Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arcasoy

Elektroworld' de geçen hafta hafta sonu indiriminde wifi olanı 1367 TL' den aldım. 64 GB Class10 kart takınca her yolu denedim, önceden yüklenen verileri siliyor ve yazma koruması hatası verip cihaza takılı iken karta bilgi yüklemiyor. Galiba class 10 kart istemiyor. Kartı hem cihazda, hemde bilgisayarda formatladım. Aynı. 32 gb class 4 kartta sorun olmuyor. Ayrıca ısınma problemi yok. Daha doğrusu ısınıyor, fakat rahatsız edici düzeyde değil, normal. RAM konusunda da gereksiz uygulamaları durdurunca RAM' in yarısı boş kalıyor. @Salihx

Toshiba 32gb sd class 10 taktım tablette kullaniyorum bir sikintiyla karsilasmadim. Class 10 sorunsuzca calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OytunB isimli kullanıcı dışında sanırım kimse karşılaşmamış yada farkında değil bu gıcırdama durumuyla
    Açıkcası 1500 liraya iyi monte edilmemiş ve gıcırdayıp kalitesiz hissi veren bi cihaz almak mantıklı gelmedi bana o yüzden iade ettim .
    Benim tabletimde öyle bi ses yok diyen bikaç kişi daha çıkarsa şansımı belki tekrar denerim .
    Bikaç kutu daha açıp sağlamına ulaşmak belki mümkündür :)
    Saygılar
  • GPS'i deneyen oldu mu hiç, S4'teki gibi iyi çalışıyor mu?
  • Benim SM-P602 yani 3gli modelinde bahsettiğiniz problemlerden hiçbiri yok. Ne ısınma, ne içe göçme ne de gicirti.

Ama şimdi yazilim guncellemesi uyarısı geldi. Ben şimdilik ertele dedim. Bir sorun yok ve guncelleme sonucu cikmasindan korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurturkcan99 -- 18 Aralık 2013; 20:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurturkcan99

Benim SM-P602 yani 3gli modelinde bahsettiğiniz problemlerden hiçbiri yok. Ne ısınma, ne içe göçme ne de gicirti.

Ama şimdi yazilim guncellemesi uyarısı geldi. Ben şimdilik ertele dedim. Bir sorun yok ve guncelleme sonucu cikmasindan korkuyorum.

Bende demin yükledim o guncellemeyi 0,64 mb bir guncelleme. Yuklendikden sonra tablet reset attı bir degisiklik hissetmedim. Ne guncellemesiydi onuda bilmiyorum valla. Kitkat sandim o hevesle tiklamistim guncelleye.

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar,

Class 10 kartlara dikkat! Ben 64 GB class 10 aldım. Hem de 3 farklı marka. Fakat hiçbirini kullanamıyorum. İlk formatlamadan sonra veri yüklemeye başlayınca bir noktadan sonra cihaz tüm verileri siliyor veya kart kullanılmaz hale geliyor. Sonra da tekrar formatlıyorum. 32 gb class4 kartta hiç sorun yok. 64 gb class 4 bulamadığım için deneyemedim. 3 kartta aynı sorun olması rastlantı olamaz. Servise sordum, cihazın kart ayırmadığını söylediler. Fakat aynı sorunu tab 2 de de var. Onda da class 10 kart çalışmıyor.
  • o_sisman O kullanıcısına yanıt
    bende 32 gb class 10 olmadığı için deneyemedim. 3 tane 64 gb class 10 aldım. Hepsinde aynı problem oldu. Acaba bu sorun 64 gb' a özel mi? Yabancı siteleri araştırdım. Benzer 1-2 sorun Almanya' da rastlanmış, fakat çözüm yok. Ebay' de 64 gb class 4 buldum. Belki o çözüm olur. Şu an 32 gb class 4 kullanıyorum, sorun yok. Ama hızın yüksek olması fotoğraf kalitesinietkiler diye düşünüyorum. Benzer sorunu tab 2 de yaşadım. 32 gb class 10 taktım. En sonunda kart kullanılmaz hale geldi. Şimdi bilgisayarda bile o kartı kullanamıyorum. 32 gb class 4 takınca sorunu çözülmüştü.
  • Fottoman kullanıcısına yanıt
    Yazınızı okuduktan sonra cihazımı kontrol ettim. Öyle bir sorun göremedim. Elektronik konusunda böyle talihsizlikler olabilir. İlk çıkan cihazlar acele ile piyasaya sürülünce bazı şeyler gözden kaçmış olabilir bence.
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Bende de 36 mb lık bir güncelleme oldu. Değişiklik göremedim.
  • Bende güncelledim tableti :-) 0.64 mb

• Fottoman kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilendirme cok iyi oldu tesekkurler. Goruyorum ki baskalari yasamamis boyle bir sorun. Ama ipad airden cok daha iyi oldugu kesin. Ben de almayi dusunuyorum ama insallah boyle bir sorunla karsilasmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLMeS

quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Bu konu biraz fazla durgun gibi geliyor bana.Cihaz yeni ve hakkında bilgiyi bulamıyoruz kolay kolay.Chaton'da varsa grup özelliği bir grup kuralım veya kurayım ben hep beraber orda tartışalım bilgi verelim.Forumda bu iş biraz uzun sürüyor.Ayrıca sizde bu durum varmı bilmiyorum ama cihazı ilk aldığımda şarjını tamamen bitirip sonra şarj ettim.Cihazı açtığımda %99'daydı,bugünde tam dolu yazınca şarjdan çıkardım gene %99'da.Şimdi hemen taktım %100 şarj oluyor diyor.Buna benzer durum yaşayan varmı aranızda ?

Benimde dikkatimi çekti dediğiniz şey. Bir anlam veremedim.

Bende Cuma günü almıştım ürünü şarjda bu gözüme ilişmişti ama çokta üzerinde durmadım pazar gecesi şarja koydum ve sabah aldığımda şarjdan aşırı ısınma vardı daha sonrada hiç açılmadı tablet. Az önce bimeks e götürdüm orada şarja taktılar çalıştı. Ama ben birden çok kez denemiştim o ısınıp kapanmadan dolayı şarj olmamıştı. Bir daha olursa getirin dediler bakalım.
    Birde şarj süresi sizde de çok uzun mu ? Yarım saatte %8 doluyor normal mi bu acaba ?

Akşam tekrar aynı hatayı alınca Bimeks e gidip değişim istedim ve birebir değişim yaptılar. İnsallah bunda sorun olmaz. Bir dahada böyle ilk çıkan ürünlere hemen atlamayacağım helede samsung a.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayduz

Arkadaşlar bu cihazın telefon görüşmesi özelliği var mı ya da bir şekilde (ROM, vs.) eklenebiliyor mu?

Yok mu cevap? :(
  • Bir adet bugün Bimeks'den satın aldım 600 serisi benimki de yukarıda birkaç arkadaş içe gönülme v.s sorunlarından söz etmiş bunun üzerine denedim böyle bir sorunla karşılaşmadım. Teknoloji şans işi elbette. Vallahi 7 gün içinde cayma hakkımı kullanmaz ve beğenirsem inceleme yapacağım. Buradan da sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olurum. 16 GB Wifi model sahibiyim.
  • Arkadaşlar merhaba,bende yılbaşından önce bir Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition satın almak istiyorum.Malum yılbaşı sonrası kredi kartı taksit sayısı düşüyor.

Birkaç sorum olacak bilgi tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

1-Şu an piyasada görebildiğim en uygun fiyat BİMEKS web sitesinde 1543TL,sadece webten kargo ile o fiyata.BİMEKSTEN daha önce bu tarz bir ürün almadım,web sitelerinden hiç almadım.Teknosa ve Vatan çalışanları biraz kafamı karıştırdı O Ürün samsung garantili olmayabilir.Garanti değişim tamir vb.konularda SIKINTI yaşabilirsiniz diye.BU KONUDA TEBRÜBENİZ NEDİR?

2-Vatandan 1580 TL fiyat aldım direkt şubeden bu fiyata VATAN'dan şubeden almak daha RİSKSİZ SANKİ ne dersiniz?(Tabiki teklifleri hala geçerli ise.Teknosadanda bir İNDİRİM teklifi bekliyorum.Eğer arada önemli bir fiyat farkı olmaz ise bu 3 FİRMADAN HANGİSİNDEN ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ? Garanti-Satış Sonrası servis vb.

3-Şu an piayasada 3G Lİ model az bulunuyor gibi.Yakın gelecekte 1-2 AY gibi Yurt dışındaki daha güçlü işlemci ile Türkiyede satış yapma ihtimali varmı sizce Samsung'un?

4-Turkcell yanlış bilmiyorsam 89*24= ay taahütlü 2136 TL ye geliyor.Bu satın alma modelini tavsiye edermisiniz? Dah önce hiç Taahhütlüürün almadım.Turkcell'in Tabletin İçine takacağı 3G SimKart ilerde alacağım AKILLI CEP Telefonunda normal bir SİMKART GÖREVİNİ görürmü? Konuşma mesajlaşma vb.

5-İstanbulda kardeşimin elinde linkteki (http://www.telpa.com/Samsung/Cep-Telefonu/S6102_Galaxy_Y%20Duos) var.O telefonu kardeşimden alıp VODAFONE RED KLASİK 49 TL 2GB internet ile telefonu kullansam DAHA Doğrusu bu telefonu MODEM yapıp WİFİ Olmayan yerde Tableti bu telefondan internete bağlasam VERİMLİ olurmu? Telefonun modeli android sürümü,işlemcisi vb eski biraz.

6-WİFİ 3G Modeli arasında hangisini önerirsiniz NEDEN?

Yanılmıyorsam Turkcell 1 GB İNTERNET İÇİN AYLIK 32 TL VODAFONE'DA 20 TL istiyor.Öneriniz hangisi olur.

7-Ekran koruyucu kullanmayı tavsiye edermisiniz? Çizilme ihtimali varmı? Ekran koruyucu takılınca Kalem hassasiyetinin biraz AZALDIĞI yorumları var.Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
    8-Tciboda 49 TL'ye bir STAND-KILIF BİrARADA Bir Ürün Gördüm.Bilenler önerirmi? Yada Başka Satnd-KILIF
    9-STand-Kılıf dışında alınması gerekli önemli aksesuarlar HANGİLERİ?
    10-Hangi MARKA-HANGİ HIZ mikrosim kart ÖNERİRSİNİZ? 32 GB Yeter değilmi sanırım?

Genel kullanım ihtiyacımı söyleyeyim.Yakın zamanda Emlak sektörüne girdim.GÜN İÇİNDE SIK SIK Sahibinden.com,hürriyet emlak gibi sitelere girmek için kullanacağım,İLAN VERME, ilanı müşteriye gösterme vb.Müşterilere satılık kiralık evlerin fotoğraflarını göstermek, maille yollamak,çektiğim ev fotoğraflarını yüklemek vb,işlerde kullanacağım.2 EKRAN yanyana SIK kullanırım.Kalan zamanda facebook mümkün olursa ara sıra internetten film.

Yardımlarınız
    için şimdiden Teşekkür ederim.

• (Galaxy Y Duos S6102) Link açılmazsa telefonun modeli bu.

NAVİGASYON Ve Haritada Adres Bulmada benim İÇİN ÖNEMLİ.Bu konuda bu ürün ile iyi sonuç alınırmı?

Teşekkürler.
  • Bütün samsung telefonlarda olan widget menüsünde geçişlerde takılma bunda da var mı acaba ? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? Snapdragonlu versiyonunu alabileceğim bir yer var mıdır yurtiçinde ? Multiwindowda sınırsız uygulama açabiliyor muyuz ? 3 uygulama ile kasmalar takılmalar oluyor mu ? Teşekkür ederim.

• arkadaşlar tabletim turkcell'den bugün geldi, direkt şarja koydum, daha tam deneyemedim ama kalemi çıkarıp taktığımdaki o plastik sürtme sesi rahatsız etti beni bu arada uygun fiyatlı flip cover kılıf bulan var mı? fiyatlar hep uçuk 100 tl+ falan
  • Evet alırken dikkatle incelenmeli alacaklara uyarı olsun !
    Alan ve memnun olan arkadaşlarda var verdikleri cevaplar dolayısıyla bende biraz bekleyip şansımı tekrar deneyeceğim .
    Saygılar
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen cuma internetten spariş verdiğim tableti bu salı aldım,2 gündür fırsat buldukça kullanıyorum.İlk tablet ve android deneyimim.Karşılaştıklarımı hem danışmak hem de almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından yazıyorum.Cihazda donanım ya da yazılım sorunu çıkmadı çok şükür,ölü piksel,donma,kasma,takılma vb.

40 dakikalık Sonic oynama sonrasındaki tabletin durumu:Şarj %72'den %58'e indi ve bana gayet yeterli geldi.Isınma ise tableti enine tuttuğunuzda sağ üst köşede.Sanırım işlemci o konumda.Diğer kısımlar gayet soğuk.40 dakikalık oyun boyunca oluşan ısı beni rahatsız etmedi.Bu sürede ekran parlaklığı ortadaydı ve fazlasıyla yeterli,güç tasarrufu,ses ve titreşim gibi özellikler ise kapalıydı.

1)Buradan tableti almayanlar sonuç çıkarabilir.Tableti alan arkadaşlar ise kendi deneyimlerini rakamsal olarak yazarlarsa sorunsuz tablet profili çıkarabiliriz ve yeni alan arkadaşlar kıyaslama yaparak tabletlerinin sorunlu mu yoksa normal mi olduğuna karar verebilir diye düşünüyorum.

2)Gerekçesiz iade hakkımın dolmasına 5 gün var.Bu süreç geçmeden teknik anlamda bilgi sahibi arkadaşlara şunu sormak istiyorum;Snapdragon işlemcili tablet ile bu tablet arasında çok fark var mıdır? İade edip o tableti beklememe değer mi? Snapdragon işlemcili tabletin geleceğini bilsem iade edip bekleyeceğim fakat bırakın onu getirmeyi adamlar bu serinin 32 gb'sini bile getirmiyorlar.Snapdragonun gelmesi konusunda çok umutsuz olduğumdan ve cihazımda sorun olmadığından iade etmek istemiyorum ama iade etmeye değer diyecek bir arkadaş var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.