başladığında çok kısık başlıo, 2-3 sanie böyle gidio sonra bir anda yükselio ses normale dönüo.. bu tüm tellerde böyle mi yoksa ben bi yerlerde hata mı yapıorum ?

bir de yukarıda ark ın dediği gibi şu sağda duran turkcell olayını kaldırmanın yolu yok mu ??

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

ben dün aldım 160 YTL den bence fiyat olarak süper kampanya olarak tam emin değilim ama..

şöyle bir sorun war.. şarkı filan attım içine arayanlarda çalsın die.. zil sesi olarak, ancak ilk çalmaya başladığında çok kısık başlıo, 2-3 sanie böyle gidio sonra bir anda yükselio ses normale dönüo.. bu tüm tellerde böyle mi yoksa ben bi yerlerde hata mı yapıorum ?

bir de yukarıda ark ın dediği gibi şu sağda duran turkcell olayını kaldırmanın yolu yok mu ??

şimdiden teşekkürler...

dostum herkesde ilk önce ses az geliyor.nedenmi kullanıcı eğer ilk anda 2 sn de çalan kısık müziği duyarsa hemen telefonu açıyor eğer duymazsa sonra ses yükseliyor o zaman duyuyor hem gürültü kirliliği azda olsa azalıyor hemde birden yüksek sesle çaldığı zaman bazı kullanıcılar dalgın oldukları zaman korkuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 2 Eylül 2008; 13:05:51 >

• hmmm saolasın dostum ben de benim alette bir problem war sanmıştım okedir öleyseeee teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar bende bu malüm turkcell kampanyasıyla e250 sahibi olanlardanım...
    Şu anda iki tanecik masum sorum var bilenler cevaplarsa sevinirm
    1.Bu telefonda bulunduğn yeri gösteren hücre bilgisi ekranda düzenli durmuyormu? Bi yerden ayarladım ama mesaj olarak geliyordu..
    2.Bluetoothla gelen dosyaları telefona değilde direk hafıza kartına kopyalama imkanımız yokmu bunuda çözebilrsem sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar bende bu malüm turkcell kampanyasıyla e250 sahibi olanlardanım...
    Şu anda iki tanecik masum sorum var bilenler cevaplarsa sevinirm
    1.Bu telefonda bulunduğn yeri gösteren hücre bilgisi ekranda düzenli durmuyormu? Bi yerden ayarladım ama mesaj olarak geliyordu..
    2.Bluetoothla gelen dosyaları telefona değilde direk hafıza kartına kopyalama imkanımız yokmu bunuda çözebilrsem sevinirim

1 mesajlar bölümünden hüre bilgi ayarlarını yapabilirsin
    2 direk kopyalama imkanımız yok eğer tel hafızası dolu ise hafıza kartına kendi otomatik kayıt eder

• Arkadaşlar hücre bilgisini mesajlardan ayarladım ama diğer telefonlar gibi ekranda gözükmüyo mesaj gibi geliyo ekranda HY yazıyo HY yazısına tıklayınca söylüyo bunu buldum ama ekranda durmuyormu bunu yapamıyormuyz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 8 Eylül 2008; 22:13:41 >
  • mhb arkadaslar bende yenı uye oldum
    benım bı sorunum var hafıza kartı okuyucusu aldım ama bu kart okuyucu benım hafıza kartı claıştırmıyor bıcımlendır dıyor
    bıcımlendırıyorum bıcımlendırmedı dıyor tlfa tkaıyorum haıza kartını hersey sılınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi festival28 -- 8 Eylül 2008; 16:02:17 >
  • Benimde bi sorum olcak.

Şarj olurken batarya ısınıyor. Normal mi? Ayrıca şarj etmek için bataryanın tamamen bitmesinimi beklemeliyim?

Turkcell-im kısayolunu nasıl kaldırabilirim?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 8 Eylül 2008; 18:33:10 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.