Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 G'Lİ MODEL BİMEKSTE 1543 VATANDA 1529 Aradaki Fiyat farkı ÖNEMSİZ.Satış Sonrası Servis,Garanti İşleyişi,İade Politikası,VE ÜRÜNÜN PARELEL İTHALAT OLUP OLMAMASI yönünden HANGİ Firmadan almamı önerirsiniz? VATAN MI? BİMEKS Mİ?

Birde Bu tabletlere ANTİVİRÜS Olarak HANGİ programı yüklememi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Bugün deneme şansım oldu cihazı güzel bir cihaz ama o fiyatı eder mi emin değilim pek. Klasik widget geçişleri sıkıntılı note 3 veya htc one akıcılığı yok malesef.Ama spen çok kullanışlı duruyor. Forum aydın samsungtaki adam yakında kampanya olacağını wi-fi modelinin 1349 tlye düşeceğini yanında da 10 watt çıkışlı bluetooth ile çalışan hoparlör hediye edeceklerini söyledi. Hoparlörün satış fiyatı da 599 tl.

O hoparlör Audio Dock,Vatan geçen hafta hoparlör ile sattı.Bu hafta da aynı şekilde satılıyor.Vatan'da şu an bu kampanya varken başka yerler hikaye.Alacak arkadaşlara duyurulur.Dock'a çoğu cihaz bağlanabiliyor,gayet şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilinmezlik -- 21 Aralık 2013; 9:04:00 >

• Merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta önce elime geçmiş olana tabletim gruba katılmaya geldim. Tableti Amerika'dan getirttim, 1100TL ye geldi, 32GB WİFİ modeli.
    Sadece birinci sayfayı okuyabildim konuda, herkes ısınma sorunlarından bahsetmiş, Allah'a şükür hiç yaşamadım. Bunun dışında benim ilk tabletim oluyor bu cihaz, sanırım konuda da daha önceden 10.1 kullanmış arkadaşlar var, onlardan ricam benim gibi arkadaşlarla faydalı uygulamaları paylaşabilirler mi? Kalem için olan başka uygulamalar var mı marketlerde?
  • Cep telefonu dahil ilk defa bir AKILLI CİHAZ alıyorum. Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition'a Antivirüs,casus yazılım önleme vb.HANGİ PROGRAMI Yüklemeliyim? Vatan'dan almaya karar verdim,ordan orjinal bir ANTİVİRÜS programımı almam lazım Tablet için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkn131

Merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta önce elime geçmiş olana tabletim gruba katılmaya geldim. Tableti Amerika'dan getirttim, 1100TL ye geldi, 32GB WİFİ modeli.
    Sadece birinci sayfayı okuyabildim konuda, herkes ısınma sorunlarından bahsetmiş, Allah'a şükür hiç yaşamadım. Bunun dışında benim ilk tabletim oluyor bu cihaz, sanırım konuda da daha önceden 10.1 kullanmış arkadaşlar var, onlardan ricam benim gibi arkadaşlarla faydalı uygulamaları paylaşabilirler mi? Kalem için olan başka uygulamalar var mı marketlerde?

sketchbook pro samsung appsten indirebilirsiniz bedavaya. normal fiyatı 10 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Bugün deneme şansım oldu cihazı güzel bir cihaz ama o fiyatı eder mi emin değilim pek. Klasik widget geçişleri sıkıntılı note 3 veya htc one akıcılığı yok malesef.Ama spen çok kullanışlı duruyor. Forum aydın samsungtaki adam yakında kampanya olacağını wi-fi modelinin 1349 tlye düşeceğini yanında da 10 watt çıkışlı bluetooth ile çalışan hoparlör hediye edeceklerini söyledi. Hoparlörün satış fiyatı da 599 tl.

O hoparlör Audio Dock,Vatan geçen hafta hoparlör ile sattı.Bu hafta da aynı şekilde satılıyor.Vatan'da şu an bu kampanya varken başka yerler hikaye.Alacak arkadaşlara duyurulur.Dock'a çoğu cihaz bağlanabiliyor,gayet şık.

Cok kucuk de degil cihaz,teknosada 450tl audio dock Vatanin fiyatlari son zamanlarda fazlaydi ama simdi iyi seviyelerde yine.

• Evet dediğiniz gibi.Benim çok hoşuma gitti,Vatan'da görmüştüm.Takılan cihazlar şarj da oluyor bu arada,ilgilenen arkadaşlara söyleyeyim.Ses şiddeti de bu tarz bir ürün için gayet tatminkar ve kaliteli.Ben tableti Teknosa'dan aldım,iade ettim.Android ihtiyaçlarımı karşılamış olsa direk Vatan'a koşacaktım bugün.:)
  • Neden asphalt 8 de sadece dusuk ve cok dusuk ayar seçiliyor? Hayir yani sonucta en iyi donanima sahip tablet.
    Bir cozumu varmi?

Birde gta san andreaste oyun açılırken cubuk yariya kadar doluyken oyundan atıyor.
    Caresini bulan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurturkcan99

Neden asphalt 8 de sadece dusuk ve cok dusuk ayar seçiliyor? Hayir yani sonucta en iyi donanima sahip tablet.
    Bir cozumu varmi?

Birde gta san andreaste oyun açılırken cubuk yariya kadar doluyken oyundan atıyor.
    Caresini bulan varmi

Oradaki durum donanımla alakalı değil,yazılımla alakalı.Muhtemelen yüksek grafik ayarlarına tik atamıyorsunuz?Oyunu paylaşanlar kasılmaması için bu yolu seçmişlerdir.Tabi iyi donanım sahibi kişiler için bu dezavantaj.
  • Bu tableti aldım ve 1 saat tahammül edebildim. 300 lira zararla sattım gittim ipad mini retina aldım keyfime bakıyorum.

Daha önce note 3 n9000 ve n9005 kullanmış biri olarak benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Nette sayfaları scroll yaparken başım ağrıdı. Cihaz belirgin derecede yavaş takılıyor. Son güncelleme yüklü olmasına rağmen kilitleniyor.

Uygulamalar arası geçişler yavaş, bataryası ipad'e göre %30 daha kötü kısacası çöp

Ergonomik değil ve cihazı yan tutunca geri dönüş ve diğer butonlar akıl karıştırıyor vs

Kamerası vs grafiği + kağit üzerinde isterse 10gb olsa ne yazar

Yazık şuna verdiğim paraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 21 Aralık 2013; 22:46:00 >
  • Arkadaşlar bugün itibariyle 3G li Siyah Renk Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition alarak bende aranıza katıldım.İlk defa akıllı bir cihaz ve Android platformu kullanan birisi olarak İLK İZLENİMLERİM şimdilik gayet olumlu.Günlük hayatta inanılmaz bir mobilite,özgürlük ve iş ve sosyal hayatıma verimlilik katacağına inanıyorum.Bilgi ve tecrübesini paylaşan herkese Teşekkürler:)
    ilk aldığınızda ve sonraki kullanımlarda şarj olayını nasıl yaparsak daha verimli.ŞARJIN İLK seferinde veya her seferinde Tamamen SIFIRLANMASINIMI BEKLEYİP ŞARJ EDELİM.Yoksa farketmezmi?
  • Cihaz alındığında kullanmadan şarj edin.Kullanım süresinde ise % 10'larda şarja takın uyarısı veriyor zaten,siz %5'lerde takarsanız kafidir.Hiçbir zaman sıfırlamayın bataryayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Bu tableti aldım ve 1 saat tahammül edebildim. 300 lira zararla sattım gittim ipad mini retina aldım keyfime bakıyorum.

Daha önce note 3 n9000 ve n9005 kullanmış biri olarak benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

Nette sayfaları scroll yaparken başım ağrıdı. Cihaz belirgin derecede yavaş takılıyor. Son güncelleme yüklü olmasına rağmen kilitleniyor.

Uygulamalar arası geçişler yavaş, bataryası ipad'e göre %30 daha kötü kısacası çöp

Ergonomik değil ve cihazı yan tutunca geri dönüş ve diğer butonlar akıl karıştırıyor vs

Kamerası vs grafiği + kağit üzerinde isterse 10gb olsa ne yazar

Yazık şuna verdiğim paraya

Spen hariç diğer kulvarlarda İpad ile yarışabilceğini düşünmüyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurturkcan99

Neden asphalt 8 de sadece dusuk ve cok dusuk ayar seçiliyor? Hayir yani sonucta en iyi donanima sahip tablet.
    Bir cozumu varmi?

Caresini bulan varmi

Iphon 5s de oynadım. Aslpat8 i grafikler cok iyiydi. Kaza filan yapınca efekler giriyor. Oyun müthiş zevkli oluyor. Bu tablette grafikler gercekten iyi değil ben de sildim oyunu. Duzelte bilirsen ayarlardan, carpisinca cam kirilma, yagmur efekleri filan olursa soyle geri indireyim. Ayarlarini kurcalamak aklkma gelmemisti..

• IPAD air almadığima kesinlikle pismanim.
    Ikisi arasında kalan varsa kesinlikle air i oneririm

• şöyle bakıyorum da ilk gelen yorumlar hep olumlu donanım - yazılım vs. derken son yorumlar hep olumsuz. tam haftaya almaya gideyim diye karar veriyorum olumsuz yorumlardan dolayı aklıma soru işaretleri oluşuyor.
  • Audio dock kampanyası genel bir kampanya sanırım. Çünkü şu an Teknosa'da da var ve artı olarak teknosa 100tl hediye çeki veriyor. Teknosa fiyatı da 1349 TL

• buradaki yorumların talihsiz ve beklentilerin farklı olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

eğer işiniz üretkenlikle alakalı değilse ipad tercih edin, sizi üzmez. daha iyi bir uygulama ekosistemi var ve sınırları belli. eğer s-pen önemliyse note'u tercih edin, çünkü üretkenlik ve yapabilicekleri bakımından ipad ile kıyas kabul etmez.

en iyisi ikisini de deneyip size hitap edeni almanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muuzoo

Audio dock kampanyası genel bir kampanya sanırım. Çünkü şu an Teknosa'da da var ve artı olarak teknosa 100tl hediye çeki veriyor. Teknosa fiyatı da 1349 TL

http://www.teknosa.com/urunler/125043808/samsung-sm-p600-galaxy-note-101-wifi-black-tablet

ulan telefon alırken de 1 haftayla docking station u kaçırmıştım yine kaçırdım bi hafta önce bimeksten alıp. vay arkadaş ya !

• quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

quote:

Orijinalden alıntı: bkn131

Merhaba arkadaşlar, bende 1 hafta önce elime geçmiş olana tabletim gruba katılmaya geldim. Tableti Amerika'dan getirttim, 1100TL ye geldi, 32GB WİFİ modeli.

sketchbook pro samsung appsten indirebilirsiniz bedavaya. normal fiyatı 10 lira.

Cihazda yüklü olarak "sketchbook for galaxy" geldi zaten, dediğini "sketchbook pro for galaxy"e baktım samsung appsten 10 lira olarak gözüküyor, bedava değil.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.