Şimdi Ara

samsung evolution kit alan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
11.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 55es8000 kullanıcısıyım acaba gelişim kiti takan varmı aranızda (samsung evolution kit sek-1000 birde sek-2000 çıkmış yurt dışında) bir kaç sorum olacaktı..

• Bende de 46es7000 var. Evolution kitlerini araştırıyorum bir kaç gündür. SEK-1000 pek para vermeye degicek bir cihaz degil anladıgım kadarı ile. SEK-2000 ise Es7000 i destekliyor mu çözemedim. Bazı sitelerde destekliyor denilmiş bazılarında sadece es8000 ve es7550 gibi bi model denilmiş. Türkiye yede gelmedi hala ne zamanda gelir mechul gibi.
  • Destekler okumuştum. Zaten desteklememesi saçma olurdu aynı es sersi Bu tvler. Bakalım yıl Sonu trye geleceğini söyledi Samsung bayisi. En son kit desteği 2016 da bitecek o zaman almak en iyisi trye bi gelsin bakalım beklemeye devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool17

Destekler okumuştum. Zaten desteklememesi saçma olurdu aynı es sersi Bu tvler. Bakalım yıl Sonu trye geleceğini söyledi Samsung bayisi. En son kit desteği 2016 da bitecek o zaman almak en iyisi trye bi gelsin bakalım beklemeye devam...
    SEK-2000 ürününü aldınız mı arkadaşlar?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    henüz trye gelmedi gelsin almayı düşünüyorum, alan varsa yazsın merak ediyorum...
  • quote:

henüz trye gelmedi gelsin almayı düşünüyorum, alan varsa yazsın merak ediyorum...

Hocam 2015'e gireceğiz. Bence 2014'ün Evo Kit'i gelmez artık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Hocam 2015'e gireceğiz. Bence 2014'ün Evo Kit'i gelmez artık :(

Alıntıları Göster
    haklısınız zaten 2016 ya kadar destek verilecek denmişti es serilerine en mantıklısı son çıkanı almak bence, smartla sürünmeye devam
  • quote:

haklısınız zaten 2016 ya kadar destek verilecek denmişti es serilerine en mantıklısı son çıkanı almak bence, smartla sürünmeye devam

Alıntıları Göster
    evo kit sadece smart uygulamalarında fark yaratır bence. görüntüde bişey değişeceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

evo kit sadece smart uygulamalarında fark yaratır bence. görüntüde bişey değişeceğini sanmam.

Alıntıları Göster
    SEK 2000 hala Türkiye'de yok. Salak Samsung. Güzel özellikleri var, gelse alacağız. Samsung duy sesimizi
  • Uluslararası gönderi yok ama Samsung sitesinde SEK-2000 49.99 usd

http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/SEK-2000/ZA
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtaylan

Uluslararası gönderi yok ama Samsung sitesinde SEK-2000 49.99 usd

http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/SEK-2000/ZA
    bizim ülkeye uymuyor sanırım geçen samsungu aradım ellerinde olduğunu ve herhangi bir samsung bayisinden 2000 modelini temin edebilceğimi öğrendim. ama deüermi değmezmi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyamanGS

bizim ülkeye uymuyor sanırım geçen samsungu aradım ellerinde olduğunu ve herhangi bir samsung bayisinden 2000 modelini temin edebilceğimi öğrendim. ama deüermi değmezmi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Bende 55F9000 var SEK-2500 kullanıyorum gayet memnunum, Panel 4K TRT 4K'yıda izliyorum. Evo kitler ülke ve bölge kodları var, uyumlu olanı alırsanız çalışır sıkıntı olmaz.
    İsteyen olursa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencFB

Bende 55F9000 var SEK-2500 kullanıyorum gayet memnunum, Panel 4K TRT 4K'yıda izliyorum. Evo kitler ülke ve bölge kodları var, uyumlu olanı alırsanız çalışır sıkıntı olmaz.

hocam sek 2500 ü nereden aldın? Samsung bu ürünü Türkiye' ye getirmedi, yurt dışından mı temin ettiniz? bende de f9000 var ve tv deki eksikler için kit bekliyorum ama Samsung Tr nin getireceği yok. Avrupa da ki kitlerin burada çalışacağını tahmin ediyorum ama Samsung ısrarla çalışmaz diyor. Almanya kiti çalışıyor mu? Ülke ve bölge kodları uyumlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmas -- 13 Kasım 2015; 11:35:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmas

quote:

Orijinalden alıntı: GencFB

hocam sek 2500 ü nereden aldın? Samsung bu ürünü Türkiye' ye getirmedi, yurt dışından mı temin ettiniz? bende de f9000 var ve tv deki eksikler için kit bekliyorum ama Samsung Tr nin getireceği yok. Avrupa da ki kitlerin burada çalışacağını tahmin ediyorum ama Samsung ısrarla çalışmaz diyor. Almanya kiti çalışıyor mu? Ülke ve bölge kodları uyumlu mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,

kit için aşağıdaki adrese sorabilirsiniz, belki yardımcı olurlar:

SAMSUNG-Akmerkez AVM Nispetiye Cd. Bodrum Kat Etiler 34337 Beşiktaş İSTANBUL 0212 282 06 51

• sek 2000 i kullanan arkadaş varmı acaba
  • Ya aramadığım yer kalmadı bu sek -1000 ve sek 2000 i, bir tek Almanya’da bulabildim, o da versiyonu uyar mı belli değil, 40es7000 modeline takmak istiyorum yok mu yardımcı olabilecek bir arkadaş :(
  • merhaba benim tv samsung 40es7000 2012 model. sek 1000 aldım taktım tv 2013 model versiyonundadır. görüntü fark edici ve smart app degisik biraz. ve youtube destekliyor. su an memnunum sek 2000 bulursam daha iyi olacagını umit ediyorum.
  • ferromerro F kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ben de çok araştırmıştım zamanında ancak bulamamıştım. sek2000 varken sek1000 alınmaz tabii de bence sek1000 hiç yoktan iyidir. kaça ve nereden aldınız?
  • joyberk kullanıcısına yanıt
    merhaba sek 2000 bulursam onu almak isterim tabi ama cok zor sanıyorum.
    inanmayacaksınız ama Letgo da bir vatandas satıyordu. 1 yıl once aldım.
    cok uygun fiyata aldım kutululu herseyi içinde 80 tl verdim.
    şimdi sahibinden.com da 600 liraya sek 1000 modeli var ama cok pahalı buldum.
    bende size bir soru sormak istiyorum. bendeki SEK-1000/xc
    SEK-1000/ZA ile arasında ne fark vardır ? tesekkürler

600 lira yazan arkadasın link i asagıdadır.
    sahibinden.com
    Samsung SEK-1000 Gelişim Kiti Evolution Kit Smart Tv Yükseltme - ikinci el Samsung LED TV İlanları sahibinden.com'da - 668020944
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-samsung-sek-1000-gelisim-kiti-evolution-kit-smart-tv-yukseltme-668020944/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferromerro -- 26 Nisan 2019; 13:54:55 >

• ferromerro F kullanıcısına yanıt
    180 tl ye buldum kardes 150 ye alınabilir. sek 1000
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.