Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

Evet öyle yaptım denedim disket takılı değil dedi.

Daha alalı 1 ay olmadı kingston diye bolcada para verdik ama nafileymiş demek

evet hafıza kartın bozulmuş
    quote:

emre148 Tarih 2 Temmuz 2008; 13:45:25
    arkadaşlar bende wapa girmio şebeke yok yazıo ne yapabilirim.

imzamdaki önemli kodlar bölümünde format at gprs ayarlarını tekrar yükle düzelecektir

• Peki bunu usb le okumuyor card reader ile okuma şansı nedir?

Daha önce usb ile okutamayıpta card reader ile okutabilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım

öyle çıkacak zaten menü açılır ses yükseltme detayları imzamda

Hocam, o şekilde yazıyorum *#8999*----# diye çıkıyor fakat hiç bir menü felan açıldığı yok.
    *#8999*8378# yaptıktan sonra başka bir tuşada basmam gerekli mi ?

edit: Tamam hocam benimki yeni sürümmüş *#0206* dan hallettim sağol yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 4 Temmuz 2008; 14:09:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

Arkadaşlar şu java yükleme muhabetlerinde her şeyi adım adım yapıyorum bluetooth telefonu görüyor softtick telefonu görüyor herşey adım adım tamam..

ama u bluetooth mu usb mi diye sorduu interface ekranı gelmiyor bende..

Acaba yüklediğim muhabbettenmi diyorum yok 4-5 tane içerik indirdim hepsiyle denedim olmuyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: 0ZN

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım

öyle çıkacak zaten menü açılır ses yükseltme detayları imzamda

Hocam, o şekilde yazıyorum *#8999*----# diye çıkıyor fakat hiç bir menü felan açıldığı yok.
    *#8999*8378# yaptıktan sonra başka bir tuşada basmam gerekli mi ?

edit: Tamam hocam benimki yeni sürümmüş *#0206* dan hallettim sağol yinede

rica ederim

Nightmare_2

başka pcde usb kablo ile denemeni tavsiye ederim usb bağlantı kurulumu daha kolaydır

• E250'DE GONDERILEN SMS LERI OTOMATIK OLARAK KAYDETMIYOR. YADA BEN BULAMADIM. BU SIKINTIYI YASAYAN VE COZUMUNU BILEN VAR MI ACABA?
    TEŞEKKÜRLER...
  • arkadaşlar,
    e250 telefonumu pantolon cebime koyduğum zaman bir süre sonra bakıyorum ki kapanmış, kırmızı tuşa basınca ekran açılıyor pin kodu soruyor ve hiç beklemeden hemen açılıyor (yani mesela, telefonu kapattığımızda tekrar açınca pin kodundan sonra bir süre açılış ekranı geliyor ya, işte bu gelmeden hemen telefon normal ekranı geliyor). hiç başınıza geldi mi, telefon kasılıyor da ondan mı oluyor, serviste hemen hallederler mi?
  • arkadaşlar bu forumda açtığınız başlık inanın ki internette eşi benzeri yok... gerçekten çok güzel bilgiler paylaşılmış, dayanışma ve yardımlaşma hat safhada ... neyse ben uzatmıyım soruma geçeyim

bende henüz E250 yok... bu telefonu uzun zamandır araştırıyorum... her telefoncuya girsem telefonun arka kısmında yani telefonun kasası olan yerde MADE IN CHINA yazıyor. açıkçası sırf bu yüzden tereddüt ediyorum... sizlerin telefonu ne malı, MADE IN XXX ne yazıyor.......

önümüzdeki hafta satın alabilirim... satın almadan önce dikkat etmem bir husus var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3R8 -- 17 Temmuz 2008; 21:58:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmay

E250'DE GONDERILEN SMS LERI OTOMATIK OLARAK KAYDETMIYOR. YADA BEN BULAMADIM. BU SIKINTIYI YASAYAN VE COZUMUNU BILEN VAR MI ACABA?
    TEŞEKKÜRLER...

smsi yazdıktan sonra gönder kaydet seçeneği var onu işaretlersen dönderilen smsleri kayıt eder
  • Merhaba arkadaşlar,

Topicte uzun zamandır hareket yokmuş ama umarım sorumu bir yanıtlayan olur. Bu e250'de profil gibi bir ayar yok mu? bulamadım da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Merhaba arkadaşlar,

Topicte uzun zamandır hareket yokmuş ama umarım sorumu bir yanıtlayan olur. Bu e250'de profil gibi bir ayar yok mu? bulamadım da?

profil ayarı gprs ayarlarında var ama istediğin senin

bu kapalı toplantıda ayarlar gibi herhalde

bu ayar malesef yok kare tuşuna basınca sessiz oluyor okadar
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikus77

Teşekkürler

rica ederim
  • 1) Kulaklık olmadan RADYO dinleyebilir miyiz ?

2) beni aradıklarında 2sn kadar kısık sesle çalıyor, yumuşak bir geçişle sesi artıyor ? nasıl normal sesle çalabilir ? ( aslında pek bi önemli değil ama, 1. sorumu sormuşken arada çıkarayım dedim )

_____dip not_____
    cuma günü satın aldım. çok memnunum. ayrıca şarjı için çok düşünmüştüm. acaba hemen biter mi diye... dün saat 14:30 da şarja koydum. 20:00 da şarj dan çektim... daha sonra fotoğraf çektim, video kayıtları yaptım, radyo dinledim, melodilerine baktım vs... akşam kapattım... bugün açtım... ŞARJ FULL... maaşallah bence şarj olayı kullanıma bağlı... bence iyi olmayan tek yönü: mesaj sesinin kısık olması

• quote:

Orjinalden alıntı: M3R8

1) Kulaklık olmadan RADYO dinleyebilir miyiz ?

2) beni aradıklarında 2sn kadar kısık sesle çalıyor, yumuşak bir geçişle sesi artıyor ? nasıl normal sesle çalabilir ? ( aslında pek bi önemli değil ama, 1. sorumu sormuşken arada çıkarayım dedim )

_____dip not_____
    cuma günü satın aldım. çok memnunum. ayrıca şarjı için çok düşünmüştüm. acaba hemen biter mi diye... dün saat 14:30 da şarja koydum. 20:00 da şarj dan çektim... daha sonra fotoğraf çektim, video kayıtları yaptım, radyo dinledim, melodilerine baktım vs... akşam kapattım... bugün açtım... ŞARJ FULL... maaşallah bence şarj olayı kullanıma bağlı... bence iyi olmayan tek yönü: mesaj sesinin kısık olması

1kulaklık olmadan radyo dinlenmez çalışsa bile çekmez kulaklık anten görevi yapıyor

2 sorun ise bu yazılımı ile alakalı bir sorun budurumda değiştirilemez

• merhaba arkadaşlar, bende e250 kullanıcısıyım, normal kulaklık takmak için jak ı internet hariç istanbulda nerden alabilirim bilen var mı?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=375758&productid=telau3mmnkad900
  • Duvar kağıtlarını rastgele seçtiğimiz zaman resimlerimizide duvar kağıdı yapmasını sağlayamayız dimi :)

Bir de multimedia mesaj şablonlarını silmenin bir yolu yok mu. boşu boşuna yer kaplıyorlar.

Bir de belki sorulmuştur ama göremedim. Mesaj sesinin şiddetini arttırabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikus77 -- 23 Temmuz 2008; 14:32:05 >
  • quote:

Duvar kağıtlarını rastgele seçtiğimiz zaman resimlerimizide duvar kağıdı yapmasını sağlayamayız dimi :)

Kafam karıştı sen rastgele kendi resimlerin gözüksün istiyorsan olmaz.
    quote:

Bir de multimedia mesaj şablonlarını silmenin bir yolu yok mu. boşu boşuna yer kaplıyorlar.

Çok denedim silinmiyor.
    quote:

Bir de belki sorulmuştur ama göremedim. Mesaj sesinin şiddetini arttırabiliyor muyuz?

Yanlış hatırlamıyorsam değiştirilemiyor.
    quote:

her telefoncuya girsem telefonun arka kısmında yani telefonun kasası olan yerde MADE IN CHINA yazıyor. açıkçası sırf bu yüzden tereddüt ediyorum... sizlerin telefonu ne malı, MADE IN XXX ne yazıyor.......

Çin tabiki. Samsung çinde üretiliyor. Samsung fabrikası var orda. Belki bazı arkadaşlarda PRC yazıyor olabilir:)

Ayrıca bir soum olacak şu usb kablosu ile ilgili oyun yüklemede aynı sorun bende de var. Ya operayı kuramıyorum :(

• yön işaretlerinin ortasında bulunan

OK l i

tuşuna bastığımda wap bağlantısı yapıyor. bunu nasıl kapatabilirim veya bu tuşun işlevini değiştirebilir miyim? ne bileyim o tuşa bastığımda "mesajlarım" açılsın gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3R8

yön işaretlerinin ortasında bulunan

OK l i

tuşuna bastığımda wap bağlantısı yapıyor. bunu nasıl kapatabilirim veya bu tuşun işlevini değiştirebilir miyim? ne bileyim o tuşa bastığımda "mesajlarım" açılsın gibi..

tuş işlemini değiştiremezsin sadece geçersiz profil seçerek internete girmemesini sağlayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.