Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın ben yeniyim ve bi sorunum var bilgisayara java uploader,softick ppp ve samsung pc studioyu kurdum ve usb ile oyun atmak istedim ama pc telefonu görmüyor kafayı yiyecem 2 gündür topicin 6 aylık geçmişini okudum ancak sonuç
  • pc studionun içinde reloada tıkladığımda ''cannot open port and this program is turned to offline mode.Turn to online.'' diyor daha sonra tekrar reload dediğimdeyse ''confirm connection com1'' diyor lütfen yardım
  • Ya bende izmirden orjinal D900 Data Kablosu Aldım CD'deki programı krudum fakat şöle bi sorunum var

http://img508.imageshack.us/img508/6261/soruncb0.jpg

burda dakikalarca bekliyo ve ileriye geçmiyor neden böyle öğrenebilirmiyiM? Ne yapmam gerekiyor acilen yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Gursan -- 18 Temmuz 2007; 11:26:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdinand74

bakın ben yeniyim ve bi sorunum var bilgisayara java uploader,softick ppp ve samsung pc studioyu kurdum ve usb ile oyun atmak istedim ama pc telefonu görmüyor kafayı yiyecem 2 gündür topicin 6 aylık geçmişini okudum ancak sonuç

pc studioyu kur e250 nin driverı içinde olması lazım linki 1. mesajda var onunla bağlantı kur onunla bağlantı kurmayı başardıktan sonra pc studoyu tamamen kapat sonra progrramı yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenq7

arkadaşlar
    4 ay oldu telefonu alalı herhangi bir problem yoktu. geçebir kaç dosya yüklemesi yaptım.( mp3 + sözlük + 2 oyun v.s.) telefon internet tuşuna (OK) reset atıyordu. problemi çözdüm buradaki formlardan fakat şimdi herhangi bir işlem yapmadan kendi kendine kapanıyor acaba fazla yüklemeden kaynaklanan sebeplerden mi kaynaklanıyor yada servise mi götüreyim mi?

bendede aynı sorun vardı servise götürdüm sorunu düzelttiler 3-4 gün içnde teslim ettiler telefondaki herşeyi sildiler dikkat et önce bilgilerini kopyala sonra pişman olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fozdemir

e250 telefonumla bilgisayardaki adsl bağlantım sayesinde bluetoothla internete ücretsiz(GSM operatörlerine kontör kaptırmadan) girebilir miyim?
    eğer girilebiliyorsak neler kullanmalı ve hangi yöntemleri izlemeliyiz?

Not: Böyle nokia lar girebiliyor ancak samsunglar girebiliyor mu bilmiyorum. İnşallah girilebiliyordur!

bilenler lütfen cevaplasın

büyük ihtimal giremezsin bildiğim kadarıyla wi-fi kablosuz internet olması lazım e250 de de yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalet__032

ya gençlik ben de gprs ayraları yada mms ayarlarını yaptım ama bi mms alırken tlf takılıyo ve kapanıp tekrar açılıyo
    bu sorun wapa bağlanırken de oluyo bütün ayarları sıfırladım tabi mms ve gprs profillerini
    tekrar yaptın yine aynı şey oluyo deli oldum ya

hadi ayarlarda sorun var desek hersini tekrar baştan yaptım ama olmuyo

...:::saygılar:::...

servise götür yazılımında hata vardır yeni yazılım yükleyecekler o zaman düzelir
  • Olmuo olmuo olmuo kafayı yicem :( oFfff tanımıyor driver'ide yükledim ama hala aynı 1600 saniye oldu hala bekliyor... 25 ytl werip orjinal kablo aldım elimde kalcak gibi :'( yardım lütfennnn!!! CD'sindeki driveriylede olmadııı yükledim driver ama hala tanımıyor... :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

arkadaşlar u600 de olduğu gibi *#0228# kodu şarj durumunu gösteriyormuu??

bide e250 .sis dosyalarını açabilirmi??

kodu denemedim sen bi dene oluyorsa bizimle paylaş

e250 symbian değil o nedenle.sis dosyasını açmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_galiba5

yaf ben bu imzayı degiştiremedim

önce imza kodunun hepsini seçip kopyala sonra profiline gir imza değiştiri seçip imzanı açılan çerçevenin içine kopyala tamama bas sonra çerçeveyi kapat profil penceresinin en altında uygula yazıyor oraya tıkla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Gursan

Olmuo olmuo olmuo kafayı yicem :( oFfff tanımıyor driver'ide yükledim ama hala aynı 1600 saniye oldu hala bekliyor... 25 ytl werip orjinal kablo aldım elimde kalcak gibi :'( yardım lütfennnn!!! CD'sindeki driveriylede olmadııı yükledim driver ama hala tanımıyor... :(

ben kablo ile hiç uğraşmadım bluetooth kullanıyorum o nedenle fazla bir bilgim yok imzamda msn mesenger yükleme yazan yere tıkla o konuyu açan farukkk arkadaşımız daha deneyimli o sana yardımcı olabilir
  • peki teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat897

bide u telin şu anki fiyatı nedir bileniniz varmı

peşin fiyatı pazarlık yaparsan 250 ye alırsın (istanbul da)
  • quote:

Orjinalden alıntı: simavli3443

quote:

Orjinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar Micro Sd ile Mini Sd aynımı kart okuyucu alcamda Micro sd yazmıo mini sd yazıo yardım ederseniz sevinirim...

mini sd kartı

micro sd kartı

şeklindende gördüğün gibi birbirinden çok farklı şeyler mini sd kartı daha büyüktür telefonuna sığmaz

bilgi içi tşkler de Destekledigi formatlarda SD yazan Okuyucular Micro Sd okuyabilirlermi....

• quote:

142) karamurat_670
    143) ooJnq
    144) C@RtHeR
    145) suzi dilara
    146) oCa

ÜYELERİMİZ AŞAĞIDAKİ KODU KOPYALAYARAK PROFİLİNDEKİ İMZALARINA EKLESİNLER İMZAMIZ BUDUR

İMZA KODLARI DEĞİŞTİRİLDİ ÜYELERİMİZ LÜTFEN YENİLERİ İLE DEĞİŞTİRSİN

HERKESTEN GÜZEL PAYLAŞIMLAR BİLGİLER BEKLİYORUZ

FANCLUB'A KATILMAK İSTEYENLER FORUMDA YAZSIN YADA BANA PM ATSIN

TEŞEKKÜRLER SİMAVLI

• arkadaşlar Mp3 Dinlerken Telefon Birden Donup kaldı biraz durdu kapandı sonrada açamadım nedendir.bir diş şarjı vardı...yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 18 Temmuz 2007; 19:51:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar Mp3 Dinlerken Telefon Birden Donup kaldı biraz durdu kapandı sonrada açamadım nedendir.bir diş şarjı vardı...yardım edin...

mp3 dinlerken bana da olmuştu bir kere,
    bataryayı çıkartıp taktıktan sonra düzelmişti ama
  • dostum Kapagı Açamıom bastırıom ama çıkmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 18 Temmuz 2007; 20:13:49 >
  • kapağında çizgi çıkıntı olan yere bastır ve yukareı doğru it
  • quote:

Orjinalden alıntı: allüş76

quote:

Orjinalden alıntı: murat897

Bende allah nasip ederse bir dahaki pazartesi alıcam samsun g e250 forum düzenli olarak takip ettim bu benim ilk telefonum olcagı için epeyce bi araştırdım birçok not aldım
    ya acaba şu anda peşin fiyatı mağazalarda ne kadar bileniniz varmı

ekran 65K netliği var.212K değil.herşeyi net göremezsin mozaikli görülüyor.o konuda bilgin olsun sonra karar ver almaya.

Ekran ve batarya pek tatmin edici değil. K750i tercih edilir bunun yerine... Bilginiz olsun..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.