arkadaslar ufak bi sorunum var ben bu telefonu yaklasik 2 3 hafta once satin aldim tabiki turkiyeden degil(nasil aldin lan die soranlar olursa) neyse konumuza gelince cektigim videolari ve fotograflari ben nasil bilgisayarima alirimwww.samsung.com'dan bu telefon icin gerekli programi indirdim desktop bilgisayarim icin usb kablosu almıstım ama sanirim kabloda veya telefonun girisinde sorun oldugu icin baglanti kuramadim ondan sora laptop'tada kizilotesi baglantisi kurmaya calistim ve basardim.simdi sorunuma gelince telefonuma resim gondermek istedigimde bilgisayarimda 128*2 boyutlarinda gonderiyo buda bi çizgi olusturuyo haliyle bu boyut sorununu nasil duzeltirim ve ben telefonumdaki fotograflari bilgisayarima alamiyorum baglanti olmasina ragmen mesajlar rehber gibi bilgilere ulasip degisiklik yaparken resimleri bilgisayarima alamiyorum...
Zamanini ayirip okuyan herkeze tesekkurler bide yardim alabilirsem cok mutlu olucam tesekkurler...
Tonberry THe KiNG
herhalde easygprs 2.18 kurdunuz. ben e-715 ile usb kablo kullanarak çok rahat bağlantı kuyordum. fakat resimleri pc ye atabilmeme rağmen videoları atamıyordum. pc den de telefona resim atıyordum ve melodi yüklüyordum. hatta teleofonun t-mobile olan yazılımını komple değiştirmiştim. no-vodafone diye bir yazılım yükledim. sizin sorununuza gelince 128*2 çok garip. istanbulda birisi data kablosu satıyor e-715 için bir de öyle deneyin derim.
ya ben usb kablosunu baglayamadim sanirim benim kablom bozuk dicem acaba yenisini alsammi ama sarja takip cikarirkende arada bir sorun cikario ama onun telefon ucuyla alakasi olmadigindan eminim cunku odamdaki prize takinca olmuyo yan odadaki prize takinca oluo prizle alakali ama genede telefonun girisiylemi yoksa usb kablomlami ilgili bi sorunum var emin deilim bide mumkunse bana tam olarak nasil baglanti kuracagimi anlatirsaniz sevinirim cunku bi kac kere usbden baglanip surekli beyaz lcd'yi tutturabildim o sirada telefonumu acicaz programimi acicaz cok karisik acrobar reader halinde okuyabileceem sekildede bi dosya indirip takip ettim bana yardimci olursan ii olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme