Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- USB driverlerini kur ve telefonun ayarlarından "USB - Depolama Birimi" yap.
    2- Bendede öyle. Düşük ışıkta kamera gerçekten berbart. Sabah ve akşamları dışarda foto. çekemez oldum. Fotoşopta (opsiyonel) 2 tane eklenti var. Bu sorunu en aza indirebilecek. 1- Jpeg Cleanup 2-Rötüş eklentisi. Bunları googlede ararsın yüklersin fotoşopuna. (standart) 640x480de ışıklı ortamda ışığı arkana alarak çek. Mümkünse fazla yaklaşma ve zoom yapma. Ayrıca erekt falanda vereceksen sepya ve gri dışında kullanma.
  • slm arkadaşlar bi şey soracaktım?
    e 250de gönderdiğim msjlar kaydedilmiyor neden acaba?gönderdiğim msjları nasl kaydedebilirim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlosalex

slm arkadaşlar bi şey soracaktım?
    e 250de gönderdiğim msjlar kaydedilmiyor neden acaba?gönderdiğim msjları nasl kaydedebilirim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz?

gönderirken gönder seçeneğinin heömen altında gönder ve kaydet seçeneğini seçerseniz gönderdiğiniz mesajları kayıt eder
  • Sayın moderatör ben de E250 aldım. Fun Club'e beni de eklerseniz sevinirim....Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaşlar ben telefonun ekranını içten kırmayı başardım acaba tamiri bana kaça patlar ??

aynen bendede oldu bu olay .ve gariptirki benim hiç bir müdahelm olmadan gerçekleşti.servise götürdüm garantisi devam ediyor diye fakat onlarda kullanıcı hatası deyince başımdan kaynar sular indi.kırıyordum telefonu.şimdi öyle yatıyor kenarda ne yapacam bilemiyorum.
  • slm arkadaşlar
    e 250 destekleyen oyunlar hakkında bilginiz varmı arkadaşlar vede nerden yükleyebilir bu oyunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlosalex

slm arkadaşlar
    e 250 destekleyen oyunlar hakkında bilginiz varmı arkadaşlar vede nerden yükleyebilir bu oyunları?

üst konuya bakmanızı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

quote:

Arkadaşlar ben telefonun ekranını içten kırmayı başardım acaba tamiri bana kaça patlar ??

aynen bendede oldu bu olay .ve gariptirki benim hiç bir müdahelm olmadan gerçekleşti.servise götürdüm garantisi devam ediyor diye fakat onlarda kullanıcı hatası deyince başımdan kaynar sular indi.kırıyordum telefonu.şimdi öyle yatıyor kenarda ne yapacam bilemiyorum.

Kadıköyde orjinal ekranla değiştiriyorlar. 20YTL civarı. Samsung servis ve kadıköydekiler duyduğum doğru ise aynı ekranı kullanıyor. Aynı marka. Tek fark samsung servis hayvani servis ücreti alıyor. (ekran 15YTL işçilik 10YTL =Kadıköy) (ekran 15 YTL işçilik 55YTL =KVK) E gelde adama sövme. ekran 15ytl belki 20 olmuştur ama işçilik ile kıyaslanamaz. (not ben adamlara kızağı yağayın demiştim ama yağlamamışlar. formda sadece ekran değişimi yazıyor. eğer parayı yağlandı sanıp almışlarsa veya forma yazmamışlarsa yağlandığını döverim o adamları. Zaten kızağı taş gibi oldu...)

• arkadaşlar benim bi sorum olcak kızagı kapatıyorum telefon kapalı gibi oluyo ekran simsiyah aynı kapalı biliyorum bu bi problem değil ama öyle olacagına uyku modumu denıyordu bılmıyorm o saat çıkmasını istiyorm nolr yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: weichkind

arkadaşlar benim bi sorum olcak kızagı kapatıyorum telefon kapalı gibi oluyo ekran simsiyah aynı kapalı biliyorum bu bi problem değil ama öyle olacagına uyku modumu denıyordu bılmıyorm o saat çıkmasını istiyorm nolr yardım

yan taraftaki ses ayar tuşlarına basarak saati görebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

arkadaşlar benim bi sorum olcak kızagı kapatıyorum telefon kapalı gibi oluyo ekran simsiyah aynı kapalı biliyorum bu bi problem değil ama öyle olacagına uyku modumu denıyordu bılmıyorm o saat çıkmasını istiyorm nolr yardım

çok teşekkür ederim ama bunu kalıcı olarak yapamıyoruz sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Reppealle

quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

quote:

Kadıköyde orjinal ekranla değiştiriyorlar. 20YTL civarı. Samsung servis ve kadıköydekiler duyduğum doğru ise aynı ekranı kullanıyor. Aynı marka. Tek fark samsung servis hayvani servis ücreti alıyor. (ekran 15YTL işçilik 10YTL =Kadıköy) (ekran 15 YTL işçilik 55YTL =KVK) E gelde adama sövme. ekran 15ytl belki 20 olmuştur ama işçilik ile kıyaslanamaz. (not ben adamlara kızağı yağayın demiştim ama yağlamamışlar. formda sadece ekran değişimi yazıyor. eğer parayı yağlandı sanıp almışlarsa veya forma yazmamışlarsa yağlandığını döverim o adamları. Zaten kızağı taş gibi oldu...)

ben izmirde oturuyorum yinede çok teşekkürler cevap için.fakat tiksindim telefondan oda ayrı mesele

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

çok teşekkür ederim ama bunu kalıcı olarak yapamıyoruz sanırım

evet kalıcı malesef yapılamıyor

• arkadaşlar telefonumun sorunu çekip çekmemekle ilgisi yok hiçbir kart çalışmıyor durup dururken birden "sınırlı servis" olayı çıktı.hiçbir şekilde şekebe gelmiyor istanbulda yaptırabilceğim bir yer var mı?
    teşekkürler...
  • Koşullu iletmeden dolayı çağrı atamıyorum.

Bugün arkadaşla denedik. Arkadaşın telini aradım. Koşullu iletme yazdı ama o sırada arkadaşın telefonu çalıyodu.

Bende ise ses yoktu. Yazı geçti. Ses çıkmaya başladı. Şahsen bi sorun niteliğinde olabilir.

Ne yapmam lazım?
  • http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/2007/04/e250-large1.jpg

arkadaşlar yukardaki linkte e250 nin saatini değişik olarak gösteriyor bizde böyle yapabilirmiyiz

evet aynen ya nedir bu koşullu iletme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weichkind -- 2 Ekim 2008; 18:01:44 >
  • arkadaşlar e250 sis dosyalarını kullanabiliyor mu??????
  • arkadaşlar merhaba

telefonun hafıza kartı 1 GB ve 3-4 foto çekince veya kamera çekmeye baslayınca bellek dolu kayıtlı olan öğelerden silin diye uyarı veriyor

bildigim kadarıyla kayıt yerini hafıza kartı olarak belirlemek gerekiyo ama ayarlardan bir turlu bulamadım

zaten telefonda benim değil bi yakınım için soruyorum

yardım edebilirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

arkadaşlar merhaba

telefonun hafıza kartı 1 GB ve 3-4 foto çekince veya kamera çekmeye baslayınca bellek dolu kayıtlı olan öğelerden silin diye uyarı veriyor

bildigim kadarıyla kayıt yerini hafıza kartı olarak belirlemek gerekiyo ama ayarlardan bir turlu bulamadım

merhaba arkadaşım, fotoları çektikten sonra karta taşı yapabilirsin ama bu senin için çözüm olmayabilir(her defasında yapmak sıkıcı olabilir)
    cekilen fotoyu direk karta göndermekle ilgili birşey bilmiyorum farukkk başkan yardım eder sana varsa öyle bi durum.
  • quote:

tamam arkadasım cevap için yinede çok sağol umarım bu sorunun cozumu vardır
    önerileri bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Birce

arkadaşlar merhaba

merhaba arkadaşım, fotoları çektikten sonra karta taşı yapabilirsin ama bu senin için çözüm olmayabilir(her defasında yapmak sıkıcı olabilir)
    cekilen fotoyu direk karta göndermekle ilgili birşey bilmiyorum farukkk başkan yardım eder sana varsa öyle bi durum.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.