Şimdi Ara

Samsung Galaksi Trend Plus Oyun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu alınca herkes gibi Candy Crash Saga oyununa merak sarıp telefona yükledim.100 seviye felan oynadıktan sonra telefonda hafif yavaşlama başladı.2-3 ay da ancak bu seviyeye geldim.Ama artık oyunu açar açmaz oyundan atıyor.Sadece saga da yapıyor diğer oyunlarda yapmıyor.Oyunu silip tekrar yükledim.20-30 seviye oynayınca gene atmaya başladı.Nette arama yaptım bununla ilgili yardım bulamadım.Ama S3 minilerde de benzer problemler olduğunu öğrendim.Bu telefon özellik olarak S3 Mini ye çok yakın.Bu durumu nasıl çözebileceğim hakkında önerisi olan var mı?Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: osevecen

Telefonu alınca herkes gibi Candy Crash Saga oyununa merak sarıp telefona yükledim.100 seviye felan oynadıktan sonra telefonda hafif yavaşlama başladı.2-3 ay da ancak bu seviyeye geldim.Ama artık oyunu açar açmaz oyundan atıyor.Sadece saga da yapıyor diğer oyunlarda yapmıyor.Oyunu silip tekrar yükledim.20-30 seviye oynayınca gene atmaya başladı.Nette arama yaptım bununla ilgili yardım bulamadım.Ama S3 minilerde de benzer problemler olduğunu öğrendim.Bu telefon özellik olarak S3 Mini ye çok yakın.Bu durumu nasıl çözebileceğim hakkında önerisi olan var mı?Teşekkürler...

Format at biraz hafifler.
    Download modda wipe data factory reset.Yanlız telefona kayıtlı herşey uçar yedekle
  • Dediğinizi yaptım yedekleri alıp telefonu resetledim.Şimdilik sorun yok bakalım tekrardan sorun çıkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osevecen

Dediğinizi yaptım yedekleri alıp telefonu resetledim.Şimdilik sorun yok bakalım tekrardan sorun çıkacak mı?

telefonun donanımı alt seviye olduğu için kasma yapması normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.