Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cihazı dün aldım.Şuan için gayet memnunum.Fakat sormak istediğim cihazın kendi browser ve email uygulamasımı yoksa chrome ve gmail'mi daha iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Cihazı dün aldım.Şuan için gayet memnunum.Fakat sormak istediğim cihazın kendi browser ve email uygulamasımı yoksa chrome ve gmail'mi daha iyi ?

Tarayıcı olarak Opera'yı tavsiye ederim. Hepsini denemiş biri olarak en iyi bunda verim aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

quote:

Book cover 107 TL (samsungavm.com) Bunun yerine şunu alsak nasıl olur ?

http://www.hepsiburada.com/liste/romeca-samsung-galaxy-note-101-360-donebilen-beyaz-kilif/productDetails.aspx?productId=bs41306&categoryId=60000818&SKU=BS41306&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbs41306%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dsamsung%255cu002010%255cu002e1%252f50.0%253cactual_price%253c100.0%26fh_refview%3dsearch

Şöyle şeyler de var. Bunların bizim modele uymama olasılığı var mı ?

http://www.hizlial.com/bouletta-icase010-samsung-galaxy-tab-101-siyah-kilif/02.021.7092.0020#

http://www.n11.com/samgung-galaxy-note-101-kilif-n8000n8005n8010-P16936316

Bende baya inceledim uyumlu olan modelleri. Tablet ince, yan sanayi kılıflar ise biraz kalın ve şişko. O yüzden kendi orjinal kılıfını tavsiye ederim şık durması açısından. Aksi taktirde diğer modellerde kullanışlı. Tercih sizin. Gittigidiyor da uyumlu modelleri var. 2014 edition diye aratırsanız çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 16 Aralık 2013; 14:20:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Cihazı dün aldım.Şuan için gayet memnunum.Fakat sormak istediğim cihazın kendi browser ve email uygulamasımı yoksa chrome ve gmail'mi daha iyi ?

Tarayıcı olarak Opera'yı tavsiye ederim. Hepsini denemiş biri olarak en iyi bunda verim aldım.

Sağolun hocam onu kullanmaya başladım şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip..
    ipad air aldım ama.....gönlüm hala bu tablette....
  • Güzel ve ekonomik bir book cover bulan, bilen yazarsa sevinirim.
  • quote:

Güzel ve ekonomik bir book cover bulan, bilen yazarsa sevinirim.

+1 :)
  • Telefon olma ozelligi ile ilgili bilgi sahibi olan kimse var mi arkadaslar? Sm-p602 aldigimizda yazilim ile telefon ozelligini acabiliyor muyuz acaba? N8000 ile N8005 durumu gibi bir durum soz konusu olabilir mi?

• Arkadaşlar bu cihazın telefon görüşmesi özelliği var mı ya da bir şekilde (ROM, vs.) eklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞ

Telefon olma ozelligi ile ilgili bilgi sahibi olan kimse var mi arkadaslar? Sm-p602 aldigimizda yazilim ile telefon ozelligini acabiliyor muyuz acaba? N8000 ile N8005 durumu gibi bir durum soz konusu olabilir mi?

Sizin mesajınızı görmeden aynı soruyu sormuşum
  • Bu konu biraz fazla durgun gibi geliyor bana.Cihaz yeni ve hakkında bilgiyi bulamıyoruz kolay kolay.Chaton'da varsa grup özelliği bir grup kuralım veya kurayım ben hep beraber orda tartışalım bilgi verelim.Forumda bu iş biraz uzun sürüyor.Ayrıca sizde bu durum varmı bilmiyorum ama cihazı ilk aldığımda şarjını tamamen bitirip sonra şarj ettim.Cihazı açtığımda %99'daydı,bugünde tam dolu yazınca şarjdan çıkardım gene %99'da.Şimdi hemen taktım %100 şarj oluyor diyor.Buna benzer durum yaşayan varmı aranızda ?
  • quote:

Bu konu biraz fazla durgun gibi geliyor bana.Cihaz yeni ve hakkında bilgiyi bulamıyoruz kolay kolay.Chaton'da varsa grup özelliği bir grup kuralım veya kurayım ben hep beraber orda tartışalım bilgi verelim.Forumda bu iş biraz uzun sürüyor.Ayrıca sizde bu durum varmı bilmiyorum ama cihazı ilk aldığımda şarjını tamamen bitirip sonra şarj ettim.Cihazı açtığımda %99'daydı,bugünde tam dolu yazınca şarjdan çıkardım gene %99'da.Şimdi hemen taktım %100 şarj oluyor diyor.Buna benzer durum yaşayan varmı aranızda ?

Benimde dikkatimi çekti dediğiniz şey. Bir anlam veremedim.

• quote:

quote:

Bu konu biraz fazla durgun gibi geliyor bana.Cihaz yeni ve hakkında bilgiyi bulamıyoruz kolay kolay.Chaton'da varsa grup özelliği bir grup kuralım veya kurayım ben hep beraber orda tartışalım bilgi verelim.Forumda bu iş biraz uzun sürüyor.Ayrıca sizde bu durum varmı bilmiyorum ama cihazı ilk aldığımda şarjını tamamen bitirip sonra şarj ettim.Cihazı açtığımda %99'daydı,bugünde tam dolu yazınca şarjdan çıkardım gene %99'da.Şimdi hemen taktım %100 şarj oluyor diyor.Buna benzer durum yaşayan varmı aranızda ?

Bende Cuma günü almıştım ürünü şarjda bu gözüme ilişmişti ama çokta üzerinde durmadım pazar gecesi şarja koydum ve sabah aldığımda şarjdan aşırı ısınma vardı daha sonrada hiç açılmadı tablet. Az önce bimeks e götürdüm orada şarja taktılar çalıştı. Ama ben birden çok kez denemiştim o ısınıp kapanmadan dolayı şarj olmamıştı. Bir daha olursa getirin dediler bakalım.
    Birde şarj süresi sizde de çok uzun mu ? Yarım saatte %8 doluyor normal mi bu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLMeS

quote:

quote:

Bende Cuma günü almıştım ürünü şarjda bu gözüme ilişmişti ama çokta üzerinde durmadım pazar gecesi şarja koydum ve sabah aldığımda şarjdan aşırı ısınma vardı daha sonrada hiç açılmadı tablet. Az önce bimeks e götürdüm orada şarja taktılar çalıştı. Ama ben birden çok kez denemiştim o ısınıp kapanmadan dolayı şarj olmamıştı. Bir daha olursa getirin dediler bakalım.
    Birde şarj süresi sizde de çok uzun mu ? Yarım saatte %8 doluyor normal mi bu acaba ?

Ilk aldigim zamanlar, sarj olmasi uzun sure aliyordu. Daha sonra bu sure azaldi gibi birsey oldu. Artik fazla uzun surmuyor tam sarj olmasi. Bimeksde sarj edince acilmasida enteresan bir durum. Isinma olayina gelince, bu cihazi aldim alali hep atesli. Hic dinmiyor mubaregin atesi.

• 2014 Edition sahiplerine ve sevenlerine selamlar

14 aralık cumartesi akşamı bende SM-P600 modelini (siyah) Bimeksten 1349 tl ye aldım .

Eve gelir gelmez başladım tabi kurcalamaya ilk defa Samsung ve Android bi cihaz almıştım herne kadar İPhone ve İPad kullanıcısı olsamda Android li bi cihazımın da olmasını istemiştim ve sonunda olmuştu :) Üstelik bu tablet İPad Air den iyi deniliyor ve tüm incelemelerde karşılaştırmalarda bi kaç detayla Air den üste çıkarılıyordu zaten bende kafamda üstün görüyordum özellikler ram ekran android serbestleği 2-3 uygulama tek ekranda hafıza artımı film ve müzik için falan vs vs.

Hemen U Torrent i kurdum bi kaç film indirmeye başladım bi yandanda uygulamaları ve güncel oyunları atmaya başladım Asphalt ı indirdim biraz oynadım ve filmim inmiş ona baktım ve çok memnun kaldım . Ekran çözünürlüğü süper parlaklığı keskinliği bi harika amoled ekranlardaki gibi beyazlar yeşilde değil ve otomatik ayarını da yerinde yapıyor hiçbir uygulamada ne takılıyor ne yavaşlıyor ayrıca 4 saat boyuncada ısınma diye bişeyde görmedim çok sevinmiştim sonunda Samsungda kaliteli elle tutulur bi cihaz yapmış oda bana denk geldi diyordumki bi anda Şoook oldum bu güzel hikaye bi anda sonlandı !!!

Tabletin malzemesi gerçekten plastik olsada çok iyi diyordum ve elimde döndürüyordum bi anda bi ses geldi GıııııRRÇ aaa one dedim ve tespit etmeye çalıştım evir çevir derken baktımki sol elimle yatay olarak tuttuğumda ekran kasanın içine giriyor ve sürtünmeden de gıcırtı geliyordu ve ben denedikçe gittikçe çoğaldı çok az oynuyordu belki başkası kımıldadığını bile farkedemez ama bu kımıldamadan gıcırtı çıkıyordu ve bi anda tableti elimden bıraktım pakedine koydum ve pazartesi günü geri vermeye gittim

Metrocity Bimeks ten almıştım ve ilgili arkadaşlara orada durumu anlatıp tableti gösterdim kullanımda sıkıntı olmayacağını ancak istersem değişebileceklerini söylediler bende bu şekilde sıkıntı olmasa bile 1350 liralık bi aletin elimde gıcırdamasını istemediğimi ve tabiki değişmek istediğimi söyledim sağolsun hemen yenisini çıkardılar
    2, tableti orada açtım ve elime alıp aynı noktayı kontrol ettiğimde Ondanda aynı sesin geldiğini Bimeks ilgilisiyle birlikte farkettik ve 3, sünü verebileceğini söyledi :) hatta hemen yeni kutuyu getirdi sağolsun
    3, tabletinde etiketini yırtarak açtım ses gelmesede oynama farkediliyordu yeter artık uzatma dedim adamlar da elinden geleni yapıyordu sağolsun inanın sorunlu biri gibi görünmemek için uzatmadım ve o tableti alıp oradan çıktım akşam elimi bile süremedim vaktim yoktu salı sabahı işyerimde elime aldım ve odane bu hepsinden kötü bir ses ve her tutmada çıt çıt çıt ses çıkartıyodu ve yıkıldım arkadaşlar o kadar üzüldümki anlatamam Samsungu bile aradım anlattım servise ver dediler bende açtıracağıma iade etmeye karar verdim .
    ---Bimeks Metrocity deki arkadaşlara sonsuz teşekkürler--- hiç sorun etmeden geri aldılar ve Samsung maceram o kadar sempati duymama rağmen orada sona erdi .

Bukadar uzun yazdığım için kusura bakmayın ama paylaşmak ve sizede sormak istedim Tabletinizde bu SORUN VARMI ???
    Sonuçta o serimi hatalı denk geldi yoksa sizde kurcalayınca fark edebiliyormusunuz alıp tekrar tekrar değişmektense vazgeçip Air e mi yöneleyim
    Değerli yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fottoman

2014 Edition sahiplerine ve sevenlerine selamlar

14 aralık cumartesi akşamı bende SM-P600 modelini (siyah) Bimeksten 1349 tl ye aldım .

Eve gelir gelmez başladım tabi kurcalamaya ilk defa Samsung ve Android bi cihaz almıştım herne kadar İPhone ve İPad kullanıcısı olsamda Android li bi cihazımın da olmasını istemiştim ve sonunda olmuştu :) Üstelik bu tablet İPad Air den iyi deniliyor ve tüm incelemelerde karşılaştırmalarda bi kaç detayla Air den üste çıkarılıyordu zaten bende kafamda üstün görüyordum özellikler ram ekran android serbestleği 2-3 uygulama tek ekranda hafıza artımı film ve müzik için falan vs vs.

Hemen U Torrent i kurdum bi kaç film indirmeye başladım bi yandanda uygulamaları ve güncel oyunları atmaya başladım Asphalt ı indirdim biraz oynadım ve filmim inmiş ona baktım ve çok memnun kaldım . Ekran çözünürlüğü süper parlaklığı keskinliği bi harika amoled ekranlardaki gibi beyazlar yeşilde değil ve otomatik ayarını da yerinde yapıyor hiçbir uygulamada ne takılıyor ne yavaşlıyor ayrıca 4 saat boyuncada ısınma diye bişeyde görmedim çok sevinmiştim sonunda Samsungda kaliteli elle tutulur bi cihaz yapmış oda bana denk geldi diyordumki bi anda Şoook oldum bu güzel hikaye bi anda sonlandı !!!

Tabletin malzemesi gerçekten plastik olsada çok iyi diyordum ve elimde döndürüyordum bi anda bi ses geldi GıııııRRÇ aaa one dedim ve tespit etmeye çalıştım evir çevir derken baktımki sol elimle yatay olarak tuttuğumda ekran kasanın içine giriyor ve sürtünmeden de gıcırtı geliyordu ve ben denedikçe gittikçe çoğaldı çok az oynuyordu belki başkası kımıldadığını bile farkedemez ama bu kımıldamadan gıcırtı çıkıyordu ve bi anda tableti elimden bıraktım pakedine koydum ve pazartesi günü geri vermeye gittim

Metrocity Bimeks ten almıştım ve ilgili arkadaşlara orada durumu anlatıp tableti gösterdim kullanımda sıkıntı olmayacağını ancak istersem değişebileceklerini söylediler bende bu şekilde sıkıntı olmasa bile 1350 liralık bi aletin elimde gıcırdamasını istemediğimi ve tabiki değişmek istediğimi söyledim sağolsun hemen yenisini çıkardılar
    2, tableti orada açtım ve elime alıp aynı noktayı kontrol ettiğimde Ondanda aynı sesin geldiğini Bimeks ilgilisiyle birlikte farkettik ve 3, sünü verebileceğini söyledi :) hatta hemen yeni kutuyu getirdi sağolsun
    3, tabletinde etiketini yırtarak açtım ses gelmesede oynama farkediliyordu yeter artık uzatma dedim adamlar da elinden geleni yapıyordu sağolsun inanın sorunlu biri gibi görünmemek için uzatmadım ve o tableti alıp oradan çıktım akşam elimi bile süremedim vaktim yoktu salı sabahı işyerimde elime aldım ve odane bu hepsinden kötü bir ses ve her tutmada çıt çıt çıt ses çıkartıyodu ve yıkıldım arkadaşlar o kadar üzüldümki anlatamam Samsungu bile aradım anlattım servise ver dediler bende açtıracağıma iade etmeye karar verdim .
    ---Bimeks Metrocity deki arkadaşlara sonsuz teşekkürler--- hiç sorun etmeden geri aldılar ve Samsung maceram o kadar sempati duymama rağmen orada sona erdi .

Bukadar uzun yazdığım için kusura bakmayın ama paylaşmak ve sizede sormak istedim Tabletinizde bu SORUN VARMI ???
    Sonuçta o serimi hatalı denk geldi yoksa sizde kurcalayınca fark edebiliyormusunuz alıp tekrar tekrar değişmektense vazgeçip Air e mi yöneleyim
    Değerli yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER
    Saygılar

Bende 602 serisi var, böyle bir sorunla karşılaşmadım. Aceba 600 seri ile alakalı bir sorun olabilir mi? Orasınıda bilemicem artık. 3 tanede üst üste olması enteresan. Bimeksden alanlar hep sorun yaşıyor sanırım. Ben bayiden aldım bir sıkıntı olmadı dicem ama ne alakaysa artık... Şaşkınız.

• Salihx S kullanıcısına yanıt
    Elektroworld' de geçen hafta hafta sonu indiriminde wifi olanı 1367 TL' den aldım. 64 GB Class10 kart takınca her yolu denedim, önceden yüklenen verileri siliyor ve yazma koruması hatası verip cihaza takılı iken karta bilgi yüklemiyor. Galiba class 10 kart istemiyor. Kartı hem cihazda, hemde bilgisayarda formatladım. Aynı. 32 gb class 4 kartta sorun olmuyor. Ayrıca ısınma problemi yok. Daha doğrusu ısınıyor, fakat rahatsız edici düzeyde değil, normal. RAM konusunda da gereksiz uygulamaları durdurunca RAM' in yarısı boş kalıyor. @Salihx
  • juon J kullanıcısına yanıt
    Samsung mağazasından orjinal kılıfı 109 TL' ye aldım. Ayrıca ekran koruyucu folyo da Samsung mağazalarına gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.