Şimdi Ara

Samsung Evo 850 250 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus x550jk notebook'um icin ssd arastirmasindayim. Bir kac gune kadar alicam. Bu urun herkes tarafindan ovulmus, fiyati ise 400-450 arasi. Amacim f/p oranini yakalamak. Memoright, Crucial, Silicon Powe f/p urunler olarak gorunuyor. Bu ssd konusunda pek bilgim olmadigindan garantiye kacip beni memnun edecek bir urun bakiyorum. 250 gb bantinda onerilerinize acigim. Fiyat konusunda sikinti yok fakat fazla para da vermek istemiyorum acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi günlük kullanımda aslında %90 ssd farkını anlamazsınız zatende , f/p alacaksanız crucial micron alabilirsiniz (mx100 olan modeli) ben severim ucuza çok performanslı ve stabil ssd ve ram üretip satıyorlar eğer fiyatı uygunsa alabilirsiniz
  •  Samsung Evo 850 250 GB

Sadece SSD var,50 GB boş yerim var.Oldukça dolu yani,onu da hesaba kat.

Edit: Yalnız ısınma problemi olabilir,onun konusunu açmaya gelmiştim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 10 Şubat 2015; 1:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Samsung Evo 850 250 GB

Sadece SSD var,50 GB boş yerim var.Oldukça dolu yani,onu da hesaba kat.

Edit: Yalnız ısınma problemi olabilir,onun konusunu açmaya gelmiştim ben de.

hmm ben başlığı samsung evo 840 görmüşüm , evo 850 daha iyi tabii , konu sahibinin insafına kalmış diğerleri ile arada 40-50tl varsa evo 850 iyi olur herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Lg G2 16gb 250 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.