Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el bir p602 satın aldım (10.1.2014 edition) ancak stylus kaleminin hassasiyetinde sorun var gibi. ekrana dokundurmanın haricinde biraz baskı yapınca algılıyor. daha önce note serisi (note1, note 2, note 3) kullandım onlara göre hassasiyeti baya düşük. tableti alma amacım zaten çizim yapmak olunca sıkıntı oldu. temazsız konut özelliği bile ekrana kalemi değdirmeden düğmeye basınca çalışmıyor. kalemi ekrana değdirip düğmeye basıyorum ancak temazsız komut penceresi açılıyor. normalde ekrana değdirmeden imleç görününce basdığımda da etkili olmalıydı. S penin tuşunun altında potansiyometre varsa ayarlayayım diye açtım (note 2 de bu şekilde hassasiyet ayarlanabiliyordu) ama potansiyometre yok. Yeni kalem mi almalıyım?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Oradanda indirdbilirsin sammobiledede
    1. Indir :D
    2. Kur
    3 ac saka saka
    Ilk sammobilden indir
    Sonra dosya zipli yada rarliysa sonra odin 3.09 indir tableti downlosd moda alip ap dan stock romu sec en son olarak solda tik var sadece 2 tane tik olcak (hangileri aklimda deil zaten oledir)pit vs olmasi usb ile bagla usb surucusu kurulu olsun( kies yukle otomatik kurulur kies kapa ama acik olmasin start de max 15dk ya kadar biter sonra bekle biraz geç acilcak ama olsun sonra sifirla tertermiz kullan ben kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah...
    1. Maddeye bakınca indirmeden kurulmuyor mu diycektim bende...
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    sen idirmedende kurabilirsin

• notyetktu kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa servisten değiştirmesini isteyebilirsiniz, benim kalemde metalle plastik kısmın birleştiği yerde ufak bi çatlak vardı servise verdim ve iki haftada ücretsiz değiştirdiler sen de bi şansını dene varsa garantisi

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    Bu işlem garantiyi bozuyormu ve de Samsung 600 serisine ne zaman verir bu guncellemeyi ota yoluyla
    Yoksa senin verdiğin yontemi uygulamak zorunda mıyız ben okurken bile usendim yapmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Garantisi varsa servisten değiştirmesini isteyebilirsiniz, benim kalemde metalle plastik kısmın birleştiği yerde ufak bi çatlak vardı servise verdim ve iki haftada ücretsiz değiştirdiler sen de bi şansını dene varsa garantisi

tableti de kalemle birlikte vermek gerekiyorsa sıkıntı. çünkü tableti aktif kullanıyorum. servis süresini bekleyemem.
  • conqueror21 kullanıcısına yanıt
    Daha 4.4.2 verilmedi bekleme derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • online film youtube ve çeşitli alışveriş ve haber sitelerine ait programları çalıştırmak için bu tablet yeterli mi. 2 sene sonra çöp olur diyorlar ama bu saydığm işler için alacağım tablet niye çöp olur anlamadım. oyun da oynamıyorum.
  • Tablet 2 sene oldu çıkalı zaten. Ciktigindan beri kullaniyorum. Çöp falan olmadi. 5.1.1 guncellemesi geldikten sonra daha da guzel oldu diyebilirim.

• HızlıÜye kullanıcısına yanıt
    Beklicem galiba, ben çok memnunum tabletten uğraşmak istemiyorum şimdilik
    Umarim samsung eninde sonunda verir guncellemeyi
    Bu arada pil performansı dusen arkadaşlar varsa garantiden değişim istesinler çok farkediyo.
    Yeni pille 8 saate yakın ekran suresi aldım.
    Youtubedan video, internette gezinme, çift pencere ile nette gezinme ayni anda youtubedan sarki dinleme gibi kullanımım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror21 -- 12 Aralık 2015; 16:21:59 >
  • Merhaba. Geri tuşuna basarken titreşim oluyodu. Şimdi olmuyor. Bunu nereden aktif edebilirim?

• Erhankara24 E kullanıcısına yanıt
    güç modu aktif sanırım?

• Suana kadar farketmemistim bugun farkettim
    Tabletin ekranının sag alt ve sol ust kisimlarinda 3 ertane toplamda 6 tane nokta tablet full siyah bi resmi gosterirken beyaz yaniyo
    Daha sonra olu piksel icin uygulama indirip kırmızı mavi yesil ve beyaz renkleri denedim onlarda sorun yok ama siyah ekranda o noktalar beyaz kaliyo
    O noktalari isaretleyip anaekrana döndüm ve artik o noktalari farkedebiliyorum beyaz olmamasi gereken yerde beyaz ışık veriyolar
    Sizce bunlar ölü pikselmi tabletimin garantisi hala devam ediyor servise versem ekran degisirler mi

Bende de 2 tane var. Ama ekran yoğunluğunu göz önünde bulundurursak sayıları daha fazla aslında. Normalde değişmeleri lazım ama ben güvenip de yollamadım.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    aynen aslinda orda 3-4 piksel gidik ama biz secemiyoruz tabii
    Aslinda ben vericem ama gecen sefer garantiden dondugunde ekran cercevesini mahvetmislerdi hep cizik cizikdi ama ugrasmak istemedim simdi tekrar versem garanti disi derler mi acaba o cizikler yuzunden

Garanti dışı demez kimse de işte ben buna çok sinirleniyorum. Cihazı temiz veriyorsunuz rezil edip geri veriyorlar.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Aynen tek cizik yoktu cihazi verirken simdi o yanyana cizikler birlesip bikac parca dustuler acayip kotu oldu
    Ama pek umrumda degil hala butun ihtiyaclarimi karsiliyo ve takilma tekleme yok alette
    Ben derslerimin yogun olmadigi bi donemdd gidip vericem garantiye degisirlerse size de haber veririm
    Bazi paralel ithalat garantileri delta falan cihazda cizik dahi olsa garanti disi birakiyolar o yuzden soriim bi dedim

• Merhaba arkadaşlar dün P600 tabletimde oluşan bir dizi hata sonrasi soluğu yeni tablet ararken aldım. Artık 4.3 ten bıkmıstım.Bu tablet beni yildirmisti neyse bir foruma baktım ve burdaki yorumların cogunu okudum ve 5.1 romunu yüklemeye karar verdim.Bu konularda hiç bilgim yoktur. Neyse uzatmayayim sammobilden 5.1 ispanya romunu kurdum saniyorum ki dil ispanyolca olacak ben türkçeye çevirmeye ugrasacagim hayır direk türkçe olarak tablet sifirlandi ve yeni bir tabletim oldu bu zamana kadar boşuna işkence cekmisim çok başarılı abı ya bu arada tabletim 4.3 teyken pdf açtığımda veya snote da bir süre kasilip index service durduruldu hatası veriyordu şimdilik vermiyor gibi bu hatayı service ısrarla donanımsal bir hata var diyordu tablet akıyor abi

• Herkes wifi li model için rom vermiş. 3g versiyonlu tableti olanlar ne yapıyor? 4.4.2 takılmaya devam mı?
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.