Şimdi Ara

Satılık 2. nesil 8gb ipod touch ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Dostlar yine bu forumdan aldığım ve yaklaşık 6 aydır kullandığım ipodumu , 4. nesil ipod touch alacağım için satıyorum. Cihazın ben tüm problemlerini size yazacağım ve her zaman sattığım ürünün arkasındayım .

İlk önce cihaz dediğim gibi 2. nesildir . Sarj olma yerinin olduğu yerde çok hafif bir vuruk izi var . Resimlerde de görürsünüz yuvarlak kısmın hemen altında da zedelenme var .Hiçbir şekilde problem yaratmıyor bu durum . Arkasında ise '' mustafa '' ismi kazınmış şekilde . Ben sticker yapıştırarak çözmüştüm bu problemi . Samimi olarak söyleyeyim cihazın arkasında ve önünde çizikler mevcut . En çok arka tarafında var bu çiziklerden . Son olarak kulaklık girişinin olduğu yerde ise şöyle bi problem var , kulaklığın girişini sıkı yapmanız gerekiyor aksi halde sağ veya sol kulaktan biri iptal olup , diğeri çalışıyor . Yani cepteyken ve hareketli hallerde kulaklık problem yaratıyor . Bunun haricinde herhangi bir yazılımsal problemi bulunmamaktadır . Wireless , dokunmatik veya herhangi bir şekilde problemi kesinlikle yok . Jailbreaksiz vereceğim size .

tam olarak ,
    ipod touch
    ipod touch kutusu
    dr. dre monster beat kulaklık - orjinal değil -
    fiş yoluyla veya arabada sarj etmek için aparat
    2 adet ipod touch bağlantı kablosu . ( biri sarj etme aparatının , diğeri orjinal olan )
    Yedek batarya , ( ipod touch batarya ömrü bittiğinde yenisi ile değiştirmeniz için , şu an halen eski batarya müzik halinde 12-15 saat arası )
    Silikon kılıf ,

Resimler ,

Fiyatı : 160 tl ' dir . Kargo ücretini ben karşılayacağım . Havale ücreti ise 2 tl kesilecektir .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 14 Eylül 2012; 17:31:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • Geçen senenin nisan ayında qfirat nickli arkadaştan aldığım bu ürünü tekrar kendisine satıyorum . Ürünün havalesi yapıldı , yarın kargo bilgilerini kendisine ulaştıracağım .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.