Şimdi Ara

SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı 89,99 TL Yanıyorr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
13.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon satıcılı üründen aldım teşekkürler yine de düşündüğünüz için

• 2020 Haziran'da amazon.com.tr'den Amazon satıcılı olarak 66 TL'ye almıştım. Tekrar o fiyatları görür mü bilmem ama ihtiyacı olan için güzel fırsat.

• EmuRu kullanıcısına yanıt

anladım teşekkürler cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Xiaominin 33w'lık olanı telefoncularda 100 lira

Kanka onun da sahtesi varmış. Benden uyarması. Poco X3 alırken denk gelmişti. Telefoncu 2 tane şarj aleti verdi bana. İkisi de 33w. Birisi daha ağırdı diğeri biraz daha hafif. Masaya vurduğunda birinin icinden yay sallanıyor. Diğerinde hiçbir sey yok. Kapalı kutu harici çok dikkat etmek lazım. SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı 89,99 TL Yanıyorr 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli değil amazonsa orijinaldir uygun almışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

Bende samsung a52 var 25 watt şarj destekliyor telefon ama kutudan 15w çıkıyor. 25w almayı düşünmüyordum pahalı diye ama fiyatı düşünce aldım

Ben 15 w.lik telefonlarimi bile mumkunse 5w ile sarj ediyorum

Hizli sarjda batarya sismesi yasama ihtimaliniz var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • autindustry A kullanıcısına yanıt

5w şarj pek kullanılabilir değil çok uzun sürer ama zaman sıkıntısı olmadığı zaman telefonda hızlı şarjı kapatma ayarı var 5V 2A de 10w şarj ediyorum. şarjı %20 %80 aralığında kullanıyorum en düşük %15 e kadar kullanmaya çalışıyorum. accubattery uygulamasını kurdum şarj %80 olunca alarm veriyor sesi duyarsam şarjdan çekiyorum iphoneda direk %80 de otomatik duruyor galiba androidde de olsa keşke

• SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı 89,99 TL Yanıyorr
    SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı 89,99 TL Yanıyorr

• Bilgilendirme için teşekkürler.

• 15w ile 25w kac dk fark ediyor şarjda?

• Aldım bir adet teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

youtube da videolar var telefon modeline göre bakabilirsiniz

• Öğlen 15:00 gibi internetten mağaza teslim olarak 2 adet aldim. Saat 16:30 gibi magazaya gittim. Önce direk reyona gidip reyinda var mı aynı fiyat mı diye baktim. Ordaki elemanlar, siyahinı 89 dan mağazadan da sattık bitti, sadece beyaz kaldı o da 199tl dediler. Müşteri hizmetlerine gectim, dedim internetten sipariş vermiştim teslim almaya geldim. Bana dediler ki; "siparisiniz magaza ve internet stokları farklı oldugundan ve elimizde 1 adet kaldıgindan iptal edilmiş. İşleminizi iptal edip bu tek sarjı size vereceğiz" dediler. Bu arada 2 adet aldığınızdan toplu satış olarak algıliyor sistem otomatik iptal de edebiliyor diye sacmaladı dedim ki ben 2 paket pil alsam o da mı iptal olacak? Kem kum ettiler. Dedim ki beni ilgilendiren bir durum yok bana 2 adet vermek zorundasiniz...bayagı bir tartıştık, sesimi istemsiz yukselttim sinirlendim...birden bire bir calişan 2.şarjı getiriverdi. Güya digerleri şaşırdı, "Allah Allah! Başka varmı diye sordu kasiyer getiren kiza. O da var deyiverdi. Hemen girdim araya, "bir arkadaş daha istemişti, bir tane daha getirin o zaman dedim. Mecbur onu da getirdi. Sonuç stok bitti 1 tane var dedikleri aletten 3 tane cikıverdi ortaya. Kimsenin ahını almak istemem ama direk çalışanlar zula yapmış diye geliyor akla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

15w ile 25w kac dk fark ediyor şarjda?
    S21'de 10 dk sahsen gereksiz gordugum icin 15 watt ile devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam ihtiyaç vardi ama orijinal olduğuna emin olamıyordum.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

youtubedan baktım gerçekten 11-12 dk farkediyor a52 de 37 dk farkediyor niye bu kadar fark var acaba

• quote:

youtubedan baktım gerçekten 11-12 dk farkediyor a52 de 37 dk farkediyor niye bu kadar fark var acaba

A52 birde buyuk bataryali degil 4500 mah buyuk olsa derim o yuzden ama bilemedim.Gerci S21 Plustada sanirim 20-30 dk arasi farkettiriyordu 4800 mah.10 dk icin degmez ama 25-30 dk icin deger alinir.

• quote:

A52 birde buyuk bataryali degil 4500 mah buyuk olsa derim o yuzden ama bilemedim.Gerci S21 Plustada sanirim 20-30 dk arasi farkettiriyordu 4800 mah.10 dk icin degmez ama 25-30 dk icin deger alinir.

• valla dayanamadım bende sipariş verdim. seyahate çıkarken yedek olarak yanıma alırım bunu. aslında niyetim şunu almaktı

https://www.amazon.com.tr/Spigen-Steadiboost-Android-Adapt%C3%B6r%C3%BC-F211-000AD24973/dp/B092VV7MMJ/ref=pd_ybh_a_4?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=RT4H9MSWVTZ5W7B4JN3J

hem usb-c hemde usb-a olması sayesinde tek şarj aleti ile bir kaç farklı cihazı bir arada şarj ederim diyordum. aksesuar indirimi döneminde 120 tl mal edenler olunca prime indirimlerinde 150 tl'ye düşmesine rağmen alasım gelmemişti.

• 199 oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.