Bi sorum daha var. Arama yapcağım vakit numarayı giriyorum sonra ara tusuna basıyorum. Ekranda "koşullu iletme" yazıyor.
Daha sonra çalmaya başlıyor. Neden acaba?
bu hatla alakalı bir durum büyük ihtimalle vodafone kullanıyorsun herhangi bir sorun değil ayarla değişecek bir durumuda yok malesef
koşullu iletme bende de var vodafone kullanıyorum. bir sorun olmaz. en azından bende olmadı
arkadaşlar mp3 atmak için bir site vardı yabancı bileniniz var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: ardent_boy
pcden linewire programı ile istediğin mp3 ü aratıp bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_t
Bi sorum daha var. Arama yapcağım vakit numarayı giriyorum sonra ara tusuna basıyorum. Ekranda "koşullu iletme" yazıyor.
Daha sonra çalmaya başlıyor. Neden acaba?
bu hatla alakalı bir durum büyük ihtimalle vodafone kullanıyorsun herhangi bir sorun değil ayarla değişecek bir durumuda yok malesef
Turkcell kullanıyorum.
Aklıma takıldı ne zamandır. Bi sorayım dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: ardent_boy
pcden linewire programı ile istediğin mp3 ü aratıp bulabilirsin
yok daha ondecen bu başlık altında verilmişti bir site temalar wallpaper filanda vardı o yüzden sordum
arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi ? telefonum (e250) kulaklık sesini ama sadece müzik dinlerken kulaklık sesini artırmak istiyorum arıyorum bulamıyorum lütfen bilen varsa yardımcı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: romeo5610
arkadaşlar biri bana yardım edebilir mi ? telefonum (e250) kulaklık sesini ama sadece müzik dinlerken kulaklık sesini artırmak istiyorum arıyorum bulamıyorum lütfen bilen varsa yardımcı olsun
imzamda ses yükseltme ile ilgili detaylar mevcut
Turkcell hattımla bir türlü WAP bağlantısı kuramıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: mrtbrc6378
Turkcell hattımla bir türlü WAP bağlantısı kuramıyorum?
imzamdaki önemli kodlar konusunda format kodu ile format at
daha sonra wap ayarlarını müşteri hizmetlerinden al bağlanacaktır
Arkadaşlar aman uyarıyım sonra demedi demeyin. Ekranım çatlamıştı ve kızak ağılaşmışt yolladım aldım 75! YTL Kafayı yemek işten bile değil. Birdaha kırılırsa direk 2. el alrım. Yada telefoncuya veririm. 5 ytl kızak 20ytl ekran 5 ytl işçilik max 35! Ben bu KVKnın ......... .
İnternette drop off diye bir oyun buldum birde the entitity güzel oyunlar tavsiyemdir. Opera 3.1 basic ten sonrası tel. tarafından desteklenmiyor. Cepsözlük CHD güzel öneririm. Birde Compass_TR. Yeni alacaklara öğütler...
Farukkk ağabey bi el atsan. bu telefona adam akıllı bir program bulamıyorum. çok az var. Zedge deseen sürekli reklam. GetJar deseen sürekli +18 reklam. Google amca deseen sis dosyaları. Hay ben böyle işin. Bi mp3 oynatıcı bi adam akıllı oyun yok piyasada...
Arkadaşlar ben telefonun ekranını içten kırmayı başardım acaba tamiri bana kaça patlar ??
benide ekleyin... Bence çok kullanışlı bir telefon !
Ayrıca E250 'yi alalı 1 ay oldu
USB yle pc ye bağlıyabiliyormuyuz... Yanında Kablo yoktu
1-evet pcye baglanabiliyoruz 2-kablosu cikmiyor maalesef 3-post kasma 4-yuszbasi olmak icin post kastigini biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Reppealle
Arkadaşlar aman uyarıyım sonra demedi demeyin. Ekranım çatlamıştı ve kızak ağılaşmışt yolladım aldım 75! YTL Kafayı yemek işten bile değil. Birdaha kırılırsa direk 2. el alrım. Yada telefoncuya veririm. 5 ytl kızak 20ytl ekran 5 ytl işçilik max 35! Ben bu KVKnın ......... .
İnternette drop off diye bir oyun buldum birde the entitity güzel oyunlar tavsiyemdir. Opera 3.1 basic ten sonrası tel. tarafından desteklenmiyor. Cepsözlük CHD güzel öneririm. Birde Compass_TR. Yeni alacaklara öğütler...
Farukkk ağabey bi el atsan. bu telefona adam akıllı bir program bulamıyorum. çok az var. Zedge deseen sürekli reklam. GetJar deseen sürekli +18 reklam. Google amca deseen sis dosyaları. Hay ben böyle işin. Bi mp3 oynatıcı bi adam akıllı oyun yok piyasada...
samsung bu konularda çok kıt 4 sene önceki programları kullanıyo ve yeni program kullanılamıyor zaten yazılım olarakta mesala bir program atarak mp3 playerini değiştiremeyiz mp3 player programları bulsak dahi mp3ü çalamaz çünkü java yazılımı çok eksik yazılım
üst konuda bulunan oyun yükleme anlatımında bir kaç öneri program ve oyun paylaştım
teşekkürler farukkk
merhabalar benim telefonda durup dururken sınırlı servis olayı çıktı imei numarası çıkıyor sorgulama yaptığımda bunu nasıl halledebilirim..istanbulda çözebilecel servisler var mı teşekkürler..
Obaaa... ImeI ne alaka onu çözmedim. Ama sınırlı servis bendede oluyor arada. Okul tam göztepe köprüsünün ordaki tepede. AveA çekmiyor bazen. Bazen GPRS çekmiyor.
Beyler bnde E 250 kullanıyorum bırkac sorum olacak 1- elımde mıcro Sd nın ıkı tane 512 mb hafıza kartı war ancak PC ıkısınıde Gormuyor Daha onceden ıkısınıde goruyordu (3 4 aydır hıc kullanmadım bu yuzden ne kadar zmandır arızalı oldugunu bılmıorm ) fakat pc e format attıktan sonra gormemeye basladı alakası olabılırmı ?
2- tel de cektıgım foto lar pc e aktardıgım da goruntu bozuluyor cozunurluk azlıyomus gıbı (Pc den pek anlamadıgım ıcın tam acıklaymıyorum ama kare kare gorunuyor resımler )