Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimekste tekrar %30 indirim var almak isteyenlerin dikkatine... 1362 tl fiyat..enpara ile 1262 ye indirebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

bimekste tekrar %30 indirim var almak isteyenlerin dikkatine... 1362 tl fiyat..enpara ile 1262 ye indirebilirsiniz..

enpara ile nasıl oluyor bu indirim ?
  • Samsung 10.1 P600 Wifi tablet için Bimeks fiyatı olan 1360 TL bence uygun. Almayı düşünenler kaçırmasın.

Link:

http://www.bimeks.com.tr/urun/137151/samsung-galaxy-note-sm-p600-2014-edition-10-1--tablet-pc-beyaz.aspx

Ayrıca 3G modeli de 1550 TL, arasında sadce 200 TL fark var.
  • zaten samsung da 1500 e 1700 tavsiye fiyatı vermişti 200 tl yine normal. fakat ben 200 tl ona ekstradan vermem,. wifi direct yapıyorum eski 10.1 ime s4 minimden yetmekte. şarj sıkıntı olur diyenlere de harici şarj cihazı tavsiye ederim <65-100 tl verip>
    siparişi 2 de verdim 7 de kargo firmasına giriş yapılmış gebzeden sabaha gelecektir büyük ihtimal ;)

enpara indirimi dediğimiz enpara <kredi kartı değildir, hesap kartı> internet alışverişlerinde %20 indirim saglamakta. yüz tl ye kadar limitiniz var. tavsiye ederim. ben 2 tane cıkarttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginsan -- 29 Kasım 2013; 19:02:35 >
  • günaydın,

bu aralar tablet araştırıyorum, ipad air ya da note 10.1 2014 edition alacağım.

aslında ipad air e karar kılmıştım ama s-pen ve androiddeki herşeyi yapabilme özgürlüğü note'u yeniden gündemime getirdi...

kullanıcılar bana yardımcı olursa sevinirim.

ben tableti özellikle pdf dökümanlarını okumak için alacağım, bu pdfler de teknik makaleler (yazı ve diyagram ağırlıklı) ve dergi (görsel ağıtlıklı)den oluşuyor.

tabii ki web de gezinmek de bir diğer önemli işlevi olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başkan2005

Samsung 10.1 P600 Wifi tablet için Bimeks fiyatı olan 1360 TL bence uygun. Almayı düşünenler kaçırmasın.

Link:

http://www.bimeks.com.tr/urun/137151/samsung-galaxy-note-sm-p600-2014-edition-10-1--tablet-pc-beyaz.aspx

bu ürünün fiyatı daha düşer mi acaba?
    ya da bu fiyata daha sonra da bulabilir miyim ?

başka hiçbir yerde satılmıyor bu cihaz, nedeni nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Samsung 10.1 P600 Wifi tablet için Bimeks fiyatı olan 1360 TL bence uygun. Almayı düşünenler kaçırmasın.

Link:

bu ürünün fiyatı daha düşer mi acaba?
    ya da bu fiyata daha sonra da bulabilir miyim ?

başka hiçbir yerde satılmıyor bu cihaz, nedeni nedir acaba ?

başka yerlerdede satılıyor ama fiyatı burda uygun.fiyatı çok fazla inecek bir alet değil...

• peki bu ürünü görebileceğimiz mağazalar var mı bildiğiniz ?

ipad airden note a doğru gidiyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

peki bu ürünü görebileceğimiz mağazalar var mı bildiğiniz ?

ipad airden note a doğru gidiyorum bakalım

Bugün Forum İstanbul'daydım.
    Bimeks Teknosa Satürn hiçbirinde yoktu.
    Ama Gold'da bi tane gördüm.

Arkası aynı Note 3 hissiyatında, kalem de aynı. Kalem yeri ise sağ tarafta üst kısımda.
    Fiyat hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spidey99 kullanıcısına yanıt
    Sorularınıza şu şekilde cevap verebilirim:

1. Bu ürünün fiyatı zaman içinde mutlaka düşer. Ama bu zaman alır. 6 ay sonra bu ürünü belki 1250 TL'e bulabilirsiniz. Bir yıl sonra 1000 TL'e inmesini de beklemeyin.

2. Bu fiyata daha sonra bulabilirsiniz. Bimeks vazgeçse, ürün tekrar 1500 TL'dan satılmaya başlasa bile birkaç hafta içinde yine 1350 TL'e bulabileceğiniz bir satıcı bulunur.

3. Bu ürünü Teknosa, Darty'de hemen görebilirsiniz.
  • Dün akşam itibarı ile 2014 editon 3g tabletimi almış bulunuyorum. İlk androit tablet deneyimim olacağı için, ipad air ile note arasında çok gidip gelmiştim.(forum araştırmaları, youtube videoları)

Cihazla ilgili ilk izlenimlerim;
    Bilgisayardan veri aktarımı için herhangi bir arayüz kullanmanıza gerek yok. Sunumları, videoları çok rahat bir şekilde usb belleğe atarcasına tablete yükleyebiliyorsunuz.
    İşim gereği, fiyat listesi-not defteri-hesap makinesini tek ekranda kullanmam gerekiyor. Multitasking ile bunu çok rahat yapabiliyorsunuz. Herhangi bir takılma(lag) yaşanmıyor.
    Klasörleme yapabilmek, alt dizinler oluşturmak gerçekten büyük rahatlık.
    Snote uygulaması, başlı başlına bu cihazı ayıran bir özellik. Klavye kullanmak yerine, kalemle not almak istiyorsanız bu cihazı tercih etmelisiniz.
    Ekran konusuna gelecek olursak, bizzat mağzada görmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Link:

bimeksin indirimi ne kadar sürecek acaba, bir bilginiz var mı ?

• spidey99 kullanıcısına yanıt
    geçen pzt yüzde 25 e gerilemişti 30dan. 100 tl farketmekte. ki an itibariyle tekrar yüzde 25 e geri döndü . 1459 tl filan.
    ben geçen hafta kaçırmıştım bu sefer aldım gayet memnunum..

ayrıca yeni note ile eskisi yanyana. görüntü kalitesi gerçekten gözle görülür derecede farkettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginsan -- 2 Aralık 2013; 3:42:09 >
  • arkadaşlar,

bende tab 3 10.1 vardı, şimdi kaleminden dolayı note 2014 almayı düşünüyorum. (sıklıkla okuyacağım pdf'lerin üzerinde çizim yapabilmek için)

Sorum;

çift ekran olarak, ekranların birinde pdf okuyucu diğerinde tureng sözlük açabilir miyim?

Note 2 cep telefonumda bunu yapamıyordum. yani mesela ingilizce bir kitap okurken diğer ekranda tureng sözlük açamıyordum.

Bu söylediğimi kendi yazılımıyla yapabilir miyim? yoksa room,rot falan filan(ki bunlardan hiç anlamam) yapılsa olur mu?
  • Habeş Kralı H kullanıcısına yanıt
    açarsınız. iki uygulama (ki anladığım kadarıyla burada bir pdf reader + web browser) yanyana açılabiliyor.
  • web browser değil ama bu, turengin kendi uygulaması var markette..note 2 cep telefonundan yapamıyordum mesela, sadece onun izin verdiği uygulamalarda çift ekran yapabiliyordum. o da bir işe yaramıyordu.

artı, açarsınız demişsiniz kendi yazılımıyla mı açarım yoksa room rot falan ile mi açılabiliyor? sağolun cevap verdiğiniz için
    kendi uygulaması varsa onu da açabilirsiniz, iki uygulama ne olursa olsun yanyana açılabiliyor. root, rom vb. bir işleme gerek yok. rica ederim.

düzeltme: maalesef tureng çift ekran desteklemiyor, şimdi denedim. web browser açıp onun üstünden yapılabilir sanırım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 2 Aralık 2013; 11:20:28 >
  • yanılıyor olmayasın hocam, sen söyledikten sonra note 2 cep telefonumda tekrar denedim, tureng uygulamasını solda ki ekrana dahil etmedi. ardından youtube'da bir video izledim, "multi window manager" diye bir programla yapmışlar ama o da root gerektiriyormuş
    hocam düzeltme kısmını ekledim :) evet olmuyor, sadece belirli uygulamalar için iki ekran desteği var. bendekilerin hemen hemen tümü öyle olduğu için yanılmışım.
  • Root ile olyor sanırım, neyse konuyu daha fazla kirletmeyeyim :) saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.