Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e 250de yürütme listelerine en fazla 30 şarkı ekleniyo sanırım daha fazla ekleme şansımız yokmu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

quote:

Orjinalden alıntı: weichkind
    tamam arkadasım cevap için yinede çok sağol umarım bu sorunun cozumu vardır
    önerileri bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Birce

arkadaşlar merhaba

telefonun hafıza kartı 1 GB ve 3-4 foto çekince veya kamera çekmeye baslayınca bellek dolu kayıtlı olan öğelerden silin diye uyarı veriyor

bildigim kadarıyla kayıt yerini hafıza kartı olarak belirlemek gerekiyo ama ayarlardan bir turlu bulamadım

zaten telefonda benim değil bi yakınım için soruyorum

yardım edebilirseniz cok sevinirim

merhaba arkadaşım, fotoları çektikten sonra karta taşı yapabilirsin ama bu senin için çözüm olmayabilir(her defasında yapmak sıkıcı olabilir)
    cekilen fotoyu direk karta göndermekle ilgili birşey bilmiyorum farukkk başkan yardım eder sana varsa öyle bi durum.

dostum malesef böyle bir seçenek yok tek tek taşıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 3 Ekim 2008; 0:46:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: carlosalex

slm arkadaşlar
    e 250de yürütme listelerine en fazla 30 şarkı ekleniyo sanırım daha fazla ekleme şansımız yokmu acaba?

malesef olmuyor :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbow05

arkadaşlar e250 sis dosyalarını kullanabiliyor mu??????

malesef kullanamıyor

çekilen videoları ve fotoları hafıza kartına direk kayıt malesef yok tel hafızasına kayıt daha sonra hafıza kartına taşımak gerekiyor
  • adnn,cevap için sagol

peki bu turkcel im diye bi işaret var telefonda onu kaldırmak için ne yapmak gerekiyor?
  • Birce telefonu servise vererek yazılım yükleterek bu tuşu değiştirebilirsin.
  • uzun işmiş..
    yardımın için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Birce telefonu servise vererek yazılım yükleterek bu tuşu değiştirebilirsin.
  • Hediye alacağım ve ben 2 gündür kontor kampanyalı E250 bulamadım yahu, tüm bayiler vardı ama hemen bitti diyorlar.

Istanbul Avrupada gören varsa telefoncunun adresini yazsın lütfen. Turkcell Kampanyalı arıyorum ama.

tşk
  • saol arkadaşım cvp için
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: carlosalex

slm arkadaşlar

malesef olmuyor :(
  • quote:

Birce telefonu servise vererek yazılım yükleterek bu tuşu değiştirebilirsin.

Servise verdik. Hemen halledilir mi ?
  • Turkcellden kampanyalı e250 aldım(beni de eklersen sevinirim:))
    Telefondan memnunum fakat ses az çıkıyordu beş milyona açtırıcaktım.
    Bu topiği iyi ki gördüm yoksa beş milyonumdan oluyordum uyanık bayiciler yüzünden.
    Şuan şarja koydum çok çabuk bitiyor.Kullanırsan 4-5 saatte bitiyor.Bunun sebebi ne olabilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigun

Turkcellden kampanyalı e250 aldım(beni de eklersen sevinirim:))
    Telefondan memnunum fakat ses az çıkıyordu beş milyona açtırıcaktım.
    Bu topiği iyi ki gördüm yoksa beş milyonumdan oluyordum uyanık bayiciler yüzünden.
    Şuan şarja koydum çok çabuk bitiyor.Kullanırsan 4-5 saatte bitiyor.Bunun sebebi ne olabilir sizce?

zamanla şarz süresi uzayacaktır

fatih_t

servisin yoğunluğuna göre bekleme süresi değişebilir
  • slm arkadaşlar
    e 250ye uygun data kablosunu telefoncuda sordum 15 ytl dedi fiyatı uygunmu acaba internette daha ucuza bulabilirmiyizz?
  • internetten bulacağın da 10 ytl olur kargosuyla 13 15 tutar..

fiyat uygun alabilirsin bence
  • Arkadaşlar E250 nin özellikleri içinde ellerserbest ve ses kaydı diye yazıyor... Eller serbesti ne şekilde kullanabiliyoruz ve kod girmeden yani sadece tuşla yapmış olduğumuz bir telefon görüşmesinin ses kaydını ne şekilde yapabiliriz...
  • arkadaşım benide ekler misin? bende samsung e-250 kullanıorum

• quote:

Orjinalden alıntı: frekans33

Arkadaşlar E250 nin özellikleri içinde ellerserbest ve ses kaydı diye yazıyor... Eller serbesti ne şekilde kullanabiliyoruz ve kod girmeden yani sadece tuşla yapmış olduğumuz bir telefon görüşmesinin ses kaydını ne şekilde yapabiliriz...

konuşma esnasında seçenekleri tıklarsanız kodsuz görüşmeleri kayıt özelliğini göreceksiniz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frekans33

Arkadaşlar E250 nin özellikleri içinde ellerserbest ve ses kaydı diye yazıyor... Eller serbesti ne şekilde kullanabiliyoruz ve kod girmeden yani sadece tuşla yapmış olduğumuz bir telefon görüşmesinin ses kaydını ne şekilde yapabiliriz...

konuşma esnasında seçenekleri tıklarsanız kodsuz görüşmeleri kayıt özelliğini göreceksiniz

Tşk ederim
  • quote:

http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/2007/04/e250-large1.jpg

arkadaşlar yukardaki linkte e250 nin saatini değişik olarak gösteriyor bizde böyle yapabilirmiyiz

evet aynen ya nedir bu koşullu iletme

Ekranı böyle yapabiliyoruz mu?

Ayrıca koşullu iletmeden dolayı çağrı atamıyorum.

Bugün arkadaşla denedik. Arkadaşın telini aradım. Koşullu iletme yazdı ama o sırada arkadaşın telefonu çalıyodu.

Bende ise ses yoktu. Yazı geçti. Ses çıkmaya başladı. Şahsen bi sorun niteliğinde olabilir.

Ne yapmam lazım?

• Merhaba arkadaşlar,
    Benim diğer arkadaşlara göre daha basit bir problemim var...Sayfaları inceledim ama benzer birşey bulamadım... Bilgi mesajları yani gol haberleri geldiğinde sesli uyarı vermiyor, direkt ekrana hücre yayını yazısı çıkıyor, ses vermeden yani... Bu konuda yardım cı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.