Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 10delgado

Merhaba arkadaşlar,
    Benim diğer arkadaşlara göre daha basit bir problemim var...Sayfaları inceledim ama benzer birşey bulamadım... Bilgi mesajları yani gol haberleri geldiğinde sesli uyarı vermiyor, direkt ekrana hücre yayını yazısı çıkıyor, ses vermeden yani... Bu konuda yardım cı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

SES VERME ÖZELLİĞİ BULUNMUYOR HÜCRE YAYINLRINDA
  • yazzzz
  • beyler ben de E250 almayı düşünüyorum.Mersinde olduğumdan dolayı 160 YTL üstü fiyat söylüyorlar.İnternetten alsam bir sorun olur mu? (ereyon'dan mesela) herhangi bir sorunda cihazı mersindeki bir bayiye götürebilir miyim?internette cihazın üzerinde 2 yıl garanti yazıyor da nereden garantisi var?
  • bir problem olmaz alabilirsin
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esqueiro -- 9 Ekim 2008; 9:34:42 >
  • Şimdikli aklım olsa E250 almam. E251 alırım :D adamlara bak almışlar yukarı tuşuna kısayol atmışlar e251 olmuş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reppealle

Şimdikli aklım olsa E250 almam. E251 alırım :D adamlara bak almışlar yukarı tuşuna kısayol atmışlar e251 olmuş :D

:D
  • benim kuzende e250 var.
    oyun istedi benden.ara kablosu olmadığı için benim k750 ye atıp bluetooth ile onun tele attım ama dosyalar çalışmıyor.
    oyunları kurmuyor.
    benim tel bu dosyaları otomatik görüp kuruyor.dosyalarda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

benim kuzende e250 var.
    oyun istedi benden.ara kablosu olmadığı için benim k750 ye atıp bluetooth ile onun tele attım ama dosyalar çalışmıyor.
    oyunları kurmuyor.

üst konuda e 250 ye oyun java nasıl yüklenir detaylı anlatımı mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

benim kuzende e250 var.
    oyunları kurmuyor.

üst konuda e 250 ye oyun java nasıl yüklenir detaylı anlatımı mevcut

tamam
    sağol

• Arkadaşlar benim kulaklarım biraz sorunlu malesef. Bu yüzden E250'nin orijinal kulaklıklarını kullanamıyorum, kulaklarımda durmuyor, düşüyor. Bunun için 3.5 mm. kulaklık dönüştürücüsü alsam ve başka bir marka mikrofonlu stereo kulaklık alıp taksam orijinali gibi çalışır mı? Yani radyo dinleyebilir ve gelen çağrıları kulaklıktan cevaplayabilir miyim? Forumda bununla ilgili melesef hiçbir yazı bulamadım ve sonunda yazmaya karar verdim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: taskin57

Arkadaşlar benim kulaklarım biraz sorunlu malesef. Bu yüzden E250'nin orijinal kulaklıklarını kullanamıyorum, kulaklarımda durmuyor, düşüyor. Bunun için 3.5 mm. kulaklık dönüştürücüsü alsam ve başka bir marka mikrofonlu stereo kulaklık alıp taksam orijinali gibi çalışır mı? Yani radyo dinleyebilir ve gelen çağrıları kulaklıktan cevaplayabilir miyim? Forumda bununla ilgili melesef hiçbir yazı bulamadım ve sonunda yazmaya karar verdim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

samsung uyumlu dönüştürücü ve bu dönüştürücüye kaliteli kulaklık kulanırsan ses orjinalinden

daha iyi olma ihtimali bile var.

dönüştürücüye taktığın kulaklığın mikfrofon özelliği bulunuyorsa konuşmada yapabilirsin

• slm
    e250 sahibiyim.Malum elektronikte gelişme cepte tam yol gidiyor.çin çıkışlı bir tv-radyo-çift hat-blutooth-2mp telefon satış fiyatı muhtemelen 30 usd.
    tv seyretmesini,tel kullanmasını,saatin heran kaç olduğunu,resim çekmeyi vs düşünsenize her birinden birer tane alsanız bırakın çepleriniz çantanıza
    sığmaz.ama cep telefonu hepsini yerine getiriyor.birde avrupa asya piyasasında demode telefonlar az gelişmiş ülkelerde ithalatçılar tarafından fazla
    kar marjı olduğundan herhalde getirtiliyor e250 böyle bir telefon.bende pda var pratik olmadığından kullanmıyorum.benim gibi kurcalamaya hastalar
    için nokia symbian yazılımlı veya pda cep almalarını tavsiye ederim onlara sonsuz program yükle banamısın demez.hiç ihtiyacım olmadığı halde
    e250 ye birkaç saat içinde java yük öğrenip doldurdum.yapamam dememek lazım üzerine gitmemiz lazım ama unutmayın e250 c.bilgisayarı değil
    yalnızca java programı sayesinde kıyısından bişeyler yapıyor.benim pda nın yaptıkları yanında sıfır diyebilirim.hafıza kartım 2 GB var 4 GB taktım
    çalışmadı.hafızakarta yüklenenleri cihaz kendi kategorilere ayırıyor sizin bişey düzenlemeniz gerekmiyor.bilgisayar gibi işlemcisi olmadığından karttan
    okuyup işlem yapmaz önce ceptel hafızasına atar orada işlem yapar.pili şarzda 3 günde bir uzun tutarak süresini bayağı uzattım malum bu tür pillerin
    ömürleri kullanmayla değil zamanla hesap edilir, pilin sevdikleri şeyler:soğuk,tam boşaltmadan şarz etmek sevmediği:pili tamamen boşaltmak,sıcak ...

ekran parlaklılığı ve ses düzeni iyi değil çok ucuza kaçılmış
    kafanızı şişirdik galiba selamlar

• arkadaslar bn crystal blue aldım e250 ama tlfn da mavı E harfı war onu nasıl yoq ederıss saygılarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: sgh-e250

arkadaslar bn crystal blue aldım e250 ama tlfn da mavı E harfı war onu nasıl yoq ederıss saygılarr

imzamda önemli kodlar konusunda yoketme kodları mevcut
  • ya arkadaşlar ben 1-kaç gün hattımı çıkarıp başka bir telefonda kullandım şimdi hattımı takınca sim kilidi soruyor ne yapmalıyım lütfen yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

ya arkadaşlar ben 1-kaç gün hattımı çıkarıp başka bir telefonda kullandım şimdi hattımı takınca sim kilidi soruyor ne yapmalıyım lütfen yardım

hatırlamıyorsan imzamdaki önemli kodlar konusundan format atarak orjinal haline

getirebilirsin dene bakalım bazı versiyonlarda format da etkili olmuyor
  • arkadaşlar e250 de pdf. olarak kitap okuyabileceğim bir program var mı :S ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

quote:

Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_*

@adnn
    yanlis gormussun cunku ip icin bolmesi yok

ya kardeş bende inanamadım boynunda sallanıyodu hatta heralde başkabi samsungdu o

bence doqru qormussun cunku E-250 bendede war bende asıodm kapaqında yerı war oraya takabılıosun =]

ben bişi sorucam E-250 war bendede yere düşüre düşüre bozuldu artık telefonum kırmızı tusu yanı acma kapama tusu calısmıo sımdıde telefon kapandı acamıyorum bir de sesi cıkmıo mp3leri acıo ama ses cıkmıo arayan kişinin sesi qelmio ama kulaklıqı takınca qelıo ayrıca kamera ara sıra kapayı yiyip herseyı pembe qösterıo napcam ben
  • telefonda donanımsal sorun oluşmuş düşürmelerden dolayı..servise vereceksin onlar halledecek..telpa'yı öneririm..ayrıca e250 kız gibi telefon..dikkatli kullanmak gerekiyor..
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.