Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr.Seko

arkadaşlar e250 de pdf. olarak kitap okuyabileceğim bir program var mı :S ??

böyle bir program malesef yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Olmaması oldukça kötü bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

quote:

Olmaması oldukça kötü bence

evet kötü bir durum samsunglarda java hafızaya ve telefonu yönetemediği için bu uygulamalar çalışmıyor

• samsung e250 mesajlar bölümündeki şifreyi çözmek istiyorum
    *2767*3855# yapınca şifre 00000000 oluyormuş
    ama içindeki mesajlar siliniyormuş
    telefonun içindeki mesajlar silinmeden
    şifreyi nasıl 00000000 yapabilirim ya da değiştirebilirim???
  • bunu yapmanın bir yolu yok sadece mesajlarını pc stüdyo ile pc ye kopyalayabilirsin yada bu konu ile ilgili servise götürmeniz gerekecek
  • arkadaşlar e250 ye atabileceğimiz temalar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckt1995

arkadaşlar e250 ye atabileceğimiz temalar var mı?

e 250 tema çalıştırmıyor 176*220 hareketli duvar kağıtları olur
  • slm bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar.

ben sadece kulaklık sewiyesini arttırmak istiyorum 1. mesajdaki öneriden hangilerini arttırmalıyım?

+kalite olarak samsungun hangi kulaklığından e250 ye uyumlu olarak daha yüxek ve kaliteli ses alırım?

son 1 soru bunun eq ayarı nerden yahu bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_boy -- 17 Kasım 2008; 22:43:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

slm bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar.

ben sadece kulaklık sewiyesini arttırmak istiyorum 1. mesajdaki öneriden hangilerini arttırmalıyım?

+kalite olarak samsungun hangi kulaklığından e250 ye uyumlu olarak daha yüxek ve kaliteli ses alırım?

hepsini arttir sadece IIS_NORMAL_2 arttirma
    bana gore boyle bi farukkk aga yazsin o ne derse o dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: *_*battalgazi*_*

quote:

hepsini arttir sadece IIS_NORMAL_2 arttirma
    bana gore boyle bi farukkk aga yazsin o ne derse o dur

sadece IIS_NORMAL_2 hoparlörü artırıyor? yada müzik sesini ?

• quote:

ses yükseltme kodları imzamdaki konuda mevcut eko ayarı malesef yok sadece müzik çalarken

1 yada 2 tuşlarına basınca farklı müzik tonlarında çalıyor pop caz gibi harfler değişiyor ama ben farkı tam anlayamadım
  • Bende 2.telefon olarak almayı düşünüyorum ne dersiniz? Turkcell kampanyalı bulabilirmiyim? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Kasım 2008; 20:07:57 >
  • yaa arkadaşlar bende e250 aLıcm da e250 nin kuTusunda bellek karTı yani hafıza karTı her neyse işte ondan çıkıomu nolur aciL cevap yazaRsanız seviniRim...
  • satın alacağın yere göre değişir benim kutuda bellek kartı yoktu, ama kingston microsd 1 gb 10 ytl satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Bende 2.telefon olarak almayı düşünüyorum ne dersiniz? Turkcell kampanyalı bulabilirmiyim? Teşekkürler

elinde kalan aboneler olabilir
  • B300 ün konusu yuok buradan sorayım.

Mesajlarda t9 u hepten nasıl kapatırım. Her mesaj öncesi kapatmak gerekiyor. * tuşuna uzun süre de bastım ama hiç bir şey olmadı.

Yardım edebilecek var mı?
  • arkadaşlar zannedersem samsungun kulaklıklarında model no olmuyor.

e250 telefon kullanıyorum içinden çıkan kulaklıklae çok wasat.telefoncuda d900i modelinin kulaklığını

denedim daha net.acaba samsung olarak dahada kaliteli bir kulaklık e250 için warmı?

yada dönüştürücü ile hangi marka kulaklık tawsiyeniz olur?

bu arada sd kart ne tavsiye edersiniz 2gb düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sewinirim.

saygılar
  • quote:

arkadaşlar zannedersem samsungun kulaklıklarında model no olmuyor.

e250 telefon kullanıyorum içinden çıkan kulaklıklae çok wasat.telefoncuda d900i modelinin kulaklığını

denedim daha net.acaba samsung olarak dahada kaliteli bir kulaklık e250 için warmı?

bu arada sd kart ne tavsiye edersiniz 2gb düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sewinirim.

saygılar

dönüştürücü bulabilirsen piyasada çok fazla kulak içi kulaklıklardan almanı tavsiye ederim
    2gbyt hafıza kartı biraz kasabilir alacaksanda geri iadeli orjinal markalı hafıza kartı almanı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

saygılar

dönüştürücü bulabilirsen piyasada çok fazla kulak içi kulaklıklardan almanı tavsiye ederim
    2gbyt hafıza kartı biraz kasabilir alacaksanda geri iadeli orjinal markalı hafıza kartı almanı tavsiye ederim

ilgin için teşekkür ederim kardeşim ama yine yardımın lazım bugün data kablosu aldım fakat ilk etapta tanımadı sonra ben usb ayarlardan depolama birimine alsamda çıkartılabilir disk diyor fakat aç dediğimde disk yerleştirin yazıyor.bir türlü çalıştıramadım. anlatırsan sewinirim saygılar

• quote:

quote:

quote:

saygılar

ilgin için teşekkür ederim kardeşim ama yine yardımın lazım bugün data kablosu aldım fakat ilk etapta tanımadı sonra ben usb ayarlardan depolama birimine alsamda çıkartılabilir disk diyor fakat aç dediğimde disk yerleştirin yazıyor.bir türlü çalıştıramadım. anlatırsan sewinirim saygılar

ayarlar usb ayarları depolama birimini seçersen hafıza kartını görebilirsin

yine olmazsa hafıza kartına format at öyle denemeni tavsiye ederim yine olmazsa hafıza kartındada sorun olabilir

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.