Şimdi Ara

SAMSUNG EP-TA800XBEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Cihazı 89,99 TL Yanıyorr (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
4
Favori
13.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya hocam çıldıracağım, bende sorun yaşadım, şikayet vara yazdım, tüketici hakemeyetine de yazdım ayrıca.

https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-marktin-sebepsiz-siparislerimi-iptal-etmesi

Ama benim bu şarj aletini almam lazım.

Alan biri bana satabilir mi?? Ben note 10 plus 2. el almıştım. Kutusuna fake şarj aleti koymuşlar, çok sonra fark ettim. Bu fırsatı kaçırmamam lazımdı, kaçırmadım aslında ama siparişlerimi iptal ettiler..

• Konuyu hızlıca okudum, benim gibi sorun yaşayanlar varmış. Allah milyon türlü belasını versin bu firmanın. İlk defa bir şeye ihtiyacım onu da alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Ya hocam çıldıracağım, bende sorun yaşadım, şikayet vara yazdım, tüketici hakemeyetine de yazdım ayrıca.

https://www.sikayetvar.com/media-markt/media-marktin-sebepsiz-siparislerimi-iptal-etmesi

Ama benim bu şarj aletini almam lazım.

Alan biri bana satabilir mi?? Ben note 10 plus 2. el almıştım. Kutusuna fake şarj aleti koymuşlar, çok sonra fark ettim. Bu fırsatı kaçırmamam lazımdı, kaçırmadım aslında ama siparişlerimi iptal ettiler..

2Adet almıştım 2side geldi , Birini açtım kendim için kullanıyorum diğeri duruyor  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nettr N kullanıcısına yanıt

Hocam neredesiniz gelip alayım, bi fiyat söyleyin :D 5 temmuzdan sonra uçuyorum bir daha da bu fiyata alamam :D

• Amazon bu şarj eletini 59.94 TL'den satmıştı.

M31S için kullanıyorum, hanım iPhone11 için kullanıyor.

Samsung M31S süper hızlı şarj ibaresi görünüyor. 15w ile arsında 15-20 oynar oynamaz. Ama acil şarj lazım olduğu zaman işe yarıyor.

Hanım 3 aydır iPhone11 şarj ediyor, hızlı şarj ediyor sorun yok. Batarya sağlığı 3 aydır %100

kısacası tavsiye ederim.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt

...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nettr -- 7 Ağustos 2021; 22:34:18 >
  • Ankara içi bu cihazdan arıyorum pm atabilirsiniz

• Bu şarj aletinden elimde mevcut ihtiyacı olan varsa mesaj gönderebilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.