Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ereyon.com.tr: 191 YTL / 189 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr*: 206 YTL / 204 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 215 YTL / 206 YTL (Havale indirimi)

* 512 MB microSD hafıza kartı hediye
  • Arkadaşlar zil sesi için mp3 seçmek istiyorum hafıza kartında hangi klasöre atıyoruz bunu? Tüm klasörleri denedim görmüyor zil sesi için mp3 dosyasını

edit.. Tamam buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Ocak 2008; 19:04:29 >
  • Bilgisayar üzerinden nete girebiliyormuyuz bluetooth ile falan girebiliyormuyuz ilk sayfada yazıyodu ama vodafone dan nasıl giricez ?
  • arkadaşlar bu telefona ben bi türlü proğram yükleyemedim bir sürü anlatım var ama çalışmıyor olmuyo bluetoothdan bi türlü atamıyorum lütfen ayrıntılı bi şekilde anlatacak bi babayiğit bekliyorum :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: türos

arkadaşlar bu telefona ben bi türlü proğram yükleyemedim bir sürü anlatım var ama çalışmıyor olmuyo bluetoothdan bi türlü atamıyorum lütfen ayrıntılı bi şekilde anlatacak bi babayiğit bekliyorum :D:D

üst konuda anlatılanları harfiyen uygulayacaksın en detaylı anlatın orada bkutut uğraştırabiliyor usb ile atmanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar benide ekleyin..

Bir sorum olacak.

Kutu İçeriğinde DATA kablosu bulunuyor mu ?

Hafıza kartıda varmı kutu içeriğinde. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanozan

Arkadaşlar benide ekleyin..

Bir sorum olacak.

Kutu İçeriğinde DATA kablosu bulunuyor mu ?

Hafıza kartıda varmı kutu içeriğinde. . .

Arkadasım ilk sayfayı okusaydn bu soruyu sormazdın, kutuda opsiyonel hafıza kartı oluyor...
    data kablosu cıKmıyor..
  • bu telefonun sei neden çok ksık...
    arttırmanın bir yolu yok mu dostlar...
  • ferhat zorlu'ya:
    bkz. ->http://forum.donanimhaber.com/m_15594763/mpage_32/tm.htm#20036672
    arti -->http://forum.donanimhaber.com/m_15594763/mpage_33/tm.htm#20182078 (djbg'ye)

zanozan'a:
    O isaret sizce 'sim karti' andirsa da "hafiza karti"nin takili oldugunu gosterir. Nokia ya da SonyE'lerde alistiginiz herseyi aramamalisiniz. Ancak kizak kapali ve ekran kararmisken ses tuslarina basmayi bir deneyin...

denizli11'e:
    Ek olarak baska bir forumdan okudugum kadariyla bu MP3 limiti isim basina toplam 47 karakter'mis (sadece harfler degil). Daha uzun isimler gozukmuyormus...

• arkadaslar şöle bir sorunum var telefonum (E250) arada bir kapandı cok değil ama 2 defa kapandı kendiliğnden sarjıda tamdı ne yapmam lazım garantiye göstereyimmi yoksa ilerde sorun cıkmazmı
  • benide ekle broo. en E sinden bi 250 aldım hemde 31.12.2007 de
  • arkadaslar slm ayni soruyu motorola ve nokia formunada sordum uamrim sorun cikmaz cunku acilen tlfn almam lazim

bu motorola K1 samsung e250 ve Nokia 3110 arasinda kaldim acikcasi su an sony ericsson k700i kullaniyorum ama oldu sayilir bana yardimci olacak arkadas varmidir bu 3 tlfn icin?tsk ederim simdiden
  • Güncel fiyat listesi (21.01.2008):

Ereyon.com.tr: 192 YTL / 190 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 215 YTL / 206 YTL (Havale indirimi)
  • slmlar ve kolay gelsin bi soru sorucaktım e250 ses yükseltme için kodları giriyorum fakat hiç etki etmiyor başka bir kodu felan olabilir mi aceba *#8999*8378# olmuyor ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
  • Ekstra bilgi:

Daha once SIM telefon rehberi ile ilgili sorulmustu ama bazi seyler kullandikca anlasiliyor. SIM TF'nin, E250 TF'ne gore avantaji kayit sirasinda sira numarasi verilebilmesi (E250 TF'i icin ise resim ve ses atama). Ekstra bilgi ise bu telefon numaralarina;
    * Once telefon kayit sira numarasi yazilip,
    * Sonra # tusuna basilarak direk SIM TF kaydina ulasmak mumkun.
    * Ornek: 15. yer icin "15#" seklinde yazar yazmaz cikiyor...

Umarim benim gibi birilerinin de isine yarar...
  • e250 ye java yükleyemedim biri bana resimli anlatabilirmi
  • telefondan mı hattan mı bilmiyorum ama bazen tam mesaj atacağım sırada sınırlı servis yazısı geliyor. telefon full çektiği halde bu uyarı geliyor. sizce neden böyle bir şey geliyor.?
  • ya bnm samsıngtada şüle bi sorun var. mp3 atıyorum telefona çalıyo biraz sonra takılıyo dıt dıt dıt diye sesler geliyo 15saniye sonra tekrar dvm ediyo şarkı çalmaya. ama bütün şarkılarda olmuyo bazılarında oluyo. bide bazı şarkılarda da desteklenmeyen içerik deyip kapatıyo. ama uzantısı .mp3
  • Herkese selamlar...
    Uzun zamandır takip edemiyorum bu topiği.
    Herkes kullandığı wallpaperı veya zil sesini buradan paylaşsın arşivimiz çoğalsın.
    ilk arşiv benden...

Alıntı değil.
    Dosyanın içinde 10 adet wallpaper var...
    http://rapidshare.com/files/86773498/Cep_i_in.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: denizli11

telefondan mı hattan mı bilmiyorum ama bazen tam mesaj atacağım sırada sınırlı servis yazısı geliyor. telefon full çektiği halde bu uyarı geliyor. sizce neden böyle bir şey geliyor.?

denizli11 kardeş bende D900 var arada bana da oluyo senin telefona olandan 1dk sürmeden düzeliyor.
    hatta öyle olduğu zaman manuel şebeke taratıyorum,turkcell i buluyo fakat seçince 'Kullanılabilir hücre yok' diye uyarı veriyor.normaldir bence kafana takma...
    bu arada;
    Sayın E250 fanclub üyeleri telefonunuza istemediğiniz kadar içerik için
    http://www.zedge.net diye bir site var ücretsiz üye olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 26 Ocak 2008; 16:59:21 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.