Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy Note 3 Snapdragon 800 Quad vs Exynos Octa (N9005 vs N900) Comparison - Benchmarks, 4K & More
    http://www.youtube.com/watch?v=6NOVPijsBME

Pek bir fark göremedim yanılıyor muyum? Son test dışında, 16fpsye 26 fps.Son test oyunlar için mi yoksa video izleme için mi arkadaşlar?.Snapdragonlu cihazların grafik kalitesi daha iyi sanırım,diğer testlerde exynos daha önde?

• Arkadaşlar tablete 3G için sim kart aldım ancak mobil veriyi açtığımda 3G açılmıyor, nasıl düzelir bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock_sucre

Arkadaşlar tablete 3G için sim kart aldım ancak mobil veriyi açtığımda 3G açılmıyor, nasıl düzelir bu?

Hat aktif olmayabilir, kart yanlış takılmış olabilir. Müşteri hizmetlerini arayıp hattı bir sorgulatın bence.
  • Arkadaşlar merhaba, Öncelikle bugün İzmirde bir Bimeks şubesinde 3G'li modeli gelmiş.(1543 TL) An itibariyle Teknosa ve Vatanda fiyat 1699 TL. 150 TL'den fazla FARK var.Bimeksten alanlar üründen memnunmu? Bimeks satış sonrası müşteri ilişkileri ve servis konusunda Nasıldır? Bimeksteki Samsung elemanı ile konuştum.İlk bir ay Bimeks'e sonraki 2YIL İzmirdeki Samsung Yetkili servisine gideceksiniz dedi.BİMEKTEKİ ÜRÜNÜN PARELEL İTHALAT olup olmadığını Ürünü satın almadan Garantili Nasıl Öğrenebilirim.
  • Nw22 N kullanıcısına yanıt
    1) haftasonu teknosada 1400 tl ye inmişti wifi modeli yanılmıyorsam. enpara card cıkartırsanız 1300 tl ye düşer <100 tl iade yapıyorlar ayın 6 sında> 100 tl de cek veriyorlar 1200 tl gibi düşünebilirsiniz.
    ben bimeksten aldım 1262 tl ye 100 tl enpara sayesinde. gayet memnunum sıkıntım yok sitesi güvenilir garanti sıkıntısı yok. samsnug garanti zaten. kargoya da ertesi gün verdiler.

3) sanmam.
    4)tahahhüt için 6-12 aylık hat sahibi olma zımbırtısı var. ek olarak gidip tablet alıp icinde kullanmak icin sim kart+ internet alcam diosanız hesabınızı yapın. yok benim gibi wifi direct yapcaksanız alın wifi liyi gitsin. ha onların alırken size verdiği simkart normal sim mi ? mantıken oyle olmalı ama çakallıkları var mı bilmem. <ben kendi simimi takıp telefon olarak kullandım 3 ay eski 10.1 modelini n8000 yükleyip)

5) bağlarsınız bi speedtest yaparsınız anlarsınız denemek gerk =)
    6 akıllı telin varsa 150 200 tl fazla verip 3g alcagına al wifi yi para cebinde kalsın wifidirect görsün işini. ha telinin şarjını mı bitirio. küçük boyutta olan harici şarj kitleri var o parayı ona verirsin hem telini şarj eder hem tabletini.

7) kalem hassasiyeti mevzusuna hatta oyunda bile rahatsız oldum ben arkadaşımın 10.1 inde. kendi camı candır ;)
    8) orginal bookcover forever.
    9) paraya kıyıp allshare cast dongle alırsın tv ye görüntünü sesini oyununu pdfini aktarırsın. bi seviye inersek hdmi kablo dönüştürücü alabilirsin aynı iş kablolu. bi seviye daha indim. usb dönüştürü ile mouse bagla =)

10) ne kadar sık kullandıgına baglı. zırt pırt film at mp3 taşı hadi şimdi 10 gb şunu atam ay yarın siliim başka film atam diosan class10 alacan. ama ben class 4 mü diolar artık herneyse onu aldım. ha ilk gün içini doldurduktan sonra 3-5 gb aktardım mı hayır e o zaman hangi aktarımım 1 dk yı geçti ki... deymez.
    ama dediğim gibi ne kadar sık transfer yaptıgına baglı

ilk defa bi kişiye bu kadar uzun cevap verdim forumda sanırım. arada kelime hataları imla hataları, devrik cümleler hatta hitapta hatalar bile olabilir kusra bakmayın.

• Evet arkadaşlar ürünle ilgili deneyimlerimi sizlere aktarmaya çalıştım. Ürünü almayı düşünenlere rehber olabilir yorumlarını bekliyorum. Buyrun:

• Cago nickli arkadaşa çok Teşekkür ederim:)
  • Cihazı yaklaşık 2 hafta önce bimeksten 1362 tl'ye aldım. Daha sonra üye olmadığım fakat sık sık teknolojideki gelişmeleri takip ettiğim donanımhaber'e üye oldum. Ardından bu alt forumda yazıları okurken samsungavm.com rumuzlu arkadaştan indirim kuponu istedim. Geç dönüş yaptı ama 4 gün sonra gönderdi. Ben de book cover siparişi verdim geçen cumartesi buraya kadar bir sorun yoktu. Ups ile gönderim yapmışlar. Pazartesi arayıp kargo takip numarasını istedim. Daha sonraki 2 gün p.tesi ve salı kurye adrese gelip gitti teslim etmeden( kapıya not yapıştırmış). Salı günü evdeydim üstelik. Carşamba işten izin aldım çünķü istenilen saatte gelmiyorlarmış. Tabiki bu seferde 2 gün adreste bulunmadığım için 3. sefer gelmiyorlarmış. Bu arada samsungavm.com ile de irtibat halindeydim hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. 3 kişi çalışıyorlar gökhan bey diye biri var bütün işlemleri bu kişi yapıyor sanırım diğer iki kişi konu mankeni telefonda klasik cevaplar vs. Salı günü aradım ve iade talebimi ilettim, yarın gökhan bey gelsin öglen sizinle görüşecek diyor ertesi gün öğlen tekrar aradım gelmedi gelince arayacak dedi konu mankeni bayan fakat ertesi gün oldu hala arayan yok. Sikayetvar.com 'a girdim benzer şikayetler gördüm firma ile ilgili linki veriyorum burdan.
    www.sikayetvar.com
    Samsungavm.com - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/29061

Neyse çok uzattım amacım burda eğer bu siteden alışveriş yapmak isteyen var ise onlara yardımcı olmaktı. Hiçbir şekilde kurumsal olmayan ve hizmetleri sadece satış öncesiyle sınırlı olan bu noob satıcılardan alışveriş yapılmasını kimseye tavsiye etmiyorum.

• Yeni modelden ziyade daha büyük ekranlı modeli tek fark 4.4 i gelecek deniyor. Ama çıkması ve yaygınlaşması 2 ayı bulur o cihazın.
  • Biz daha sorularımıza cevap almadan,kılıf alamadan yenisi çıkıcakmış iyi mi?! :) Şeytan diyor git iade bu ne arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

Yeni modelden ziyade daha büyük ekranlı modeli tek fark 4.4 i gelecek deniyor. Ama çıkması ve yaygınlaşması 2 ayı bulur o cihazın.

Cok buyuk degil 10.1 ekrani alan 12.2 lik ekrani da alir.

Ilk belirlemelere gore bataryasi daha guclu islemcisi de muhakkak daha guclu olacaktir ve mevcut Note 10.1 2014 Edition dan ustun olacaktir.

Ayrica Turkiye de satilan modelde dahili kullanilabilir belle 8-9 GB oldugu dusunulurse nerdeyse bos kapasiteye ortlama 1300 TL verilmez.

Yayginlasmasi cikti gibi baslar .

Ekrani umarim RGB piksel olur yani Note 10.1 2014 teki gii Pentile ekran olan RGBW dizilim yuzunden efektif piksel olarak bariz kayipli ekranlar olmamasi dilegiyle.

Note 10.1 2014 Edition da parlaklik icin beyaz sabit piksel olmasi cok sakat zaten ve RGBW cok yayginda da degil.

• bende aldım istanbul bilişimden şimdilik sıkıntı yok sadece bir şeyi çözemedim bu kalemi çıkarınca 4 veya 5 sekme açılıyor ama bir daha kalemi tak çıkar yapmadan açamıyorum kalemin üzerindeki tuş sadece ekran görüntüsünde mi yarıyor onunda başka özelliği var mı? Kurcalamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Yeni modeli cikmak uzere iste haberi :

http://www.sammobile.com/2013/12/20/samsungs-12-2-inch-tablet-to-be-called-galaxy-note-pro/

Yanılmıyorsam Apple'da böyle bir proje uzerinde çalışıyordu. Minilerden sonra, bizdeki tabletler ara model olucak. Adamlar tüketici indexli çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 20 Aralık 2013; 16:53:44 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    7-8 ve 10.1 gibi 12.2 inç de bir tercih ve satış politikasıdır. İllaki en son çıkan cihazda ondan bir önce çıkan cihazda bulunmayan birkaç yenilik bulunacaktır. Ha 1300 TL verilir mi verilmez mi tartışma konusu veren verir bana göre İpad ler o parayı etmez ama veren veriyor. Ben alalı 3 gün oluyor ilk izlenimlerim cihazın gayet başarılı olduğu kanaatindeyim. Hafıza 8-9 GB haklısınız ama micro sd desteği de mevcut. Ben memnunum ve tavsiye ederim ekran konusuna gelince haklı olabilirsini teknik detaylar konusunda fakat ekranı genel anlamda iyi fakat bir şey dikkatimi çekti bugün ekranın alt kısmında film izlerken fener yanıyormuş izlenimi veren beyaz ledler biraz gözü rahatsız ediyor onun dışında ekranı fena sayılmaz bence.
  • Düzgün yazan kalemli bir tablet istiyorsak samsung galaxy 10.1'lerden başka seçenek yok. Ucuz pahalı. 1 senedir tablet bekliyorum. Çıka çıka bu çıktı. Başka alternatif nee bilemiyorum.
  • Ürünü iade ettim.Android gerçekten bana göre değilmiş.Bence Android'e bin TL üstünde vermeye değmez.Windows bir iki seneye kesin hakim olur piyasaya.İlk kez tablet alıcak arkadaşlara tavsiyem,kesinlikle işletim sistemlerini iyice araştırmadan almasınlar.Bir office dosyasını bile tam anlamıyla kullanamadıktan sonra 1500 TL'yi birkaç oyun oynamak ve video izlemek için mi verdim dedim.Spen'e gelince kişiye göre değişir.Denemeden heves edip sakın almayın...
  • Arkadaşlar 3G li modelleri nerdeyse aynı fiyat.Bu 2 ÜRÜNDEN Hangisi daha üstün ve işlevsel sizce?
    Samsung ATIV Tab XE500T1C-G01TR Intel Atom Z2760 2GB 64GB 11.6" 3G Smart PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nw22

Arkadaşlar 3G li modelleri nerdeyse aynı fiyat.Bu 2 ÜRÜNDEN Hangisi daha üstün ve işlevsel sizce?
    Samsung ATIV Tab XE500T1C-G01TR Intel Atom Z2760 2GB 64GB 11.6" 3G Smart PC

2 ürünü de kullanıp iade ettim.Spen olmazsa sorun olmaz derseniz,windows tablet olarak şunu öneririm:
    http://www.technopat.net/2013/12/17/asus-transformer-book-t100-incelemesi/
  • Bugün deneme şansım oldu cihazı güzel bir cihaz ama o fiyatı eder mi emin değilim pek. Klasik widget geçişleri sıkıntılı note 3 veya htc one akıcılığı yok malesef.Ama spen çok kullanışlı duruyor. Forum aydın samsungtaki adam yakında kampanya olacağını wi-fi modelinin 1349 tlye düşeceğini yanında da 10 watt çıkışlı bluetooth ile çalışan hoparlör hediye edeceklerini söyledi. Hoparlörün satış fiyatı da 599 tl.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.