Şimdi Ara

Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
393
Cevap
11
Favori
46.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indiana79

bır arkadasta 55 es8000 diye baslık açmış..su baslıklar bırlestırıp es 8000 serısı desek fena olmaz..yoksa bırıde 46es8000 dıye acarsa 3 ayrı konu olacak.. birleşmeyi öneriyorum

+1

SOnucta ekran boyutu büyüyünce teknik olarak bir farklılık olmuyor.

En Iyisi "ES8000 Ana Konu" altında birleştirmek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m2ts için birşy diyemem ama ben hd kameram ile çektiğim mts uzantili videoları tv de dlna aracılığı ile (bilgisayarın diskinden ) izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

m2ts için birşy diyemem ama ben hd kameram ile çektiğim mts uzantili videoları tv de dlna aracılığı ile (bilgisayarın diskinden ) izledim

Aslında .m2ts oynatıyor.

Durum şu, %100 görüntü ve ses kalitesindeki (sıkıştırılmamış) 3D Bluray filmler, .ssif formatında oluyor ve 2 parça halinde oluyor (biri sağ diğeri sol). Bunların uzantsıını .m2ts yapınca ve PC'de açınca sıkıntı yok, görüntü ve ses geliyor. Fakat bendeki c650 ve D5550 (Ses sistemi) Samsung cihazlarında açmıyor medyayı.

ES8000 almayı düşünüyorum, ES serisinde belki oynatabilir diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

m2ts için birşy diyemem ama ben hd kameram ile çektiğim mts uzantili videoları tv de dlna aracılığı ile (bilgisayarın diskinden ) izledim

Aslında .m2ts oynatıyor.

Durum şu, %100 görüntü ve ses kalitesindeki (sıkıştırılmamış) 3D Bluray filmler, .ssif formatında oluyor ve 2 parça halinde oluyor (biri sağ diğeri sol). Bunların uzantsıını .m2ts yapınca ve PC'de açınca sıkıntı yok, görüntü ve ses geliyor. Fakat bendeki c650 ve D5550 (Ses sistemi) Samsung cihazlarında açmıyor medyayı.

ben pc 'de açmıyorum hocam
    pc den dlna ile tvde seyrediyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Aslında .m2ts oynatıyor.

ben pc 'de açmıyorum hocam
    pc den dlna ile tvde seyrediyorum

.mts aslında çok rastlanmayan bir uzantı/kodlama.

Eğer 8000 serisi bunu açıyorsa iyiye işaret

• su tv nın 3d ayarlarında cok secenek yok.derınlık falan ayarlanmıyor etkın degıl..sadece merak ettıgım 3d optımumu kac yapıyosunuz..ve goruntu ayarlarını nasıl yaptınız..motıon plus led motıon plus falan..onlarıda paylasalım...bırde bıyerd eokudum samsungun bu modleıne adaptorlu hdd baglamayın anakartını yakıyormus dıye gordum..samsungun yetkılılerıde bu konuyu soran kısılere evet olabılıyor olursa kullanıcı hatası demısler..buna dıkkat etmenızı oneırırım..bende 3tb hdd var korkumdan takamadım acıkcası..adaptoruslzerde sıkıtnı yok ama adaptorlulerde boyle bır sıkıntı varmıs..nekadar doğru bılemıcem..paylasmak ıstedım..
  • 2007 versiyon numaralı firmware çıkmış.

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40ES8000SXTK-downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 22 Nisan 2013; 9:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

su tv nın 3d ayarlarında cok secenek yok.derınlık falan ayarlanmıyor etkın degıl..sadece merak ettıgım 3d optımumu kac yapıyosunuz..ve goruntu ayarlarını nasıl yaptınız..motıon plus led motıon plus falan..onlarıda paylasalım...bırde bıyerd eokudum samsungun bu modleıne adaptorlu hdd baglamayın anakartını yakıyormus dıye gordum..samsungun yetkılılerıde bu konuyu soran kısılere evet olabılıyor olursa kullanıcı hatası demısler..buna dıkkat etmenızı oneırırım..bende 3tb hdd var korkumdan takamadım acıkcası..adaptoruslzerde sıkıtnı yok ama adaptorlulerde boyle bır sıkıntı varmıs..nekadar doğru bılemıcem..paylasmak ıstedım..

Görüntü ayarları olarak, şurayı takip edebilirsiniz.
    http://www.avsforum.com/t/1399319/official-samsung-unxxes8000-owners-thread/11940#post_22933867

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekurle..buranın goruntulerı hıc bana gore degıl..
  • 46es8000 kullanıcısıyım bir sorum olucak ben mesela hızlı sahnelerde donma hissediyorum aynı durum hızlı geçen alt yazılarda da var net okunmuyor mantıksız geldi neye bağlı oluyordur bu ? Sonuçta tüplü televizyonda bile böyle şeyler yok.
  • led tvlerin genel sorunları onlar iyi ayar çekmen gerekir ...
  • İyi Günler Değerli Kullanıcı Arkadaşlar,

Bana birazdan yazacağım hususta yardımcı olursanız çok memnun olurum..

46ES8000 Tv ye sahibiz ve önceleri zayıf olan Wifi çekim gücü, son güncellemeyi(2007.0) yapmamla birlikte tamamen kullanılamaz oldu..

Sizlerden öğrenmek istediğim bu Tv nin Wifi çekim gücü gerçekten çok mu zayıf? Tamam bir laptop gibi çekmesini beklemiyorum ama en azından da akıllı telefonlar kadar çekmesini umuyordum!

Bu anlamda ellerinizdeki akıllı telefonlara göre ,Tv nin çekim gücünü kıyaslarsanız bende Tvmde sorun olup olmadığını anlayabilirim

Teşekkürler..
  • menü geçişleri yeni "F" serisinde çok güzel olmuş bayıldım. Bu modül satışları ne zaman çıkacak ? Bu şekilde cihazlarımızda performans artışı saglayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

İyi Günler Değerli Kullanıcı Arkadaşlar,

Bana birazdan yazacağım hususta yardımcı olursanız çok memnun olurum..

46ES8000 Tv ye sahibiz ve önceleri zayıf olan Wifi çekim gücü, son güncellemeyi(2007.0) yapmamla birlikte tamamen kullanılamaz oldu..

Sizlerden öğrenmek istediğim bu Tv nin Wifi çekim gücü gerçekten çok mu zayıf? Tamam bir laptop gibi çekmesini beklemiyorum ama en azından da akıllı telefonlar kadar çekmesini umuyordum!

Bu anlamda ellerinizdeki akıllı telefonlara göre ,Tv nin çekim gücünü kıyaslarsanız bende Tvmde sorun olup olmadığını anlayabilirim

Teşekkürler..

Hocam benim wifi routerim direk tv nin dibinde o yüzden pek bir şey hissedemiyorum. Size tavsiyem tv ile aynı odaya koymanız. Bir de aradaki duvarlar mutlaka etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

menü geçişleri yeni "F" serisinde çok güzel olmuş bayıldım. Bu modül satışları ne zaman çıkacak ? Bu şekilde cihazlarımızda performans artışı saglayabiliriz.

quote:

the latest note being passed around indicates the EK will be under £200 and we are looking at June

http://www.avforums.com/forums/18907016-post364.html

200€ desek bile 500 civarına gelmiş oluyor ki çok fazla bir rakam bence. 6-7 yıl sonra çıkacak olanlar belki düşünülebilir.

@AnGets
    Router ile tv arasında 2 duvar 1 tahta kapak (~7metre) var. Sinyal seviyesi 2 çubuk olsa gerek. Kopma yaşamadım kullanırken.
    Önceki güncellemelerden sonra wifi sorunları(servislik) çıkıyordu. İnşallah öyle bir sorun değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 26 Nisan 2013; 22:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

@AnGets
    Router ile tv arasında 2 duvar 1 tahta kapak (~7metre) var. Sinyal seviyesi 2 çubuk olsa gerek. Kopma yaşamadım kullanırken.
    Önceki güncellemelerden sonra wifi sorunları(servislik) çıkıyordu. İnşallah öyle bir sorun değildir.

Sevgili Dostum ben arada 1 duvar kalacak ve 2,5 metre olacak şekilde kullanıyorum..Önceden bu şekilde 2 diş çekiyorken, güncellemeden sonra hiç bağlanamadım..:(

Anlamadım gitti..Tv m servislik olmuşsa hiç hoş olmayacak bu durum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 26 Nisan 2013; 22:32:26 >
  • Şimdi düşündüm 7m abartı olmuş. Memlekette olmadığım için net bir şey söylemiyorum. 4m diyeyim. Tv duvara asılı, 1 duvar oradan. Router(TL-WR340G) dolabın içinde. Önünde yarım bi duvar var. Sizinkinden biraz fazla engel var gibi. Ama internette sıkıntı yaşamadım. Bizdeki sürüm eski baya. 4-5 güncelleme çıktı üzerine. Wireless sorunlarından dolayı yapmıyordum.

es7000 konusundaki bir mesajı paylaşayım sizinle

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

Orijinalden alıntı: santarose

es7000 Wifi bağlanamıyorum arıyor kapanıyor bağlanıyor deniliyor kapanıyor neden acaba bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Devamlı aynı sorunu yaşıyorsanız servise başvurmanızı öneririm. ES7000 lerde kronik sorun aynı sorun bende dahil olmak üzere birçok kişinin başına geldi. Bana soğuk lehim varmış dediler 1 haftada getirdiler. Şuanda herhangi bir sorun yok.

Soğuk lehimmi? varya kim kime tutturabildiğine. İlk aldığım 46ES8000 modeli 2. gün aynen yaşanan Wİ-Fİ sorunu çıkarttı, servisi aradım "bak bu tv'yi evden çıkartmam getirin eproom uploader cihazınızı burda yükleyin" dedim. geldiler 1020 versiyon yüklüydü 1 dakika sonra 1018 yüklendi. Sonra USB'den 1020 yaptık ve herşey sorunsuz.

Ama başka sorunları sebebi ile iadesini gerçekleştirdim 55ES8000 aldım herşey 10 numara...

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

led tvlerin genel sorunları onlar iyi ayar çekmen gerekir ...

Mesela Netlikten falan mı kısmak gerekiyor yoksa ? Ben şaşırdım baya sen o kadar para ver soruna bak 800 hz diye bahsettikleri özellik bu gibi durumları çok net görmek için değil mi zaten ? ee böyle olucaksa 50 hz den ne farkı kaldı ?
  • tvyi kullanan birinden bütün ayarları iste istersen ...tv 200 hz ama sorunlar yaşanabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

46es8000 kullanıcısıyım bir sorum olucak ben mesela hızlı sahnelerde donma hissediyorum aynı durum hızlı geçen alt yazılarda da var net okunmuyor mantıksız geldi neye bağlı oluyordur bu ? Sonuçta tüplü televizyonda bile böyle şeyler yok.

Sinyal kaynağınız nedir bilmiyorum ama dış anten veya Digiturk-Dsmart sd yayınları ise yaşadıklarınız normal (Teledünyanın bazı sd kanallarındada sıkıntı oluyor).

Elinizde BlueRay cihazı ve kaliteli HDMİ kablonuz var ise test edip kontol edin yaşadığınız sorunlar devam ediyormu. Eğer "ben zaten BlueRay cihazı ile test ettiğimde bile böyle" diyorsanız TV'de sorun var servise bu durumu bildirin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.