Şimdi Ara

SAMSUNG ES 6140 Detaylı İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sonunda televizyonum geldi ve geniş bir inceleme yazısı yazmak istiyorum :) Umarım herkese faydası dokunur. Öncelikle 3D özelliğinden bahsedeyim. Verilen aktif gözlüklerle 3D film izlemek tam bir keyif. Gözlükler tamamiyle 1920x1080 görüntü kalitesi sağlıyor. Pasif gözlüklerdeki gibi netlik ya da derinlik kaybı yok. Tüm açıdan aynı keyifle 3D izleyebiliyorsunuz. 3D haricinde full HD de çok keyifli. Artık sinemaya para vermiycem sanırım :)
    Onun dışında smart tv’yi smart tv yapan özelliklerden bahsedersek; beni en çok uygulamarın çokluğu cezbetti. Yanlış hatırlamıyorsam 30 tane Türkçe uygulama var. İngilizcelerle birlikte 400 küsür uygulama oluyor sanırım (hepsine bakmadım). Ama Facebook’a ve diğer ihtiyacınız olan uygulamalara oturduğunuz yerden ulaşmak çok keyifli :) Skype ile gurbetteki akrabalarınızla konuşabilirsiniz ama sevgilinzde de benzer bir tvnin olması sizi daraltabilir :) Aile, çocuklar ve fitness olmak üzere güzel içerikleri var televizyonun. Kısacası ailenin her bireyine hitap ediyor :) Allshare Play ile bilgisayarı televizyona kablosuz bağlayabilirsiniz. Pratiklik açısından beni kazandı açıkcası. Bunların dışında biraz da teknik bilgi verebilirim. 16 kilo televizyon, A+ sınıfı enerji harcıyor. 3 HDMI çıkışı bulunuyor. 1920X1080 çözünürlükte. 200 Hz CMR özelliği var. 10 watt X 2 ses çıkışı var. Ben Teknosa’dan 1.600 TL’ye aldım. İsteyen linkten inceleyebilir:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012281/samsung_40es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk

• Öncelikle hayırlı olsun.
    sd ve hd yayınlar için bilgi verebilir misin?
  • bir kullanıcıdan çok teknosa elemanı gibi anlatmışsın dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim ayık

Arkadaşlar merhaba. Sonunda televizyonum geldi ve geniş bir inceleme yazısı yazmak istiyorum :) Umarım herkese faydası dokunur. Öncelikle 3D özelliğinden bahsedeyim. Verilen aktif gözlüklerle 3D film izlemek tam bir keyif. Gözlükler tamamiyle 1920x1080 görüntü kalitesi sağlıyor. Pasif gözlüklerdeki gibi netlik ya da derinlik kaybı yok. Tüm açıdan aynı keyifle 3D izleyebiliyorsunuz. 3D haricinde full HD de çok keyifli. Artık sinemaya para vermiycem sanırım :)
    Onun dışında smart tv’yi smart tv yapan özelliklerden bahsedersek; beni en çok uygulamarın çokluğu cezbetti. Yanlış hatırlamıyorsam 30 tane Türkçe uygulama var. İngilizcelerle birlikte 400 küsür uygulama oluyor sanırım (hepsine bakmadım). Ama Facebook’a ve diğer ihtiyacınız olan uygulamalara oturduğunuz yerden ulaşmak çok keyifli :) Skype ile gurbetteki akrabalarınızla konuşabilirsiniz ama sevgilinzde de benzer bir tvnin olması sizi daraltabilir :) Aile, çocuklar ve fitness olmak üzere güzel içerikleri var televizyonun. Kısacası ailenin her bireyine hitap ediyor :) Allshare Play ile bilgisayarı televizyona kablosuz bağlayabilirsiniz. Pratiklik açısından beni kazandı açıkcası. Bunların dışında biraz da teknik bilgi verebilirim. 16 kilo televizyon, A+ sınıfı enerji harcıyor. 3 HDMI çıkışı bulunuyor. 1920X1080 çözünürlükte. 200 Hz CMR özelliği var. 10 watt X 2 ses çıkışı var. Ben Teknosa’dan 1.600 TL’ye aldım. İsteyen linkten inceleyebilir:http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012281/samsung_40es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk

hayırlı olsun güle güle kullan, bende 6340 modelini almayı düşünüyorum.

• hocam güle güle eskit, fazla sert davranma ama:) buarada anlattıklarına bakılırsa fiyat performans oranı gayet iyi
  • Saolasın:) Bu arada 6340 ile 6140 arasında önemli bir fark yok değil mi yanılıyor muyum?
  • Zaten sd yayın seyretmek alete hakaret olur artık:) hd yayınlarda da gayet başarılı ama işte hakkını verecek şeyler yayınlanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

bir kullanıcıdan çok teknosa elemanı gibi anlatmışsın dostum...

Hocam bunu iltifat olarak alıyorum:) Elimden geldiğince detaylındırmaya çalıştım... Bu arada alıntı yapmadan yazmışım ilkinde kusura bakma
  • Bu arada tv yi teknosa'dan almıştım ciddi ciddi:) Hatta kampanya vardı, yanında Samsung'un Ht-e3550 ses sistemini de vermişlerdi. Eğer ilgilenen olursa, ses sistemi de gayet güzel, tavsiye edebilirim. 5+1 ses sitemi, 3d bluray, 500 watts temel özellikleri. Bu arada artı bir özelliği; diğer marka tv lerle de uyumluymuş ve TV, smart olmasa bile akıllı hale getiriyormuş:) Sorusu olan varsa seve seve yardım etmeye çalışırım
  • ES6140 Hakkında çok ciddi yorumlar....aşağıdaki linkte.....

http://www.chip.com.tr/...rest-cekti_t248718.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.