20/07/2010 faturalı , garantisi devam eden üründür .
Ürünün özellikleri :
Teknik Özellikler Renk : - Çözünürlük : 12.2 MP Sensör Tipi : 1/2.33" CCD Optik Zoom : 3x Dijital Zoom : 3x Odak Uzaklığı : f = 6.3 ~ 18.9 mm (35 mm film eşdeğeri: 35 ~ 105 mm) Filtre Çapı : F3.2 (W) - F5.8 (T) Makro : Var Nokta Odaklama : - Yüz Algılama : Var Beyaz Ayarı : - Flaş : Var Flaş Modu : Otomatik, Otomatik & Kırmızı Göz Azaltma, Dolgu Flaş, Yavaş Senk, Flaş Kapalı, Kırmızı Göz Düzeltme Kızıl Göz Yokedici Mod : Var Video Çekim : Var Video Çözünürlüğü : 640 x 480, 30 FPS LCD Özellikleri LCD Boyut : 2.5" LCD Çözünürlük : 230K piksel Kayıt Özellikleri Kayıt Aracı : Dahili hafıza: 11 MB Flaş Bellek, Harici Bellek SD Kart (2 GB’a kadar), MMC Plus (1 GB’a kadar), SDHC (8 GB’a kadar) Kayıt Formatı : JPEG (DCF), EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0 Movie Clip: AVI (MJPEG) Ses: WAV Düzenleme Özellikleri Yeniden Boyutlandırma : Var Kırpma : Var Slayt Gösterisi Oynatma : Var Genel Veriler Bluetooth : Yok HDMI : Yok USB : 2.0 Pil : SLB - 10A, 3.7V (Şarj Edilebilir ) Boyutlar : 90,4 x 59,0 x 21.6 mm Ağırlık : 116 gr (Pil Ve Kart Hariç)
----------------------------------------
Yanında ,
4 gb kart vericem . 512 mb yanında gelen kartı da yollarım. Tripod Kılıf Sarj kablosu Bilgisayar olmayan ortamlar için usb fiş ' ta ilave .
Video kalitesi de azımsanmayacak düzeyde . İsteyen olursa , tabi bi kaç tane gösterebilirim . Ürünün herhangi bi yerinde kırık çıkık çizik yok . Çalışmasında kesinlikle bir problem yok . Ki zaten aldıktan 2 gün içinde usta bunun burasında şu varmış dediğiniz zaman direk iadesini alırım . Kargo benden eve teslim .
---------------------------------------------
Fiyatı 200 tl .
+'ları neler mi ? Garantisi devam ediyor . Çok temiz ürün . Sıkıntı karşısında geri almayı garanti ediyorum . Yanında verdiklerim azımsanıcak şeyler değil onların da fiyatını yazmadım . Siz direk alıp kullanmaya başlayacaksınız . Kargo ücreti yok .
Neden mi satıyorum ? Üni öğrencisiyim bu ay biraz sıkışıklık oldu laptop alacağımdan dolayı , elimdeki foto makinasını gözden çıkardım .
Samet Karakoç 505 333 85 16 ' dan bana ulaşabilirsiniz . Sormak istediğiniz olursa yanıtlamaya çalışırım .