Bildirim
SAMSUNG E710 VE KEMAN SONATI MELODİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha önce dinlemedim ama bende merak ettim melodiyi yaa..
bulan arkadaşlar olursa biyere upload fln edip buraya link verebilirmi?? -
ya arkadaşlar yokmu bu telefondan kullananquote:
Orijinalden alıntı: DhAk
daha önce dinlemedim ama bende merak ettim melodiyi yaa..
bulan arkadaşlar olursa biyere upload fln edip buraya link verebilirmi?? -
kardeş bende bu melodiyi 1-2 kere dinledim adını not almamıştım. tarif te edemezdim iyiki sen yazdın bende arıyorum bulan olursa lütfenquote:
Orijinalden alıntı: mcgyver_212
ya arkadaşlar yokmu bu telefondan kullanan
Alıntıları Göster -
ya yokmu kullanan geçenlerde minibüsde gördüm birinde nerdeyse abi şu melodiyi çalda kaydedeyim diyecektim. en kısa zamanda biyerden bulup kaydedip göndereceğim.quote:
Orijinalden alıntı: deville
kardeş bende bu melodiyi 1-2 kere dinledim adını not almamıştım. tarif te edemezdim iyiki sen yazdın bende arıyorum bulan olursa lütfen
Alıntıları Göster -
violin sonata no 12 polyphonic diye google da arat bulabilirsinquote:
ya yokmu kullanan geçenlerde minibüsde gördüm birinde nerdeyse abi şu melodiyi çalda kaydedeyim diyecektim. en kısa zamanda biyerden bulup kaydedip göndereceğim.
Alıntıları Göster
bende var ama maalesef geciremiorm data kablosu yok. -
vay güzel melodiymiş bence...quote:
Orijinalden alıntı: gin!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
az önce bi sitede buldum dinliorm hatta şu anda...
ama ne yazıkki indiremiyorum çünkü ücretli, üyelik telefon numarası fln da istiro...
Violin Sonata No.12 samsung falan die aratttım,... -
tam link varsa yazsana kardeş.?quote:
vay güzel melodiymiş bence...
az önce bi sitede buldum dinliorm hatta şu anda...
ama ne yazıkki indiremiyorum çünkü ücretli, üyelik telefon numarası fln da istiro...
Violin Sonata No.12 samsung falan die aratttım,...
Alıntıları Göster -
hadi beyler melodinin mmf uzantılı halini buldum.. Bunu midiye çevirmek için program lazım?!quote:
tam link varsa yazsana kardeş.?
Alıntıları Göster -
birisi melodinin linkini versede dinlesek yaquote:
hadi beyler melodinin mmf uzantılı halini buldum.. Bunu midiye çevirmek için program lazım?!
Alıntıları Göster -
bende dinlemedim ki kardeş direk indirdim. oynatacak bir player bile yok. elinde olan varsa mmf player link versin. sesi açıp wav olarak kayıt edeyimquote:
Orijinalden alıntı: MasteR
birisi melodinin linkini versede dinlesek ya
Alıntıları Göster -
sen mmf olarak kaydet yeter.. geri kalanını ben hallederimquote:
bende dinlemedim ki kardeş direk indirdim. oynatacak bir player bile yok. elinde olan varsa mmf player link versin. sesi açıp wav olarak kayıt edeyim
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bugun bir arkadaşın telefonundan mikrofonla kayıt yaptım link veriyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MasteR
birisi melodinin linkini versede dinlesek ya
Alıntıları Göster
link keman sonatı buraya tıkla -
iyi güzel de arkadan konusma sesleri fln geliyo...quote:
arkadaşlar bugun bir arkadaşın telefonundan mikrofonla kayıt yaptım link veriyorum.
link keman sonatı buraya tıkla
Alıntıları Göster
-
mmf player bulup elimdeki dosyayı çaldım fakat, windows un normal ses kaydedicisi ile sesi kayıt edemiyorum. farklı bir program var mı acaba bu tip dosyaları kaydetmek için? ben şimdi 1-2 tane indirip denicem.ondan sonra çeker size temiz bir wav ve mp3 halinde sunarım.quote:
Orijinalden alıntı: kyle1306
iyi güzel de arkadan konusma sesleri fln geliyo...
Alıntıları Göster -
http://ph.samsungmobile.com/en/play/polyphonic_ringtones/pclink_16poly_main.jspquote:
mmf player bulup elimdeki dosyayı çaldım fakat, windows un normal ses kaydedicisi ile sesi kayıt edemiyorum. farklı bir program var mı acaba bu tip dosyaları kaydetmek için? ben şimdi 1-2 tane indirip denicem.ondan sonra çeker size temiz bir wav ve mp3 halinde sunarım.
Alıntıları Göster
alın arkadaşlar ben bu adreste dinledim melodiyi, aşağıdki melodilerin yanında bu da var oradan dinlemeye tıklicaksınız... fakat telefo numarası fln istiodu, sadece dinledim yani
-
hadi arkadaşlar mmf uzantıyıda midiye dönüştüren dosyayı buldum (veya wav) fakat mmf korumalı diyor bunu aşacak program lazım bana ha gayretquote:
http://ph.samsungmobile.com/en/play/polyphonic_ringtones/pclink_16poly_main.jsp
alın arkadaşlar ben bu adreste dinledim melodiyi, aşağıdki melodilerin yanında bu da var oradan dinlemeye tıklicaksınız... fakat telefo numarası fln istiodu, sadece dinledim yani
Alıntıları Göster
-
yapıcaz bu işi, hissediyorum....quote:
hadi arkadaşlar mmf uzantıyıda midiye dönüştüren dosyayı buldum (veya wav) fakat mmf korumalı diyor bunu aşacak program lazım bana ha gayret
Alıntıları Göster
hep beraber
-
hadi arkadaşlar o zaman hep birlik olalım buraya kadar geldim.mmf korumasını aşacak programın adı FreeMMF fakat tüm linkleri iptal edilmiş. kıyıda köşede elinde olan varsa bir zahmet ulaşsın illa bu programın olmasına da gerek yok.alternatifi olsun yeter.quote:
yapıcaz bu işi, hissediyorum....
hep beraber
Alıntıları Göster
-
arkadaslarquote:
hadi arkadaşlar o zaman hep birlik olalım buraya kadar geldim.mmf korumasını aşacak programın adı FreeMMF fakat tüm linkleri iptal edilmiş. kıyıda köşede elinde olan varsa bir zahmet ulaşsın illa bu programın olmasına da gerek yok.alternatifi olsun yeter.
Alıntıları Göster
http://www.sgh-modsquad.org/ forumda hersey var,mmf den midiye wav a cevirme falan.once foruma kayit olun tabi.kolay gelsin.
Benzer içerikler
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- lg garanti sorgulama
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- iphone kişileri sime aktarma
- samsung galaxy s serisi
- play protect nedir
- turkcell t10
- telefon hızlandırma
- gprs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X