Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurcanaydogdu

Pil alsam orijinal rom yüklesem daha performanslı olmaz mı ? Ya da onerdiginiz kaliteli, performanslı yüksek bir rom var mı ?
    Pil sadece kullanım saatini uzatır.
    Bazı uygulamalar Lolipop 5.1.1 üzeri destekli. Kitkat 4.4.2 uygulama desteği azalıyor. Rom atmanı tavsiye ederim.
    Rom yüklersen performans artışı olur.
  • sifir kutulu 2014 edition var 1250 tl diyor bunu alsam bosunami alirim yoksa bir kac yil idare edermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • since1910 S kullanıcısına yanıt
    Eskidi artık Android güncellemesi almıyor. Çoğu program çalışmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bizde bir aralar bu tableti almıştık. Şuan kapalı bir köşede duruyor senelerdir. Tabletin ekranında sorun var galiba bu sorun bataryada kaynaklanıyor. Ekran gidiyor sürekli. Aslında açık ama siyah yani kapalı gibi. Sadece alttaki geri tuşuyla yanındaki tuş yanıyor. Ekranda bir yerlere girebiliyorsunuz ama siyah ekran var. Ve fark ettim ki kameranın olduğu taraf ısınmaya başlayınca ekran atıyor. Arkası alev alıyor resmen. Youtube da bataryayı çıkarıp takma ile düzeldiğini gördüm ama defalarca denememe rağmen düzelmedi. Sizce başka ne yapabilirim çöp mü yani tablet. Bayadır böyle dizi izlerim diye düzelttirmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Arkadaşlar merhaba bizde bir aralar bu tableti almıştık. Şuan kapalı bir köşede duruyor senelerdir. Tabletin ekranında sorun var galiba bu sorun bataryada kaynaklanıyor. Ekran gidiyor sürekli. Aslında açık ama siyah yani kapalı gibi. Sadece alttaki geri tuşuyla yanındaki tuş yanıyor. Ekranda bir yerlere girebiliyorsunuz ama siyah ekran var. Ve fark ettim ki kameranın olduğu taraf ısınmaya başlayınca ekran atıyor. Arkası alev alıyor resmen. Youtube da bataryayı çıkarıp takma ile düzeldiğini gördüm ama defalarca denememe rağmen düzelmedi. Sizce başka ne yapabilirim çöp mü yani tablet. Bayadır böyle dizi izlerim diye düzelttirmek istedim.
    Yeni batarya alinca duzeliyor. Bence bu tablet hala super diger tabletlerin cozunurlugu bu denli iyi degil.

• Bana saglam pil alabilecegim iyi bir satici adresi verirmisiniz. Taktigim pil 1 ayda pert oldu cok eski cikti satici iyi degilmis.
    2017 uretimi orjinal pil
    Birde 2019 cakma pil var hangisini alsam bileedim

• Evet arkadaşlar önceki arkadaşların aldıkları yerlerde kimisi kapatmış artık satmıyor. Acaba link ile birlikte yeni bir pil alabileceğimiz siteyi paylaşabilir misiniz? Tableti kullanmak istiyorum dolapta boş boş duruyor işe yarasın madem.

• Bir olayı anlatıcam.

Dostum P602 tabletine ekran değişimi yapmak istedi. P600 ekranını takmak istedi çalışmadı. P602 tabletin ekranını kullanıyor.
  • Hocalar bu tablete s-pen çalısan 4.4.2 daha yüksek bir sürüm kurma yolu varmı

• Sevgili arkadaşlar
    p600 cihaza

önce odin ile romanya lolipop sürümünü yükledim

Ardından cfroot

Ardından twrp ile lineageOS 14.1 yükledim cihaz android 7.1.1 oldu

Böylece pda teknolojiden aldığım up-900 usb ethernet adaptörü ile kablolu olarak tableti internete bağlamayı başardım

Otomatik olarak yaptı herşeyi şu anda bu mesajı tabletten wifi kapalı kablolu bağlantıdan yazıyorum

Maalesef kendi 4.4.2 android sürümünde xda forumlarında çalıştırabilen olmadı

Lollipop sürümünde iken usb ethernet adaptör gelmemişti deneyemedim orada çalışır mı bilmem

Bu devirde ethernet mi kaldı demeyin güvenlik nedeniyle wifi kısıtlanmış bir işyerinde çalışıyor olabilirsiniz veya benim eşim gibi wifi beynimi ve ellerimi uyuşturuyor beni kablolu bağla denebilir size

Eski bir tableti Böylece internete bağladım

• Arkadaşlar bu cihazı bir tanıştan aldım ama 4.4.2 versiyon modemin dibinden anca wifi görüyor sebebini bilen?
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    başka wifi sinyalinde dene. olumlu çıkarsa modemde sorun vardır. Olumsuz çıkarsa cıhazında sorun vardır, format atmanı öneririm.
  • Format işe yaramadı cihaz sorunlu, kapalı iken çok yavaş şarj oluyor açıkken hiç olmuyor. Bilgisayara bağlanmıyor. Tablet konusunda gözü kapalı yapan istanbulda bildiğiniz kimse var mıdır? Gaziantep te yapamadılar.

• biz 4 4 2 de kaldık. 7.1.1 e geçis asamalarıni tam olarak yazabilirmisiniz.

• spyman S kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum android 7.1.1 türkçe kaynağı bulamadım.
  • 650 tl ye ikinci el 32 GB lik p602 alarak aranıza katıldım hocalarım. Merhabalar. Kalemi yok maalesef :((. Son sürüm 4.4.2 mi?

• fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın...
    Bu tablette Note serisnin tüm s pen kalemlerini kullanabilirsiniz ama yuvasına oturmayabilir. Note 3 ile aynı dönem çıkan tablettir, aşağıdaki linkte Note 3 s peni ile uyumlu gibi bir şey anladım, sorulup ona göre alınabilir) Note deyince s pen akla gelir; s pen siz Note, Note değildir
    Şu linkten kalem temin edebilirsiniz (ilgili sitede siyah beyaz her iki renkte satılmaktadır):
    Gümrük Deposu
    Samsung Orjinal S Pen Galaxy Note 3 & Galaxy Note 10.1 2014 Edition Orjinal Dokunmatik Kalem ET-PP600SWEGWW
    https://gumrukdeposu.net/tr/cep-telefonu-aksesuarlari/8263-samsung-orjinal-s-pen-galaxy-note-3-galaxy-note-101-2014-edition-orjinal-dokunmatik-kalem-et-pp600swegww.html

Bu tabletin P600, P601, P602 ve P605 olmak üzere 4 versiyonu var. Aslında telefon özelliği olan P601 ile P602 modelleri aynı. Türkiyede satılan böyle ürünlerde telefon özelliğinden dolayı vergilendirilmesi daha fazla olacağından yazılım ile telefon özelliği kapatılıp yeni bir ürün kodu verilmiştir:
    https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_10_1_(2014)-5677.php

Türkiye'yede satılan SM-P602 kodlu ürüne resmi olarak en son 4.4.2 sürümü verildi:
    SamMobile
    Download Samsung GALAXY Note 10.1 GT-N8005 firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-101/firmware/#SM-P602

Ama aynı donanıma sahip SM-P601 kodlu ürüne 5.1.1 sürüm verildi:
    SamMobile
    Download Samsung GALAXY Note 10.1 GT-N8005 firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note-101/firmware/#SM-P601

P601 ROM'u P602'ye direkt yüklenemiyor. Ilginiz ve bilginiz var ise xda sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim:
    XDA Developers
    Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Mayıs 2020; 1:16:3 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim. Root atmadan yukseltmeden yanayım. Çünkü Samsung cihazlar özellikle telefondan biliyorum çok sıkıntı(fazla şarj gitmesi, ısınma sorunları v.b.) kalem muhtemelen çıkma 20-30 TL ye alacağım, ya da arkadaşların eski telefonları varsa note 3 veya note 3 Neo onlardan da alabilirim. Tekrardan teşekkür ederim

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Klavye ya da kılıf öneriniz var mı?

• fayda-i maksimize F kullanıcısına yanıt
    Tabletin rengi nedir? Kılıf olarak bulabiliyorsanız orijinal kılıfını tavsiye ederim. Ayrı klavye almanıza gerek var mı bilemeyeceğim ama OTG aparatı takarak (varsa) evde, masaüstünde kullandığınız klavye-fare setini kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.