Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE ARANIZDAYIM BENIM ISMIMI DE YAZABILIRMISNIZ
  • SAGOLASIN ARKADALASR
  • quote:

Orjinalden alıntı: replyme

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim>

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı ben e250 aldım kapak kapalı iken kızağın en alt kızmı tellefondan az biraz yukarda duruyor acaba sizdede böyle bir sorun var mı

evet benim telefonda böyle!
  • Bende allah nasip ederse bir dahaki pazartesi alıcam samsun g e250 forum düzenli olarak takip ettim bu benim ilk telefonum olcagı için epeyce bi araştırdım birçok not aldım
    ya acaba şu anda peşin fiyatı mağazalarda ne kadar bileniniz varmı
  • quote:

24-) mp3ün sesini arttırmak için ''mp3gain'' programını kullanabilirsiniz

şunu tam olarak nasıl yapıcam ayrıntılı bilgi verebilirmisin veya bir link :?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mackali6116

arkadaşlar aranızda yan sanayi kulaklık kullanan varmı yan sanayi kulaklıkla radyonuz çalışıyormu ?

kulaklığım yan sanayi değilde
    şöyle bi tecrübem olmuştu
    eskiden sony ericsson kullanırken
    yan sanayi şarz cihazıyla şarz almamıştı
    mecbur orjinal amıştım

böyle bir bağlantı olabilir
  • Arkadaslar bilenlerden yardım istiyeceğim.Pc studio 3.0 kurdum Türkçe yama com port 4 bağlantı oldu.Bu olunca studio daki bütün menüler kapanıyo bi yerde sorun var ama nerde bu konuda yardımcı olursanız.Şimdiden teşekkürler.(bluetoth dan bağlıyorum)
    Bu arada Telpanın link i çalışmıyor. Herkesin bilgisine...
  • Arkadaşlar telefona ihtiyacım vardı ve dün e250 aldım.Öncelikle şunu belirteyim, bilgisayar ve yazılımla içli dışlı olmama rağmen cep telefonlarıyla pek ilgim yoktur.Ama fiyatı cazip oldugu için ve mp3 playerım bozuldugu için bu telefonu tercih ettim.Çok güzel bir konu hazırlamışsınız,ilk konuya da göz attım.

Sormak istediğim 1-2 şey var,

-Desktop kullanıyorum ve card okuyucu ya da bluetooth yok.İkisini de almam mantıklı mı?Taşınabilir card okuyucu bulunuyor mu?
    -Şarj konusunda olumsuz şeyler okuyunca umutsuzluga kapıldım.günde en az yarım saat görüşme yapıyorum.Telefonu aldıgımdan beri şarjda tutuyorum ama açtım.Ortalama ne kadar dayanır?
    -Benim için önemli olan mp3 player ve bellek olarak kullanmak.Kullanımı sizce kolay mı bu işler için?DEfault olarak 1 parça bile gelmemiş mp3 özelliğini deneyemedim.
    -Kapak kolay deforme oluyor mu?
    -MMS özelligini de daha önce hiç kullanmamıştım.vodaphone için mms nasıl ayarlanır bilen varsa link falan verebilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: murat897

Bende allah nasip ederse bir dahaki pazartesi alıcam samsun g e250 forum düzenli olarak takip ettim bu benim ilk telefonum olcagı için epeyce bi araştırdım birçok not aldım

ekran 65K netliği var.212K değil.herşeyi net göremezsin mozaikli görülüyor.o konuda bilgin olsun sonra karar ver almaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

Orjinalden alıntı: murat897

Bende allah nasip ederse bir dahaki pazartesi alıcam samsun g e250 forum düzenli olarak takip ettim bu benim ilk telefonum olcagı için epeyce bi araştırdım birçok not aldım

ekran 65K netliği var.212K değil.herşeyi net göremezsin mozaikli görülüyor.o konuda bilgin olsun sonra karar ver almaya.

bunu biliyorum arkadaşlarımda var biraz kurcaladım gözüme hoş geldi ama yinede söledigin için teşekkürler

bide u telin şu anki fiyatı nedir bileniniz varmı

• beyaz rengi değişik ve hoş duruyor....
  • tema işini çözebilen yokmu ya
  • evet bi açıklayan olsa iyi olacak

ben de ses netliğinden emin olamadım
  • Bu Telefonlar çok güzel
    yeni aldım harika bişey fiyatıda cazip

üst modelleri daha gelişmiş.
    bunu biraz kullanayımda hayırlısı ile sıra onlara da gelecek : )

http://www.fakulteliler.net http://www.fakulteliler.com http://www.fakulteliler.org http://www.fakulteliler.info

• waptan dosya cekerken sorun cıkartıyor cok büyyük veri diye hata werio videolarda
  • arkadaşlar
    4 ay oldu telefonu alalı herhangi bir problem yoktu. geçebir kaç dosya yüklemesi yaptım.( mp3 + sözlük + 2 oyun v.s.) telefon internet tuşuna (OK) reset atıyordu. problemi çözdüm buradaki formlardan fakat şimdi herhangi bir işlem yapmadan kendi kendine kapanıyor acaba fazla yüklemeden kaynaklanan sebeplerden mi kaynaklanıyor yada servise mi götüreyim mi?
  • yaf ben bu imzayı degiştiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowsong_tr

Arkadaşlar telefona ihtiyacım vardı ve dün e250 aldım.Öncelikle şunu belirteyim, bilgisayar ve yazılımla içli dışlı olmama rağmen cep telefonlarıyla pek ilgim yoktur.Ama fiyatı cazip oldugu için ve mp3 playerım bozuldugu için bu telefonu tercih ettim.Çok güzel bir konu hazırlamışsınız,ilk konuya da göz attım.

-Desktop kullanıyorum ve card okuyucu ya da bluetooth yok.İkisini de almam mantıklı mı?Taşınabilir card okuyucu bulunuyor mu?
    -Şarj konusunda olumsuz şeyler okuyunca umutsuzluga kapıldım.günde en az yarım saat görüşme yapıyorum.Telefonu aldıgımdan beri şarjda tutuyorum ama açtım.Ortalama ne kadar dayanır?
    -Benim için önemli olan mp3 player ve bellek olarak kullanmak.Kullanımı sizce kolay mı bu işler için?DEfault olarak 1 parça bile gelmemiş mp3 özelliğini deneyemedim.
    -MMS özelligini de daha önce hiç kullanmamıştım.vodaphone için mms nasıl ayarlanır bilen varsa link falan verebilir mi?

* card okuyucu ve bluetooth ikisini birden almana gerek yok, eğer daha mp3 harici sonra oyun, program da kurmak istersen bluetooth alman daha iyi olur

* şarj konusuna gelince bunun anasayfada olması gerek, şarjo ortalama olarak 3 gündür.

* müzik dinlemek için yeterli bir telefon, sesi yeterli gelmezse forumda verilen kodu kullanarak sesini artırabilirsin.

* kapakla ilgili fazla bir şikayet gelmedi, sadece ince yapılı bir telefon olduğu için bunun da bir esneme payı vardır büyük ihtimalle ama bir sorun oluşturacağını sanmıyorum

*www.vodafone.com.tr adresinden samsung sgh-e250 modeli için mms ayarlarını görebilirsin veya 4440542'i arayıp senin için ayarları göndermelerini de isteyebilirsin.

@ cenq7

her oyun\program yükledikten sonra telefonunu açıp kapatırsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flywalker -- 16 Temmuz 2007; 13:24:33 >

• şimdi telefon sürekli kapanıp açılıyor cebimdeyken elimdeyken durduğu yerde kapanıyor
    heralde bunu artık servis paklar. :(:(:(

quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

quote:

Orjinalden alıntı: shadowsong_tr

Arkadaşlar telefona ihtiyacım vardı ve dün e250 aldım.Öncelikle şunu belirteyim, bilgisayar ve yazılımla içli dışlı olmama rağmen cep telefonlarıyla pek ilgim yoktur.Ama fiyatı cazip oldugu için ve mp3 playerım bozuldugu için bu telefonu tercih ettim.Çok güzel bir konu hazırlamışsınız,ilk konuya da göz attım.

* card okuyucu ve bluetooth ikisini birden almana gerek yok, eğer daha mp3 harici sonra oyun, program da kurmak istersen bluetooth alman daha iyi olur

* şarj konusuna gelince bunun anasayfada olması gerek, şarjo ortalama olarak 3 gündür.

* müzik dinlemek için yeterli bir telefon, sesi yeterli gelmezse forumda verilen kodu kullanarak sesini artırabilirsin.

* kapakla ilgili fazla bir şikayet gelmedi, sadece ince yapılı bir telefon olduğu için bunun da bir esneme payı vardır büyük ihtimalle ama bir sorun oluşturacağını sanmıyorum

*www.vodafone.com.tr adresinden samsung sgh-e250 modeli için mms ayarlarını görebilirsin veya 4440542'i arayıp senin için ayarları göndermelerini de isteyebilirsin.

@ cenq7

her oyun\program yükledikten sonra telefonunu açıp kapatırsan daha iyi olur.

• Tabikide servisine göndermen daha iyi ama bu problemin format atarak düzeltebileceğini sanıyorum. Söylediğine göre yüklemelerden sonra böyle bir sorun oluşmuş. Format atmayı deniyebilirsin telefonuna tabi buda rehberinin ve mesajlarının kaybı olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.