Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide fan club üyesi taparmısınıız 2007 mayısta alıdım telefonu çok memnunum
  • e 250 ye tema atabılıyormuyuz
  • Ya telefonum olmadığı dönemde arkadaşımdan ödünç olarak bu telefonu almıştım. Kızağı çok kötü olmuştu iki elle ancak açabiliyorum İyilik yapıyım diye telefonun kızak bölümüne bir kaç damla makine yağı damlattım kızak düzeldi ama galba biraz fazla damlatmışım yağlar ekranın içine girmiş Şimdi telefonu ne tarafa yatarsa yağlar o tarafa gidiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmonBaby42

Ya telefonum olmadığı dönemde arkadaşımdan ödünç olarak bu telefonu almıştım. Kızağı çok kötü olmuştu iki elle ancak açabiliyorum İyilik yapıyım diye telefonun kızak bölümüne bir kaç damla makine yağı damlattım kızak düzeldi ama galba biraz fazla damlatmışım yağlar ekranın içine girmiş Şimdi telefonu ne tarafa yatarsa yağlar o tarafa gidiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Arkadaşım sen ne ettin. Onu bir telefoncuya götür ona açtır içini temizlet. Yağlanacaksa onlar yağlasın. Renk değiştireceksen onlar değiştirsin. Aman arkadaşlar biz eğer yaparsak garanti gider. Lütfen bu işlerde olabildiğince titiz olalım.

quote:

Orjinalden alıntı: lincoln075

e 250 ye tema atabılıyormuyuz

Hayır sadece siyah ve beyaz kaplama var. En kötü yanı bu bence zaten.

• Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZANOZAN

Arkadaşlar ses yükseltmek için *#8999*8378# yaptığımda

*#8999*----# diye çıkıyor ve herhangi bir menüde açılmıyor ?

ne yapmalıyım

öyle çıkacak zaten menü açılır ses yükseltme detayları imzamda
  • Selamun Aleyküm. Bir sorum olacak arkadaşlar, bu telefona 2 GB'lık hafıza kartı alırsam telefon da kasma, donma, takılma, ağır işleme vb. durumlar olurmu?

Reis benide FAN Club'a eklersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weichkind -- 18 Haziran 2008; 17:42:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: weichkind

Selamun Aleyküm. Bir sorum olacak arkadaşlar, bu telefona 2 GB'lık hafıza kartı alırsam telefon da kasma, donma, takılma, ağır işleme vb. durumlar olurmu?

kasma olur
    1gbyt al
  • Bende olmuyo fazla. Sadece kartta bolca data taşıdığım için (Xml Doc Pdf Vs. ) yanlışlıkla onların olduğu klasöre girersem kilitleniyor biraz.
  • arkadaşlar uzun aradan sonra geri döndüm şimdiye kadar yardımcı olamadıysam sizlerden özür dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: artas1arkinoks

yeni aldım e250...
    linkler kırık indiremiyorumacil yardım edin birde uyg resim iyiolur :D:D:D:DxD

ne istediğini tam olarak yazsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

arkadaşlar uzun aradan sonra geri döndüm şimdiye kadar yardımcı olamadıysam sizlerden özür dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: artas1arkinoks

yeni aldım e250...
    linkler kırık indiremiyorumacil yardım edin birde uyg resim iyiolur :D:D:D:DxD

ne istediğini tam olarak yazsan

Hoşgeldin.
  • hoşbulduk sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

bence o beyaz değil gri olabilir ama yinede emin değilim

neyse benim sorum wardı

bu e250 nin batarya nikelmi yoksa lityum mu??
    heehe çok cahilim
    cewap werebilecek yokmuu??

lityum

• arkadaşlar herkese selam lar yeni üye oldum bende E 250 kullanıcısıyım tanışmak dileğiyle
  • ARKADAŞLAR E 250 DE HAFIZA KARTINA DOĞRUDAN VIDEO KAYDINI NASIL YAPACAZ YENI ALDIĞIMDA 27 DAKIKA YAPIYODU ŞİMDİ KARTI DA BOŞALTTIM GENE 2 DAKIKA YAPIYO BILEN VARSA LUTFEN YARDIMCI OLUN
  • Arkadaşlar E250imde problem var!

Konuşurken karşı tarafın sesi kesiliyor. Sesi hoparlörden dışarıya verince geliyor, bazen de gelmiyor. Bu durumda müzik sesi olsun, başka hiçbir ses gelmiyor.

Anladığım kadarı ile sorun kızakta. Çünkü kızağı hareket ettirince ses gidip geliyor ve kızak kapalı iken konuşmada problem olmuyor.

İşim garibi, geçende servise verdim ses gelmiyor diye; adamlar sorun yok diye geri gönderdiler.

Ne yapayım? Servise vermesem dışarıda yaptırsam kaça olur?

Fikir verin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım19

ARKADAŞLAR E 250 DE HAFIZA KARTINA DOĞRUDAN VIDEO KAYDINI NASIL YAPACAZ YENI ALDIĞIMDA 27 DAKIKA YAPIYODU ŞİMDİ KARTI DA BOŞALTTIM GENE 2 DAKIKA YAPIYO BILEN VARSA LUTFEN YARDIMCI OLUN

Hafıza kartına doğrudan kayıt yapamamaktayız. Tahminimce sen Kayıt Modu ile oynamışsın. Şu bilgilere bakabilirsin.

Menü>Dosyalarım>Bellek Durumu deyip ordan neyin ne kadar yer kullandığını görebilirsin. %50nin üstünde dolu olmamasına dikkat et acil video çekmen gerekirse diye.

Menü>Kamera>Video Kaydet>Video Kamera menüsü>Kayıt Modu: Normal

Maks. Uzunluk için > Boyut: 128 X 96 - Kalite: Ekonomik
    Maks. Kalite için > Boyut: 160 X 120 - Kalite: Net (Sessiz kayıt yapmanı önermiyom. Çok saçma bence.)

Başka bir ayarı yok. Ben Maks. kalite kullanmaktayım ve sadece 10DK civarı kayıt yapıyorum. Bu sırada bunların bide SD karta taşınması var. Biliyorsundur umarım Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cediddi -- 26 Haziran 2008; 16:38:09 >

• artık benide yazabilirsiniz bu listeye bende 1 seneden beri e-250 kullanıyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Arkadaşlar E250imde problem var!

Konuşurken karşı tarafın sesi kesiliyor. Sesi hoparlörden dışarıya verince geliyor, bazen de gelmiyor. Bu durumda müzik sesi olsun, başka hiçbir ses gelmiyor.

Anladığım kadarı ile sorun kızakta. Çünkü kızağı hareket ettirince ses gidip geliyor ve kızak kapalı iken konuşmada problem olmuyor.

İşim garibi, geçende servise verdim ses gelmiyor diye; adamlar sorun yok diye geri gönderdiler.

Ne yapayım? Servise vermesem dışarıda yaptırsam kaça olur?

Fikir verin lütfen.

en mantıklısı servise vermek

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.