Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet siz 4.4.2 takılmaya devam edeceksiniz. Sizin için zaten 4.4.2 güncellemesi yeni çıktı sayılır P601 kullanıyor olsaydınız 5.1.1 romu sizde kurabilirdiniz ancak türkiye de satılan model ne yazık ki p602 ve 4.4.2 kullanıyor. P601 e çevirmenin bir yolunu bulabilirseniz belki 5.1.1 yükseltmesi yapabilirsiniz. Ama bu konuda bilgim yok. Sanırım 4.3 sürümünü p602 den p601 e çeviren vardı forum başlıklarına bi göz atın. Orayı takip edip yardım isteyin belki sesinizi duyan olabilir.
  • Bulgaristan'a bile çıktı 5.1.1 bize de 4.3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bize de 4.4.2 çıkmış hayırlı olsun

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P600/

• chengineer kullanıcısına yanıt
    daha onlaran 4.4.2 biz 5.1.1 ah samsung ah

• 5.1.1 de uçuyor çok gelişmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme bende gozukmuyo p-600 icin degilmiydi kitkat
    Bi de tabletin hangi ulke romu kullandigina nerden bakiyoduk
    Sondaki harflerle alakaliydi ama yardimci olabilecek var mi

• Selam beyler.

3G'li P602 tableti aldığım günden beri bir değişiklik yapmadan kullanıyorum. CM vesair gibi şeyler kurmak istemiyorum. Orijinal romu üzerinden kullanmaya devam ederek yalnızca telefonu rootlasam, gereksiz Samsung uygulamalarından kurtulsam, mesela güncel twitter uygulamasını kurabilsem diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Rootlamanın dosyaları varsa bir rehber linkiniz varsa fena olmaz :)
  • nessusx N kullanıcısına yanıt
    Mantikli olur bence
    Root atip sadece gereksiz uygulamalari kaldirmak en iyi yol cunku orjinal olmayan romlarda s-pen destegi eksik oluyo ya da hic olmuyo
    Gereksiz uygulamalar da cihazi en cok kastiran şeyler
    Usenmesem ben de yapicam
    Link yok maalesef varsa bi arkadas paylasirsa iyi olur valla

• odin ile falan başka ülkelerin 5.1.1 i kurulmuyor mu. 3g li model için
  • ya allah aşına buhttp://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P600/ sitesi dalga falan mı geçiyor, yoksa illa ki bize para ver üye ol falan mı demeye çalışıyor? üye oldum, login olarak gözüküyorum fakat tek bir tıklama sonrası login olayım kalkıyor, download diyorum bir şekilde seçiyorum zor yollarla, yok işte premium ol falan sayfası çıkıyor, kapatmaya çalışıyorum, sitenin en başına tekrar atmaya çalışıyor. ne iğrenç bir site yahu, sinir oldum beş dakikada. böyle değildi eskiden.

sm-p600 var bende de, fakat söylendiği gibi turkey için çıkan 4.4.2'yi indiremedim bir türlü, tableti fabrika ayarlarına geri döndürdüm, tüm stock uygulamaların, samsung'lar dahil hepsinin update'lerini yaptım fakat bir türlü, yazılım güncelleştir dediğimde etkinleşmedi. sürekli en güncel sürüm var diyor. sinir oldum, ne olursa olsun dedim ve sammobile'dan indirmek istedim başka bir ülkenin 5.1.1'ini, ona da böyle bir saçmalık oldu. ne şansızım bugün yahu. neyse işte ben de en sonunda sadık xda'ya yöneleyim dedim.

şimdi şu sayfadaki rom ve odin'i yüklemeye çalışıyorum.
    XDA Developers
    [Official Lollipop 5.1.1] P600 DOJ3 (Mega & Android File Host) Fast Link + Easy Root
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/official-lollipop-5-1-1-note-10-1-sm-t3240651
    bu sayfadakini yükleyen oldu mu? malumunuz odin'in ilginç bir sitesi var, baya bir zaman önce kendisinden indirdiğim odin uygulamasının 60 adet virüs içerdiğini ve bu virüsleri silmek için kurmadığım malware ve combo fix uygulaması kalmayıp, baya bir uğraştığımı gördükten sonra, bu rom işlerine bir süre uzak bakmama rağmen, 5.1.1 çok güzel gözüküyor ve beklemeyi de geçtim, 4.4.2 çıkmışken bile tabletime yükleyemiyorum ve kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım. şimdi bu yolladığım forumdaki odin
    XDA Developers
    [Official Lollipop 5.1.1] P600 DOJ3 (Mega & Android File Host) Fast Link + Easy Root
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/official-lollipop-5-1-1-note-10-1-sm-t3240651
    mega'dan indirdim ama kurmaya cesaret edemedim şimdilik, sıkıntı yaratmaz değil mi o odin dosyası? bir de eskiden samsung driver'ları yüklemek gerekiyordu, gene yüklemeli miyim? yoksa odin tek başına yeterli oluyor mu? (windows 10 kullanıyorum.)

şurada söylenen site daha mı iyiydi acaba?
    XDA Developers
    [Official Lollipop 5.1.1] Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) SM-P600 Firmware Update
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/general/official-lollipop-5-1-1-galaxy-note-10-t3239971
    buradan mı indirmeliyim. ayrıca bi önceki mega ile indirdiğim hangi ülkenin rom'unu indirtiyor acaba. bileniniz var mı?

bir de konudan alakasız, bu aralar biraz gönlüm surface pro 4'e kaymış durumda, fakat iyi bir bileşeni ve klavyesinin 4500 liraya çıktığını görünce, tabletim iyidir diyorum. bu tablette kullandığınızda gerçekten iyi hissettiren, kalemiyle beraber kullanınca gerçekten ayrı bir his uyandıran kişisel beğendiğiniz uygulamalarınız var mı diye merak ettim. not almak, yazı yazmak, dosya okumak, web browsing ve dolaşmak falan için kendi uygulamalarını yani s note, polaris, chrome veya kendi explorer'ı, touchwiz arayüzünü mü kullanıyorsunuz, yoksa başka önerebileceğiniz güzel uygulama var mı diye öğrenmek istedim. ben mesala action launcher kullanıyorum, uygulamalara erişim ve widget gösterme olayı falan çok hoşuma gidiyor. onu tavsiye edebilirim, böyle kullan, gerçekten etkileyici oluyor dediğiniz özel uygulamalarınız var mı merak ettim.

saygılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boltux -- 29 Aralık 2015; 23:57:07 >

• Bu tableti kullanan kalmadi mi
    Kimseler yok konuda
    Azcik muhabbet edelim
    Nasil memnunmusunuz tabletten ben hala cok seviyorum kendisini

• 600 lere kitkat gelmis gecelim mi
    Kullanip yorumlayacak olan varsa cok iyi olur
    Pil suresi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Bu tableti kullanan kalmadi mi
    Kimseler yok konuda
    Azcik muhabbet edelim

Valla 24 saat kullanıyoruz ailecek. Maşallah süper çalışıyor. Hiç takılma falan yok batarya süresi süper. Internet hızı harika. Artık laptop kullanmıyorum. Kalem ile pek isim olmuyor. Ama arada kullaniyorum. Sanırım bu tableti daha uzun zaman kullanıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Bu tableti kullanan kalmadi mi
    Kimseler yok konuda
    Azcik muhabbet edelim

Valla 24 saat kullanıyoruz ailecek. Maşallah süper çalışıyor. Hiç takılma falan yok batarya süresi süper. Internet hızı harika. Artık laptop kullanmıyorum. Kalem ile pek isim olmuyor. Ama arada kullaniyorum. Sanırım bu tableti daha uzun zaman kullanıcam.

Ben de en az 3-4 saat kullaniyorum her gun ders calismak icin
    Zamaninda cok sikayet edilmişti ama ben cok memnundum
    Simdi de memnunun bikac olu pikseli cikti onu da derslerin yogun olmadigi bi vakit garantiye vericem
    Sizi tekrar burda gormek guzel oldu
    Ikinci el almistiniz sanirim

• ben spain i kullaniyorum

• conqueror21 kullanıcısına yanıt
    kitkat degilde tavsiyrm ofin ile lollipop yukeyin tablet costu

• Otomatik guncelleme acik oldugu halde bana uyari gelmemisti. Burayi okuyunca guncellemeyi kontrol ettim ve guncelleme var dedi. Ancak tabletimde yer olmadigi icin su an indiremiyprum. Bu guncellemeyi yuklersem bellekteki belgeler kaybolacak mi? Daha once telefona hep hard reset atip guncelleme yukledigimden emin olamadim ^.•

Bir de soylemek istedigim birkac sey var. Beni buralarda "tabletim kapandi acilmiyor" diye defalarca kez yakinirken gormus olanlariniz vardir. Ankara servisi bu konuda hicbir sey yapmamisti. Neredeyse 1.5 yildir kufrederek kullaniyordum bu tableti iki hafta oncesine kadar. Tabletimin kilifi kirildi ve attim. O gunden sonra hicbir problemi kalmadi tabletin. Kapanip acilmama gibi bir sorun yasiyorsaniz kilifi tamamen cikarip atin. Zira benimkinde miknatis yoktu ^^

• metalist_helin kullanıcısına yanıt
    Aynısı bana da oluyodu bi donem
    Galiba bizim tablet ustune kilif kapandigini miknatis olmadan da yakinlik sensoruyle algiliyo
    Ben de dandik bi kilif vardi kontrol ettim miknatis yok ama kapagi acip kaparken tablet kendini acip kapiyodu
    Bi sure sonra da bu kapanma acilmama sorunu olmaya basladi
    Son bi senedir kilifsiz kullaniyorum

• Arkadaslar kitkatla pil sureleriniz nasil
    Ben de suan index servis diye bisey cikti sarji somuruyo nedir bu yardimci olurmusunuz
    Kitkattaki bu bahsettiginiz takilmalar nasil oluyo gecmeyelim mi ben ya kitkata gecicem ya da simdki surumde kalicam rom root falan ugrasmak istemiyorum acikcasi

• Selam arkadashlar. Ben Azerbeycandan. Yeniden yazmama sebep benim P610-da sarj problemimdir. Sarj yuzdesi cabuk dusuyor. Kapatip bir az bekleyip actigimda pil yuzdesi yukseliyor. Pili orijinalla degistim, sorun cozulmedi.
    Ama
    Bir durum var, cihazin arka kapagini acip pilin anakarta takilan yerini cikarip taktigimda sorun cozuluyor. Bir kac gun gecdikden sonra yeniden sorun basliyor. Arka kapagini acip kapatmaktan yoruldum ben. Bana yardim edin, lutfen

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.