Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En para indirimi 500 TL'ye kadar ki alış-verişlerde geçerli.

https://www.finansbank.enpara.com/Kampanyalar/encard_indirim.aspx
  • Peki bu enparayı taksitli olarak kullanabiliyor muyuz? Bunu soruyorum, çünkü vadesiz hesapla ilişkili bir olay sanırım. Yani tutarı peşin olarak mı ödüyoruz vadesiz hesabımızdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

En para indirimi 500 TL'ye kadar ki alış-verişlerde geçerli.

Tereciye tere satmayiniz2 aydir kampanyadan en guzel sekilde faydalanmaktayim.., ayrintilarini bilmekle beraber ojceki msjlarima baksrsaniz zaten yazdim. ( internet alışverişlerinde %20 indirim saglamakta. yüz tl ye kadar limitiniz var.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trigresive T kullanıcısına yanıt
    malesef taksitle olmaz hocam. dediğin gibi direk hesabından para düşmekte. ayın 6 sında ise yüzde yirmisi iade olmakta.
    hatta trend şu ara sanırım link de vereyim finansbankın sitesinden :) bakınız: 4. soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

En para indirimi 500 TL'ye kadar ki alış-verişlerde geçerli.

Tereciye tere satmayiniz2 aydir kampanyadan en guzel sekilde faydalanmaktayim.., ayrintilarini bilmekle beraber ojceki msjlarima baksrsaniz zaten yazdim. ( internet alışverişlerinde %20 indirim saglamakta. yüz tl ye kadar limitiniz var.)

Taksitli alışverişlerde de geçerli mi? Ayrıca farklı (Finansbank dışındaki) kredi kartı ile taksitli alışverişlerde kullanılabiliyor mu? Mesela bazı internet sitelerinde 1000 TL'yi geçince 100 TL parapuan veriliyor. O tür kampanyalar ile birleştirip kullanabiliyor muyuz acaba? Teşekkür ederim.

• Üstteki mesajı yazarken cevap gelmiş. Taksitli olmuyorsa bana uymuyor o zaman, teşekkür ederim bilgi için.
  • Trigresive T kullanıcısına yanıt
    rica ederim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caginsan -- 2 Aralık 2013; 16:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_sisman

quote:

Orijinalden alıntı: Habeş Kralı

arkadaşlar,

bende tab 3 10.1 vardı, şimdi kaleminden dolayı note 2014 almayı düşünüyorum. (sıklıkla okuyacağım pdf'lerin üzerinde çizim yapabilmek için)

Sorum;

çift ekran olarak, ekranların birinde pdf okuyucu diğerinde tureng sözlük açabilir miyim?

Note 2 cep telefonumda bunu yapamıyordum. yani mesela ingilizce bir kitap okurken diğer ekranda tureng sözlük açamıyordum.

Bu söylediğimi kendi yazılımıyla yapabilir miyim? yoksa room,rot falan filan(ki bunlardan hiç anlamam) yapılsa olur mu?

Merhaba,

Çift ekran olarak birine pdf, diğerine browser koyabilirsiniz. Tureng sözlük uygulamasi kullanmadığım icin, browser' la denedim. Ayrica, internet sitesi mobil arayuz kullandığı için uygulamadan çok da farkı olacağını düşünmüyorum. Çift ekran uygulamaları arasında Adobe Reader bulunmuyor. Pdf dosyasini acmak icin ekranın istediğiniz yarısına 'Dosyalarım' açıp, oradan pdf dosyasını seçmeniz gerekiyor. Herhangi bir root islemi yapmadan yapilabiliyor, aşağıda resim de koydum.

sağol hocam, "dosyalarım" olayı hiç aklıma gelmemişti.

• o_sisman O kullanıcısına yanıt
    Officesuite pro da çift ekran ve drive desteği var

• telefon olarak kullanılabiliyormu veya N8005 gibi telefon özelliği bi şekilde getiriliyormu
  • o_sisman O kullanıcısına yanıt
    açıkçası officesuite'i indirimden almıştım şimdi de cyber monday indirimindeydi ve polaris office'e göre daha başarılı buldum, daha popüler sanırım. bir de ek bir ücret karşılığı windows fontları vs. yüklenebiliyor. ben fazla dosya yazma değil de görüntüleme için kullanıyorum o yüzden diğer özellikler hakkında çok fazla bir fikrim yok. :)
  • Office Suite 7 Pro sürümünü kullanmak isteyen varsa ücretsz olarak paylaşımını yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Office Suite 7 Pro sürümünü kullanmak isteyen varsa ücretsz olarak paylaşımını yapabilirim

Böyle bir paylaşım yaparsanız sanırım herkes ize duacı olur
    Cuma günü tabletime kavuşuyorum ve ilk işim sitenizden aksesuar siparişleri vermek olcak bi de bunu paylaşırsanız daha nolsun

• Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili olan modelini Türkiye'de garantili satan bildiğiniz firma varmıdır, şuanki asırı ısınan işlemci ve kısıtlanmış özellikleriyle (LTE ve 4g yok,open gl 3 desteği yok) almak istemiyorum
  • HDMI adaptörü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hem note 3 hemde note 10.1 2014uyumlu.lg TV'ye bağlayıp filmleri genelde bu şekilde seyrediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar,

bende tab 3 10.1 vardı, şimdi kaleminden dolayı note 2014 almayı düşünüyorum. (sıklıkla okuyacağım pdf'lerin üzerinde çizim yapabilmek için)

Sorum;

çift ekran olarak, ekranların birinde pdf okuyucu diğerinde tureng sözlük açabilir miyim?

Note 2 cep telefonumda bunu yapamıyordum. yani mesela ingilizce bir kitap okurken diğer ekranda tureng sözlük açamıyordum.

Bu söylediğimi kendi yazılımıyla yapabilir miyim? yoksa room,rot falan filan(ki bunlardan hiç anlamam) yapılsa olur mu?

Merhaba,

Çift ekran olarak birine pdf, diğerine browser koyabilirsiniz. Tureng sözlük uygulamasi kullanmadığım icin, browser' la denedim. Ayrica, internet sitesi mobil arayuz kullandığı için uygulamadan çok da farkı olacağını düşünmüyorum. Çift ekran uygulamaları arasında Adobe Reader bulunmuyor. Pdf dosyasini acmak icin ekranın istediğiniz yarısına 'Dosyalarım' açıp, oradan pdf dosyasını seçmeniz gerekiyor. Herhangi bir root islemi yapmadan yapilabiliyor, aşağıda resim de koydum.

sağol hocam, "dosyalarım" olayı hiç aklıma gelmemişti.

Yanılmışım, Adobe Reader da çift ekran uygulaması olarak kullanılabiliyormuş. Aşağıda resimlerle ne yapılması gerektiğini anlattım.

1. Çift pencere için yandaki bari aciyorsunuz.

2. Alttaki yukarı doğru oka tıklıyorsunuz.

3. "Edit" e tıklıyorsunuz.

4. Istediginiz uygulamayı bara surukluyorsunuz.

hocam bu ekran görüntülerini 10.1 2014'ten mi aldın? root'lu mu cihazın?

• quote:

Orijinalden alıntı: jineko55

HDMI adaptörü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hem note 3 hemde note 10.1 2014uyumlu.lg TV'ye bağlayıp filmleri genelde bu şekilde seyrediyorum.

ısınma var mı hocam. 30 dk candy crush oynasam ısınıo velet.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Evet 2014' ten alıntı. Hayır root' lu değil cihaz.

süpermiş, hele şükür çözmüşler bu sıkıntıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock_sucre

quote:

Office Suite 7 Pro sürümünü kullanmak isteyen varsa ücretsz olarak paylaşımını yapabilirim

Böyle bir paylaşım yaparsanız sanırım herkes ize duacı olur
    Cuma günü tabletime kavuşuyorum ve ilk işim sitenizden aksesuar siparişleri vermek olcak bi de bunu paylaşırsanız daha nolsun

Merhaba, pm ile gönderim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsmavm -- 3 Aralık 2013; 19:18:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Dün ben de samsungavm ' nin Akmerkez bayisinden, Gökhan beyin elinden beyaz Note 2014'ümü satın aldım. Çok güzel yapmışlar, ekran boyutu aynı olmasına rağmen ebatı çok küçülmüş.

Hayırlı olsun Sezer bey, iyi günlerde kullanın
    Aksesuarları geldiği zaman direkt size de haber vereceğim :)

Aksesuarlar ile ilgili haber bekliyorum.

Çarşamba ya da perş. Book Cover geliyor kesin olarak
    Siyah Beyaz yedek kalem.
    + Olarak Orjinal Ekran koruyucusu geliyor.

Siteye bugün ekleyecek misiniz önsipariş gibisinden? Heyecanla bekliyorum :)

Ürünün orjinal görsellerine ulaşır ulaşmaz ekleyeceğiz
    Şu an araştırma içerisindeyim

http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories

2014'leri burada listelemişler, orijinal jelatin için bulamadım :)

Galaxy HDMI Adapter' ın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı acaba?

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim

HDMI baglantısı için sanıyorum ki bu ürünü kullanabilirsiniz:

ama kesin bir sonuç için çarşamba günü ürünü kontrol edip deneyimlerimi paylaşabilirim bu baslık altında.
    Yarın ofis dışında olacagımdan dolayı Çarşamba günü haber verebileceğim ancak

İlginizden dolayı teşekkür ederim, en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

HDMI adaptörü deneme imkanınız oldu mu ?

Merhaba,
    Linkteki ürünü bugün deneme imkanım oldu, note 10.1 2014 edition modeli ile birebir uyumludur.
    Kullanabiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.