Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spy denen zeka düzeyi sorunlu arkadaşı fazla dikkate almamak lazım... note 2014 ü elde edemeyince çamur atmak için gelmiş..bari çamur atacaksın.. dayanakların sağlam olsun... kendi büyük ihtimal ergen ..neyse o da büyüyecek zaman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 14 Aralık 2013; 22:51:25 >
  • sairce S kullanıcısına yanıt
    cok iyi fırsat. bimeksten daha uygun olmuş. enparayla hediye çekinin ne alakası var hocam =) birleşir yani verirler 100 tl çekinimerak etme =)
    hediye çekinin kullanımını bilmiyorum alt limit var olabilir.
  • www.teknosa.com
    Sayfa Bulunamadı | Teknosa
    http://www.teknosa.com/pages/Hediye_Ceki

quote:

500 TL ve altı siparişlerde, Kurumsal hediye kartları ile verilen siparişlerde ,Hediye çeki / Promosyon kodu kullanılarak verilen siparişlerde, Hediye çeki kullanılan siparişlerde, Beyaz Esya ürünlerinde, Özel banka kampanyalarının (Axess %10 Chip Para, %10 WorldPuan, %10 Bonus, %10 Maximum) geçerli olduğu siparişlerde, Ürün detay sayfalarında "Bu üründe hediye çeki kampanyası geçerli değildir" bilgisi bulunan ürünlerde ve ürün görselinde hediye çeki bilgisi olmayan ürünlerde, teknosa.com'a özel Hediye Çeki verilmemektedir.

Aslinda enpara da ozel banka kampanyasi ancak ben de sizinle ayni fikirdeyim, ama yine de denemis olan varsa diye sordum.

fiyat gercekten iyi oluyor ama bikac gun daha karar verme suresi lazim bneim icin umarim firsat gecmemis olur o zaman.

cek icin alt limit yok ancak ne alacagimi bilemedim(teknosa'nin fiyatlarini pek sevmiyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: sairce

http://www.teknosa.com/pages/Hediye_Ceki

quote:

500 TL ve altı siparişlerde, Kurumsal hediye kartları ile verilen siparişlerde ,Hediye çeki / Promosyon kodu kullanılarak verilen siparişlerde, Hediye çeki kullanılan siparişlerde, Beyaz Esya ürünlerinde, Özel banka kampanyalarının (Axess %10 Chip Para, %10 WorldPuan, %10 Bonus, %10 Maximum) geçerli olduğu siparişlerde, Ürün detay sayfalarında "Bu üründe hediye çeki kampanyası geçerli değildir" bilgisi bulunan ürünlerde ve ürün görselinde hediye çeki bilgisi olmayan ürünlerde, teknosa.com'a özel Hediye Çeki verilmemektedir.

Aslinda enpara da ozel banka kampanyasi ancak ben de sizinle ayni fikirdeyim, ama yine de denemis olan varsa diye sordum.

fiyat gercekten iyi oluyor ama bikac gun daha karar verme suresi lazim bneim icin umarim firsat gecmemis olur o zaman.

cek icin alt limit yok ancak ne alacagimi bilemedim(teknosa'nin fiyatlarini pek sevmiyorum).

yok şunun için söyledim. teknosa axessle yapıkrediyle anlaşma yapar bonus verdirtir vs başka enparanın olayı baska. en para direk istediğin 3d secure kullanan siteden alışveriş yap ben sana 1 ay sonra geri vereyim bi kısmını diyor. yani firmaya baglı değil özel kampanya olmuyo onu demek istedim.
    fiyat cihaz piyasaya cıktıgından beri en avantajli fiyat. bimeks 1262 ye indirmişti enpara ile yanında öpücük bile vermedi. bu arkadaş ise en azından 100 tl çek verio
    hiç bişe bulamadıysan kılıfını alırsın hocam =)

• hocam bu arada belki sen biliyosundur, benim akbank hesabimdan enpara'ya paryi aktarmam lazim; yapmam gereken eft sanirim hafta ici- mesai saatleri icinde mi olabiliyor sadece?
  • evet şu an hata verir zaten. mesai saatlerinde yapabiliosun. sabah 8 9 dan sonra aktarabilirsin.
  • umarim 1350 sabit kalir yoksa 1200 altina denk gelene kadar almayi dusunmem
  • quote:

umarim 1350 sabit kalir yoksa 1200 altina denk gelene kadar almayi dusunmem

sanmam yarın gece biter turuncu indirim muhabbetine düşürmüşlerdir. kliksada hala 1500 zaten =)
  • hocam butun uykumu kacirdin simdi
  • quote:

hocam butun uykumu kacirdin simdi

akbank ile finans atm si yok mu çevrenizde?
  • cok temiz hesap yapmistim
    1350 lira
    -100 paraf
    -100 kupon(aslinda sayilmamali ama)
    -1350*2.4%=32.4 avantajix
    -turuncu kart 1000 puan 15 lira (1tl=1puan sonra her 500 puan 7.5lira)
    ~1100 TL
  • Note 3'ten buraya buradan da Apple a yonelecegim aklımın ucundan dahi gecmezdi. Samsung sağolsun TR'yi 3. dünya ülkesi konumuna sokup kobay olarak octasini kullandirtmaya devam ettiği müddetçe ben Note 2'mle paşa paşa devam ederim. Çok zor çünkü snapdragonlu modelleri TR'de satmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan bimekste 3gli siyah model 1543tl.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/137154/samsung-galaxy-note-sm-p602-2014-edition-10-1--3g-tablet-pc-siyah.aspx#photos

bu model de mini hdmi mewcut mu? ozelliklerin arasinda usb yaziyor.bu nedemek acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 15 Aralık 2013; 10:20:06 >
  • 32 GB Toshiba SD kart alıcam tablete, yalnız hangi modelini almam gerektiğini anlıyamadım. Bu konuda yardımcı olabilicek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

32 GB Toshiba SD kart alıcam tablete, yalnız hangi modelini almam gerektiğini anlıyamadım. Bu konuda yardımcı olabilicek arkadaş var mı?

mutlaka class 10 almani tavsiye ederim.okuma ve yazma hizi yuksek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

quote:

32 GB Toshiba SD kart alıcam tablete, yalnız hangi modelini almam gerektiğini anlıyamadım. Bu konuda yardımcı olabilicek arkadaş var mı?

Bu model iyi mi? Bunların ne kadar çok farklı modelleri varmış. 90 mb/s e kadar çıkıyor aktarma hızları Exercies 32 GB SD kart var 300 tl civarında fiyatı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

quote:

Bu model iyi mi? Bunların ne kadar çok farklı modelleri varmış. 90 mb/s e kadar çıkıyor aktarma hızları Exercies 32 GB SD kart var 300 tl civarında fiyatı.
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/toshiba-32-gb-micro-sd10-hafiza-karti-class10-99412566

class 10 olduktan sonra sorun yok.toshiba kalitesi belli zaten fiyati gayet uygyn ben 16 ligi 30liraya almistim...

• Book Coverunu, otg kablosunu, jilatinini, SD kartını hepsini toptan siparis verdim. 200 tl tuttu...hepside en uygun fiyattan, araştırarak siparis verdim anca bu kadar oldu. Artık darısı sizin başınıza.

• quote:

Book Coverunu, otg kablosunu, jilatinini, SD kartını hepsini toptan siparis verdim. 200 tl tuttu...hepside en uygun fiyattan, araştırarak siparis verdim anca bu kadar oldu. Artık darısı sizin başınıza.

hayırlı olsun ..2014 ü inceledikçe farkları anlaşılıyor...görüntü kalitesi inceliği hafifliği ile birincisinden her yönden daha iyi... bayağı sevmeye başladım ... samsung gerçekten iyi iş çıkarmış... fiyat biraz daha düşerse çok cazip hale gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 15 Aralık 2013; 23:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

Book Coverunu, otg kablosunu, jilatinini, SD kartını hepsini toptan siparis verdim. 200 tl tuttu...hepside en uygun fiyattan, araştırarak siparis verdim anca bu kadar oldu. Artık darısı sizin başınıza.

hayırlı olsun ..2014 ü inceledikçe farkları anlaşılıyor...görüntü kalitesi inceliği hafifliği ile birincisinden her yönden daha iyi... bayağı sevmeye başladım ... samsung gerçekten iyi iş çıkarmış... fiyat biraz daha düşerse çok cazip hale gelecek...

Sagolasin. Aynen zamanla cihaz kendini sevdiriyor. Benimde en cok begendigim yonu, ekrani oldu. Film izleme keyfi gercekten harika.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.