Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inistanbul

formül haline getirmek için ayrıca ugrasiyorsunuz ve cozdurmeyi seçeneğini bir turlu bulamadim .

Arkadaşlar, aritmetik işlem çözdürebiliyor muyuz ve nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

formül haline getirmek için ayrıca ugrasiyorsunuz ve cozdurmeyi seçeneğini bir turlu bulamadim .

Arkadaşlar, aritmetik işlem çözdürebiliyor muyuz ve nasıl ?

Artik S-Pen filan gerek yok hatta her cepte bu islem yapilmakta iste isin piri :

http://www.wolframalpha.com/

Hesaplamayi tabletin dandik islemcisi yerine kendi guclu dev bilgisayarlarin islemcisiyle hesaplamakta .

play.google.com
    WolframAlpha - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolfram.android.alpha

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, sağolasın. Pazartesi çocuğun matematik sınavı var, epeyce işimize yarayacak bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

Çok teşekkürler hocam, sağolasın. Pazartesi çocuğun matematik sınavı var, epeyce işimize yarayacak bunlar...

Ben de ogrenci iken Wolfram PC uygulamasini kullanmistim. Simdi cebe girdiler .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    evet wolfram alpha yı bende indirdim kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. apk sı sitelerde mevcut.. eksi denir mi bilmiyorum note serisi cihazımız olmadığından kalem ile değil klavye ile giriş yapıyoruz. o kadarda olsun ayrıca para verilmez kalem ile giriş yapmak için. 2014 edition da çözdürme seçeneğini bulan varsa söylesin merak ediyorum. o günü tableti tanıtan arkadaşta dahil bulamadık..
  • inistanbul İ kullanıcısına yanıt
    S-finder'da arama kismina kalemi goturunce orada bir edit işareti kalemi degdirmeden uzerinde tutarken. O isarete tıklayınca bir küçük beyaz pencere açılıyor. O pencerede f(x)'e tıklayıp formülü yazıyorsunuz ve aramaya tikliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kılıf alan oldu mu tablette?
    Ne öneriyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spidey99 kullanıcısına yanıt
    book cover aldım ben, gayet güzel geldi bana
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Peki malzemesi nedir acaba book coverın?

Bir de ekrana temas eden kısmın yapısı nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık olan uygulamaları nereden kapatıyoruz?
  • spidey99 kullanıcısına yanıt
    kartonumsu bir plastik ekrana temas eden kısım, arkası da tabletin arkasıyla aynı malzemeden
  • ortadaki dikdörtgen tuşa uzun basınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 7 Aralık 2013; 19:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Orijinalden alıntı: kdadas

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Yeni Note 10.1 inde " IndexService Durduruldu" mesajı sıklıkla alan oldu mu ?? benim sürekli böyle bir hata alma durumum var.. birde ekranın sağ alt kısmında aşırı ısınma, yani eli yakacak kadar bir ısınma var benim tablette.. tamire verdim bakalım ne çıkacak ona göre size bilgi vereceğim.

Bende de isinma oluyor elle hissedilir derecede. Benimkide sag ust taraf sadece, s-pen in takili oldugu yerde. Bazen cok isiniyor sonra hemen soguyor ilginc cozemedim hala. Bende mi servise gotursem?

bekleyin, benim tablet servisten gelsin, test edeyim düzeldi dersem sizde götürün servise. aynen dediğiniz gibi oluyordu bende de. 1 saat sonra ısınıyor deli gibi , fakat 2 saat sonra soğuyor... performansı sabit değil, bazen iyi bazen kötü... cihaz kaynaklı olabileceğini değerlendirdim götürdüm servise.. bakalım ne çıkacak.. burdan paylaşacağım servis sonrasında. 2 güne elimde olur

Tamam sizden haber bekliyorum.

Servisten aradılar, cihazda herhangi bir problem görmemişler.. yeni yazılımı yükleyip vereceklerini söyledi teknisyen. anladığım kadarıyla resmi olarak internetten henüz türkiye yazılımı güncellenmiyor ama samsung un elinde var ve servise gelenlere yükleniyor yeni yazılım. haftaya teslim alacağım bakalım nasıl olacak..

O zaman bu yazılımı biran önce internette paylaşmaları lazım. Aynı sorundan birçok kişi muzdarip olucak sonuçta. Yüklenen yeni yazılım, inşallah ısınma sorununu biraz da olsa hafifletir. İyi haberlerini bekliyoruz :)

Herkese Merhaba,

Isınma ve yavaş çalışma, lag problemleri için cihazı 2 hafta önce servise vermiştim, takip edenler bilir. Cihazı aldım 2 gündür deniyorum. Serviste sadece yazılımı güncellediler. Şimdilik diyebilirimki oldukça iyileşme oldu. daha hızlı ve daha az ısınıyor ama yinede ısınma var rahatsız etmeyecek şekilde. Şimdi cihazımdan memnun hale geldim.

Bir iki ay içinde bu yazılımı internetten bulabileceğinizi umuyorum. yada sizde servise verebilirsiniz yazılım güncellemesi için.

herkese kolaylıkla dilerim.

• Bende dün akşam itibariyle Bimeks' ten 1362 TL' ye sipariş verdim. Mağazada gördüm ekranı ve tasarımı çok hoşuma gitmişti. Fakat buradaki bazı olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı iptal mi etsem diye düşünmeye başladım.
  • kdadas K kullanıcısına yanıt
    ayarlardan sistemin uzantısını yazabilir misiniz? MJ6 mı yoksa MK1 mi? teşekkürler.
  • Cuma akşam tabletimi aldım ve tek kelimeyle muhteşem bir alet. Henüz herhangi bir ısınma veya kasma olayıyla karşılaşmadım. Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ve elbet bi miktar ısınma belki olcaktır ancak şuan hiç yaşamadım ve abartı eleştirilerin bir kısmının elektronik aletlerde yaşanabilecek küçük şanssızlıklar olduğunu düşünüyorum. Almayı düşünen varsa bence tereddüt etmelerine gerek yok.
  • slm bende 2014 versiyonun siyah olanını aldım ısınma sorunu yok hızı ve özellikle çözünürlüğü güzel diyebilirim.ipad retinaya göre çözünürlük bence daha zayıf, fakat eski note 10.1 kullanan biri olarak 1280X800 çözünürlüğe sahip eski versiyona göre cezbeden yönü çözünürlüğü olmuştu.önceki versiyonunu kullanan birisi olarak oldukça beğendim..tek kafama takılan arka kısma yandan bakınca çok hafif belli belirsiz hafif dümsek kısımlar var birkaç tane direkt karşıdan bakınca belli olmuyor fakat aleti yan olarak ışığa tutarak dikkatlice bakınca belli oluyor sizinkilerde de var mı.. sorun olduğunu düşünmüyorum ama daha önce çok değişik tablet kullnadığım için kafama takıldı..neden böyle birşey yapmışlar diye...bu kadar para verince kusursuz alet istiyor insan dikkatlice bakıp cevap verecek arkadaş olursa sevinirim..normal mi bendeki anormal mi..siyah olanı kutuyu ilk ben açtım daha önce açılmış bir ürün değildi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 8 Aralık 2013; 14:17:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

slm bende 2014 versiyonun siyah olanını aldım ısınma sorunu yok hızı ve özellikle çözünürlüğü güzel diyebilirim.ipad retinaya göre çözünürlük bence daha zayıf, fakat eski note 10.1 kullanan biri olarak 1280X800 çözünürlüğe sahip eski versiyona göre cezbeden yönü çözünürlüğü olmuştu.önceki versiyonunu kullanan birisi olarak oldukça beğendim..tek kafama takılan arka kısma yandan bakınca çok hafif belli belirsiz hafif dümsek kısımlar var birkaç tane direkt karşıdan bakınca belli olmuyor fakat aleti yan olarak ışığa tutarak dikkatlice bakınca belli oluyor sizinkilerde de var mı.. sorun olduğunu düşünmüyorum ama daha önce çok değişik tablet kullnadığım için kafama takıldı..neden böyle birşey yapmışlar diye...bu kadar para verince kusursuz alet istiyor insan dikkatlice bakıp cevap verecek arkadaş olursa sevinirim..normal mi bendeki anormal mi..siyah olanı kutuyu ilk ben açtım daha önce açılmış bir ürün değildi....

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. :) Bende 3g siyah modelini kullanıyorum, aynı şey benimde dikkatımı çekti. Benim cihazımda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

slm bende 2014 versiyonun siyah olanını aldım ısınma sorunu yok hızı ve özellikle çözünürlüğü güzel diyebilirim.ipad retinaya göre çözünürlük bence daha zayıf, fakat eski note 10.1 kullanan biri olarak 1280X800 çözünürlüğe sahip eski versiyona göre cezbeden yönü çözünürlüğü olmuştu.önceki versiyonunu kullanan birisi olarak oldukça beğendim..tek kafama takılan arka kısma yandan bakınca çok hafif belli belirsiz hafif dümsek kısımlar var birkaç tane direkt karşıdan bakınca belli olmuyor fakat aleti yan olarak ışığa tutarak dikkatlice bakınca belli oluyor sizinkilerde de var mı.. sorun olduğunu düşünmüyorum ama daha önce çok değişik tablet kullnadığım için kafama takıldı..neden böyle birşey yapmışlar diye...bu kadar para verince kusursuz alet istiyor insan dikkatlice bakıp cevap verecek arkadaş olursa sevinirim..normal mi bendeki anormal mi..siyah olanı kutuyu ilk ben açtım daha önce açılmış bir ürün değildi....

Note 10.1 2014 te Pentile LCD kullanılmıştır RGBW böylece gerçek piksel değeri daha düşüktür. Avantajı sadece daha fazla parlaklık ve bir nebze güç tasarrufu .

RGB yerine RGW piksel dizilimiyle alt pikselde 3 yerine 2 olmakta ...

% 33 veya 3 te 1 oranında altpiksel olarak çözünürlük azalması demektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 8 Aralık 2013; 18:35:05 >

• en.wikipedia.org
    PenTile matrix family - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/PenTile_matrix_family
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.