Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon arama özelliği n8005'deki gibi kullanılabilecek mi ve şarj kullanım süresi ortalama kaç saat ? Daha önce de soranlar olmuş ancak tam bir cevap verilmemiş, paylaşırsanız sevinirim. Hızlıal'da 1599 TL maksimum karta 100 TL maksipuan veriyor.
  • Arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkteki ürünün 32 veya 64 gb olanını yurt dışından temin etsek sıfır olarak Türkçe ve garanti kapsamına dahil olarak sorunsuz kullanabilir miyiz ? yada en azından garanti kapsamında olmasa dahi Türkçe ve full fonksiyon kullanabilceğimiz yöntemler var mı ?

Samsung ae
    Samsung Galaxy Note Series | Price & Specs | Samsung Gulf
    http://www.samsung.com/ae/consumer/mobile-phones/mobile-phones/galaxy-note/SM-P6050ZWEXSG-spec

• benimki neredeyse hiç ısınmıyor tasarruf modu da açık olmadığı halde...şunu söyleyeceğim..bu cihazı diğerlerinden ayıran unsur....Kalem ile yazı not vs. yazacaksanız piyasadaki hiçbir benzer sınıftaki tablet bu ürünün yanına yaklaşamaz (profesyonel çizim tabletleri hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Aralık 2013; 10:15:48 >
  • Arkadaşlar Merhaba, cihazı 2 haftadır kullanıyorum, Gökhan beylerden almıştım. Aksesuarlar gelince de book cover ı gidip aldım. Cihaz gayet güzel ebat olarak çok güzel boyutlara ulaşmış. Isınma gayet normal boyutlarda, pil önceki versiyona göre daha iyi bir performans sergiliyor, özellikle bekleme süresi gayet iyi hale gelmiş, bekleme modunda bir önceki cihaz daha fazla şarj yiyordu. Spen daha kullanışlı, cihaz akıcı. Herkese tavsiye ederim.
  • yazacak kullanıcısına yanıt
    1 ısınıo ısınmıyor değil ama deli gibi rahatsız etmedi hiç. 60 dk asphalt oynadım yan tutarken eline temas etmeyen üst kısımlar ısınıyor sıkıntı yok. zarar verecek derece de de değil kendisine.
    2 hiç takılmadı henüz.
    3 o 1 gb rahat rahat yetiyor. ama irrite edici gerçekten %66 sının sisteme gitmesi.
    4 de benden olsun. şarjı cok cok iyi cihazın ;) 2 günü idare etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

1 ısınıo ısınmıyor değil ama deli gibi rahatsız etmedi hiç. 60 dk asphalt oynadım yan tutarken eline temas etmeyen üst kısımlar ısınıyor sıkıntı yok. zarar verecek derece de de değil kendisine.
    2 hiç takılmadı henüz.
    3 o 1 gb rahat rahat yetiyor. ama irrite edici gerçekten %66 sının sisteme gitmesi.

ısınmıyor ..... ısınanlarda sorun olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

2 hiç takılmadı henüz.

Hocam sağolun güzel bilgiler vermişsiniz ancak pil konusunda tam istediğim cevabı alamıyorum piliniz bitmek üzereyken kaç saat ekran kullandığınızın ekran görüntüsünü alıp paylaşır mısınız ? Yoksa günde 2 saat kullanıp da 2 gün çıkarmak var 5 saat kullanıp da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de şimdiye dek ısınmayla ilgili bir şikayetim olmadı. Dün akşam Google chrome kilitlendi yalnız, 3-4 tab açmıştım. İnternet gezintisi için hangi programı tercih etmeliyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

Benim de şimdiye dek ısınmayla ilgili bir şikayetim olmadı. Dün akşam Google chrome kilitlendi yalnız, 3-4 tab açmıştım. İnternet gezintisi için hangi programı tercih etmeliyiz ?

Firefox,chrom,kendi tarayıcısı, bunların ucunude denedim istediğim verimi alamadım. Şuanda Opera yı kullanıyorum, gayet başarılı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_sisman

quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Orijinalden alıntı: o_sisman

quote:

Wife ile ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Tabletimi bagladigim zaman surekli kesiliyor. Gecikmeli veri aktariyor. Ipad le baglandigimda boyle olmuyor. Internette bi sıkıntı yok. Birde srt alt yazilarini acabiliyor muyuz? Altyazili film cok izliyorum. Videoya gomulu olmayan filmlerde var. Mx playeri indirdim bir faydasi olmadi.

MX Player' da çoğu format izlenebiliyor. Alt yazıları SRT uzantılı, video dosyasıyla aynı dosyada ve isimde yaparsanız sorunun hallolucagini düşünüyorum.

Dediginiz gibi yaptim. Ama gormedi alt yaziyi, film aciliyor ama alt yazi gozukmuyor. Ben kies 3 programiyla atiyorum dosyalarimi. Kloserdeki film ve alt yazisini video dosyasi ekle diyerekten tablete gonderiyorum. Sonra tabletten acinca alt yazi gozukmuyor. Birde mxplayer icin bircok codek var onlarda birini yuklemem gerekiyor mu?

Ben dosyaları kies ile atmiyorum, bu yüzden onun hakkında yorum yapamayacagim. Tablette dosyalarım dan kontrol ettiğinizde asagidaki resimdeki gibi gözüküyor mu ? Ekstra codec "ayarları -> decoder" sekmesinin altında "codec" kısmından yapabilirsiniz ama codec video ve ses içindir, alt yazı için codec eklemeye gerek yok.

Ama gene de codec yüklemek isterseniz, belirttigim sekmenin altından cihazının için uygun olan codec' i yükleyebilirsiniz.

Alt yazı gözükmüyor, sanırım Kies prog. İle atınca altyazı gitmiyormuş. Şimdi sorunu çözdüm, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 11 Aralık 2013; 19:14:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç tasarrufu modunu aktif ettikten sonra ısınma olayı kesin olarak çözülüyor. Günde iki saat kullanımda 4-5 günü rahat çıkarırsınız.
  • quote:

quote:

Benim de şimdiye dek ısınmayla ilgili bir şikayetim olmadı. Dün akşam Google chrome kilitlendi yalnız, 3-4 tab açmıştım. İnternet gezintisi için hangi programı tercih etmeliyiz ?

Firefox,chrom,kendi tarayıcısı, bunların ucunude denedim istediğim verimi alamadım. Şuanda Opera yı kullanıyorum, gayet başarılı tavsiye ederim.

Opera mini, ve Dolphin Browser'ı kullanın. Firefox ve Google Chrome'dan şimdilik uzak durun. İlerde durum değişebilir.
  • Arkadaşlar N8000 serisi ile aralarında sadece donanım farkı mı var, yoksa N8000'de olmayan ekstra özellikleri de var mı cihazın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanaymaz

quote:

quote:

Opera mini, ve Dolphin Browser'ı kullanın. Firefox ve Google Chrome'dan şimdilik uzak durun. İlerde durum değişebilir.

next browser en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: turelmurat

quote:

Orijinalden alıntı: hakanaymaz

quote:

quote:

next browser en iyisi

Seni mi kıracaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Arkadaşlar N8000 serisi ile aralarında sadece donanım farkı mı var, yoksa N8000'de olmayan ekstra özellikleri de var mı cihazın?

Donanım farkı ortada...ikisini de kullanan kişi olarak 2014 S- pen çok daha akıcı ve seri ...yazı noktasında cihaz öncekine göre daha geliştirilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 11 Aralık 2013; 21:27:31 >
  • tesekkur ederim yanıtlarınız için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Arkadaşlar N8000 serisi ile aralarında sadece donanım farkı mı var, yoksa N8000'de olmayan ekstra özellikleri de var mı cihazın?

Donanım farkı ortada...ikisini de kullanan kişi olarak 2014 S- pen çok daha akıcı ve seri ...yazı noktasında cihaz öncekine göre daha geliştirilmiş...

Eyvallah
  • Herkese merhaba. Bu cihazla dizi izleme uygulamarindaki dizileri izleyemiyorum.ayrica explorerdanda acmiyor dizileri.. yani DNS ayari degistirmem gerekiyor..root yapmadan nasil DNS ayari degistirebilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün 8005den 2014 e terfi ettim.cam gibi ekrana hayran hayran bakarken, sol alt köşeden pis pis duran ölü pikseli
    farkttim. Ürünü teknosadan aldım. 1 günlük cihazı iade edebilirmiyim başına böyle bir olay gelen varmı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.