Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    galaxy 10.1 2014 ed. 3gli tablet
    teknosada.......1699 (100tl hediye ceki)
    kliksa..............1699 (bişi yok)
    mediamarkt........1699
    samsungavm........1639 (bişi yok)
    istanbulbilişim.........1599
    hızlı al ...................1598 (100 tl maxipuan)

...
    ...
    cok pahalı cok...
    bimek de sadece wifilsi var o da 1362...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 12 Aralık 2013; 23:17:48 >
  • rica ederim. tavsiyem akıllı telefonunuz varsa wifi direct yapabileceğiniz için wifiliyi almanız. boşuna masraf. bimeksten enparayla aldım 1260 a hiç ugrasmadım yurtdısından getirtmekle. :)
  • dün aldığım ve ölü piksel olan tableti , bu gün iade ettim. teknosa hiç problem çıkarmadı.
    1 günlük deneyimime göre not 10ç1 den pek farkı yok, oyun dahi oynamadan ısınmasıda cabasıydı. alan arkadaşlara hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyman

dün aldığım ve ölü piksel olan tableti , bu gün iade ettim. teknosa hiç problem çıkarmadı.
    1 günlük deneyimime göre not 10ç1 den pek farkı yok, oyun dahi oynamadan ısınmasıda cabasıydı. alan arkadaşlara hayırlı olsun...

fark yok mu...sadece ekran farkı yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

quote:

dün aldığım ve ölü piksel olan tableti , bu gün iade ettim. teknosa hiç problem çıkarmadı.

ekranda fark falan hikaye, note 10.1 note 10.1 2014 ve ipad i yan yana koyunca,

bizim notların birbirinden pek farkı yok, ayrıca s pen menü ulaşımları çok karmaşık olmuş.

spen i çok yoğun kullanan, notu oyun için kullanmayan bir teknoloji mereklısı olarak tesbitimdir.

almayı kesinlikle düşünmüyorum, hel o cayır cayır ısınmadan sonra...

• quote:

quote:

quote:

bizim notların birbirinden pek farkı yok, ayrıca s pen menü ulaşımları çok karmaşık olmuş.

spen i çok yoğun kullanan, notu oyun için kullanmayan bir teknoloji mereklısı olarak tesbitimdir.

anlamadığın konularda yorum yapma ya senin gözünde bozukluk var yada donanım bilgin sıfır... 1. note 10.1 1280X800 çözünürlükte, yeni seri ise 2560x1600 çözünürlük fark yok demek cahilliğin daniskası ..hiçbir şey bilmiyorsan iki tableti yanyana koyup sedece karşılaştırın yeter.....almıyorsan alma zaten senin işine yarayacak alet değil bu...

birincisini 1 yıl kullandım halen elimde ikincisini yeni aldım ..ekran farkı ve s-pen performansı bariz bir şekilde çok daha iyi.. özellikle 1.sinin çözünürlüğünün düşük olması yazı ve çizim detay işlerde sorun çıkarıyordu...ikincisi ile bu sorun ortadan kalkmış... ekran farkı hikaye diyenin kendi hikayedir...bende retina ipad 3 de var...note 10.1 2014 retina ile eşdeğer hale gelmiş...ısı ise abartılacak sorun değil..farklı tablet kullanan herhangi bir kişi bu tabletin de normal değerlere sahip olduğunu hemen tespit edebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 14 Aralık 2013; 9:57:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

anlamadığın konularda yorum yapma ya senin gözünde bozukluk var yada donanım bilgin sıfır... 1. note 10.1 1280X800 çözünürlükte, yeni seri ise 2560x1600 çözünürlük fark yok demek cahilliğin daniskası ..hiçbir şey bilmiyorsan iki tableti yanyana koyup sedece karşılaştırın yeter.....almıyorsan alma zaten senin işine yarayacak alet değil bu...

birincisini 1 yıl kullandım halen elimde ikincisini yeni aldım ..ekran farkı ve s-pen performansı bariz bir şekilde çok daha iyi.. özellikle 1.sinin çözünürlüğünün düşük olması yazı ve çizim detay işlerde sorun çıkarıyordu...ikincisi ile bu sorun ortadan kalkmış... ekran farkı hikaye diyenin kendi hikayedir...bende retina ipad 3 de var...note 10.1 2014 retina ile eşdeğer hale gelmiş...ısı ise abartılacak sorun değil..farklı tablet kullanan herhangi bir kişi bu tabletin de normal değerlere sahip olduğunu hemen tespit edebilir...

ben oyun oynamaya meraklı, ergen seviyesinde biri değilim, iş hayatımda ve seminerlerde notlarımı alırım, maillerimi yazarım, banka işlemlerimi
    hallederim,autocad de projelerimi açıp exell de düzenlemerimi yapıp pdf e çeviririm vs...

samsung da nano teknolojik gelişmeler hiç umrumda değildir, kulaktan dolma bilgilerle 2 rakamı çarparak birşeyleri bildiğimi hele asla iddia etmem,

hiç bir farkı olmayan ve kışın soba niyetine kullanılacak, s4 te yenilen kazığın aynısını oluşturan bir ürün.

ergenlikler ergen olmak farklı şeylerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 14 Aralık 2013; 10:48:33 >

• Arkadaşlar gereksiz tartışmalara gerek yok, ekran hikaye diyen herhangi bir pdf döküman yükleyip dik pozisyonda ekran görüntüsünü eski note ile karşılaştırsın. Halen hikaye diyorsa bence acilen bir göz doktoruna görünsün

Evet cihazla ilgili konuya dönecek olursak, bu aletleri nasıl root edeceğiz bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 14 Aralık 2013; 11:14:22 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben oyun oynamaya meraklı, ergen seviyesinde biri değilim, iş hayatımda ve seminerlerde notlarımı alırım, maillerimi yazarım, banka işlemlerimi
    hallederim,autocad de projelerimi açıp exell de düzenlemerimi yapıp pdf e çeviririm vs...

samsung da nano teknolojik gelişmeler hiç umrumda değildir, kulaktan dolma bilgilerle 2 rakamı çarparak birşeyleri bildiğimi hele asla iddia etmem,

hiç bir farkı olmayan ve kışın soba niyetine kullanılacak, s4 te yenilen kazığın aynısını oluşturan bir ürün.

ergenlikler ergen olmak farklı şeylerdir..

kaale alınacak biri değilsin..yazdıkların saçmalıktan başka birşey değil..

• bence de he hee, bizim iş yerinde çaycım da note kullanıyor, çok net diyor..
  • apple ceo'su musun?
  • quote:

bence de he hee, bizim iş yerinde çaycım da note kullanıyor, çok net diyor..

sen apple bölümüne burada işin yok..yallah...
  • quote:

bence de he hee, bizim iş yerinde çaycım da note kullanıyor, çok net diyor..

Terbiyesiz saygısız ukala... madem apple diyorsun bu foruma niye vakit ayırıyorsun. hepimiz memnunuz tabletimizden , beğenmiyorsan saygısızlık yapmayacaksın, düzeyli eleştireceksin
    daha bunu öğrenememişsin hadi bakiim doğru ipad forumlarına güle güle
  • Okuma yazma kursu verecek zamanım yok. Ben 2 notu da satı aldım. 2014 ölü pikselli olduğundan iade ettim.
    Isınma problemide olunca sıkıntı etmedim.
    Açıkçası düşüncelerimi yazınca internet cafe ergenkerinin saldırısını düşünemedim.
    Gerçek formdaşlardan özür dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spyman S kullanıcısına yanıt
    okuma yazma verecek zamandan ziyade bilgin yok gibi geldi. okuma yazmaya daha çok senin ihtiyacın var gibi.
    'ergenkerinin' değil 'ergenlerinin', 'satı aldım' değil 'satın aldım', '2014' değil "2014'ü", 'problemide' değil 'problemi de'
  • Ergenlerin dikkatini ölçtüm. Aferim 19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ergenlerin dikkatini ölçtüm. Aferim 19

hadi bakalım ben de senin bilgini ölçeyim bu cümlendeki hatayı hemen bul.
  • internette sözlük arayıp durma, aferim değil aferin.

• 100 lira hed'ye ceki + 100 lira enpara varsa
    1150 liraya gelmis oluyo

(kampanyalar birlesmedigine dair bisey gormedim keisn bi fikri olan var mi?)
    teknosa hediye cekiyle alincak neler var teknosa'dan?

• wifi+3G modeli almak isteyen arkadaşlar hızlıal'da 1599 TL, maksimum karta 100 TL maksipuan veriyor ancak yarın son gün.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.