Şimdi Ara

Samsung Galaxy 10.1 2014 Edition [ Ana Konu ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.506
Cevap
64
Favori
207.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.yaklasik cihazi bir aydir kullaniyorum.cokmemnunum ancak soyle bir sikinti var.muzik dinlerken sarki gecisi yaptiginiz anda seste bir patlama oluyor.bunu servisten bir arkadasla gorustum.yazilim hatasi olabilir dedii.lutfen cihazlarinizi kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda yanlış anlaşılmış galiba ben ekranından bahsetmiyorum arka deriye benzeyen kısmında deneyip yazan olursa sevinirim..deriye benzer arka kapağa tam yandan bakınca çok hafif belli belirsiz hafif dümsek kısımlar var birkaç tane direkt karşıdan bakınca belli olmuyor fakat aleti yan olarak ışığa tutarak dikkatlice bakınca belli oluyor sizinkilerde de var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

slm bende 2014 versiyonun siyah olanını aldım ısınma sorunu yok hızı ve özellikle çözünürlüğü güzel diyebilirim.ipad retinaya göre çözünürlük bence daha zayıf, fakat eski note 10.1 kullanan biri olarak 1280X800 çözünürlüğe sahip eski versiyona göre cezbeden yönü çözünürlüğü olmuştu.önceki versiyonunu kullanan birisi olarak oldukça beğendim..tek kafama takılan arka kısma yandan bakınca çok hafif belli belirsiz hafif dümsek kısımlar var birkaç tane direkt karşıdan bakınca belli olmuyor fakat aleti yan olarak ışığa tutarak dikkatlice bakınca belli oluyor sizinkilerde de var mı.. sorun olduğunu düşünmüyorum ama daha önce çok değişik tablet kullnadığım için kafama takıldı..neden böyle birşey yapmışlar diye...bu kadar para verince kusursuz alet istiyor insan dikkatlice bakıp cevap verecek arkadaş olursa sevinirim..normal mi bendeki anormal mi..siyah olanı kutuyu ilk ben açtım daha önce açılmış bir ürün değildi....

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. :) Bende 3g siyah modelini kullanıyorum, aynı şey benimde dikkatımı çekti. Benim cihazımda da var.

teşekkürler içim rahatladı o zaman hepsinde olan bir durum..ama bu fiyata satılan bir üründe böyle birşey olmamalı eğer farketseydim almazdım..ipad retina da kullanıyorum..onun kasa buna göre süper..note 10.1 eski versiyonda da böyle durum yoktu...bu tümsek gibi belli belirsiz alanlar nedir bilen var mı...

• Arkadaşlar ben de Bimeks'ten aldım p600 beyaz modelini 1362 TL.'ye. Yanında yine Bimeks'ten Sandisk Ultra Class 10 64 gb micro sd kart da aldım. Yalnız kargo da ilk açtığımda kendi kutusunun daha önce kullanılmadığını belli etmek için yapıştırılan etiketin yırtık olduğunu gördüm. Çok canım sıkıldı, göndersem mi diye düşündüm ama her tarafını inceledim, en ufak bi kusuru yok. Geri göndermekten vazgeçtim. Samsungavm.com üzerinden de orjinal beyaz kılıfını aldım. Mükemmel uyum sağladı çok şık duruyor. Kapağı kapatırken ekran da kendiliğinden kapanıyor. Kılıfı çok güzel hem görselliği harika hem de sağlam koruyor. Ekrana bakması çok keyif verici. Biraz da netten kaliteli duvar kağıdı indirince gerçekten tablet çok klas durdu. İlk başta Subway surfers oynarken felaket derecede ısındı. Birçok tablet, telefon gördüm de bu kadar ısınanını görmedim. Daha sonra Güç Tasarrufu devrede değilmiş onu devreye alınca hangi oyunu oynarsam oynayım Asphalt 8, Fifa 14, subway dahil ısınma olmuyor. 1 saatlik oyunun sonucunda bile ısınma derdi olmadı. Elimden bile soğuktu. Güç tasarrufuyla mı alakalı yoksa farkında olmadan yaptığım bi ayarla mı alakalı bilmiyorum yine de. Bende sorun kendiliğinden çözüldü. Oyunlarda da herhangi bir takılma olayı falan kesinlikle olmadı. 3 gb ramin 2 gb'ını Samsung'un hazır yüklü programları kullanıyor. En sinir bozucu tarafı bu.

Kamerası aydınlıkta da karanlıkta da çok iyi. Ipad'in kamerasından da bariz şekilde önde. Gsmarenadan da aradaki fark görülüyor zaten. Dışarıya verilen sesi çok yüksek ve kaliteli. Bozulma, çatlama, patlama olmuyor. Yanında verilen kulaklık da çok kaliteli ve kulaklıkla müzik dinlerken de sesi güzel. Sesden ve kameradan yana gayet tatmin edici. S-Pen olayına gelince, daha önce kullanmadığım için kalemi çok ince geldi, alışamadım. Keşke biraz daha kalın olsa yazı yazması daha pratik olurdu. İmza atar gibi çok hızlı çizim yaptığımda birkaç kez çizgide atlama oldu. Ben mi abarttım bilmiyorum. S-Note da pdf yüklerken baya geç açtı. Ancak Ezpdf gibi programlarla pdf yükleme, karalama gibi işlemlerde çok seri hareket etti. Oyun ve programlarda kesinlikle takılma olmuyor. Şarj olayına gelince oğlum sabah saat 9'da başladı Fifa oynamaya akşam 8 gibi bıraktı, ertesi gün yine aynı saatlerde başladı öğlen 1 gibi bitirdi şarjı. Bende çok daha uzun gidiyor. Tabi bu dediklerim güç tasarrufu aktifken oluyor. Android 4.3 olmasına rağmen Google playden indirdiğim birçok program ve oyunda uyumluluk sorunu yaşamadım. Çoğu uygulama SD karta taşınabiliyor. Kutunun içinden, şarj aleti, data kablosu, kaliteli bir kulaklık ve 8-10 adet (saymadım) kalem ucu ile uç değiştirme aparatı çıktı. Dokunmatik hassasiyeti çok iyi, menü geçişleri de seri. Kendi dosya yöneticisi kullanışlı. Wifi'si evin her köşesinden sorunsuz çekiyor. Kendi tarayıcısı biraz yavaş. Dolphin de ve opera mini de gayet iyi.

Elde uzun süre kullanımda ağırlık hissi vermiyor. 10.1 inch büyük diyenler için söylüyorum. Ben de bununla Note 8.0 arasında çok gittim geldim. İnanın ele alınca 8-9 inch gibi duruyor. Fiyat konusuna gelince, Türkiye şartlarında gerçekten pahalı. Bir tablete bu kadar verilmez. Zorlanarak alacak olanlar için söylüyorum. Gidin ikinci el Note 8010 alın. Yarı yarıya tasarruf edersiniz. Boşuna 3g'lisini almaya da gerek yok. Ona vereceğiniz paraya en az 32 gb sağlam bi class 10 kart alırsınız. Bu işlere meraklıysanız elinizde mutlaka hotspot wifi özellikli telefon da vardır. Ben şahsen telefonun hotspot özelliğini kullanarak tablette her yerden internete girebiliyorum. Şunu da söyleyim bu tür bir ürün alacaksanız samsung olsun, apple olsun, sony olsun, yeterki sağlam ve ürününün arkasında duran bir firma olsun. Bundan yaklaşık 35-40 gün önce tablet almaya karar verdiğimde sadece pdf okuma ve internette gezinme için abartıya gerek yok dedim. Gittim Hepsiburada'dan 310 liraya Hi-Level 1001w 10.1 tablet aldım. Baktım millet altına döktürmüş yorumları. Ben de yorumlara kandım. Donanımhabere bakmak aklıma gelmedi. Daha ürünü ilk açtığımda android hata mesajı veriyor. Tamam deyip öyle giriyordum. Ekran dersen güya IPS ekran ama beş para etmez. 3 hafta sonra tablet kendiliğinden çöktü. Açılışta sadece logo çıkıyor. Daha ilerisi yok. Sitesine girdim. Destek falan hak getire. Trium diye bir firma üstlenmiş distribütörlüğü, telefon açtım bakan yok. Hafta içi rahat aralıklı olarak iki saat içinde 15-20 kere aradım. Telefona bakan bi ALLAH'ın kulu yok. Sonra da donanımhaber, şikayetvar'a girdim. Kalktım bir bardak soğuk su içtim :) Şimdi, hepsiburadaya onarım için yolladım ürünü, artık ne zaman döner, nasıl döner bilmiyorum. Olsun da samsung'un sony'nin en alt ürünü olsun. Emin olun kafanız daha rahat olur.

Bu arada siyah mı beyaz mı kararsız kalanlar için, ben beyaz derim. Tabi herkesin zevki farklı. Siyah çerçeve huzursuzluk hissi veriyor. Ekranın sınırlarını keskin hatlarla çiziyor. Beyazda tam tersi daha geniş ekrana bakma hissi veriyor. Yine beyazı kullanırken çerçeve daha az farkediliyor ve göze takılmıyor. Sadece ekran koruyucu film kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım. Ekranı Gorilla Glass değil. O nedenle kalem kullandıkça ilerde çizilme yaşanır mı bilmiyorum.

Son olarak apple da dahil birçok firma ürünlerini uzak doğu ülkelerindeki tedarikçilere yaptırıyor. En ufağından dev firmalara kadar. Dolayısıyla hızlı ancak özentisiz üretim sonucunda bundan 10-15 sene önce üretilen ürünlere göre arızalı ve kusurlu ürünler daha fazla çıkmaya başladı. Böyle bi sıkıntı başınıza gelirse hemen ürünü yerin dibine sokmayın. Doğru garantiye gönderin. Elektronik biraz şans işi günümüzde.

• Bu tablet te ofic uygulamaları nasıl?. Excel ve Word gibi uygulamaları açıp, kaydedip, düzenleyebiliyormuyuz?
  • güntel G kullanıcısına yanıt
    Cihazın içerisinde Polaris office 5 uygulaması yüklü olarak geliyor. Gerekli olan office işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. (görüntüleme, istenilen formatta dosya oluşturma, düzenleme)
    Bunun dışında; kingsoft office ve office suite pro programları da var. Bu 3 programdan hangisi size kullanışlı gelirse, istediğiniz işlemleri rahatlıkla halledebilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güntel

Bu tablet te ofic uygulamaları nasıl?. Excel ve Word gibi uygulamaları açıp, kaydedip, düzenleyebiliyormuyuz?

Macro iceren Excel dosyalarini calismiyor. Tam ofis cihazi degildir.
  • 3gli modeli en uygun nerede satılıyor acaba ? ve telefon özelliğini bi şekilde aktif edebiliyormuyuz.. Teşekkürler
  • Wife ile ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Tabletimi bagladigim zaman surekli kesiliyor. Gecikmeli veri aktariyor. Ipad le baglandigimda boyle olmuyor. Internette bi sıkıntı yok. Birde srt alt yazilarini acabiliyor muyuz? Altyazili film cok izliyorum. Videoya gomulu olmayan filmlerde var. Mx playeri indirdim bir faydasi olmadi.

• OytunB O kullanıcısına yanıt
    İpad çok performanslı bir cihaz. Uygulama marketi kaliteli ve cihazın tepkileri çok hızlı. Yalnız sizi kısıtlıyor. Örneğin tablet ekranını akıllı tvye yansıtamıyorsunuz. Müzik.film yüklemek daha kolay androidlerde. Aynı şekilde Kumanda olarak tvyi kontrol edebiliyorsunuz. Yani çok daha fonksiyonel.

İpad bunların çoğuna izin vermiyor. Uygulama marketinde Google playstoredaki gibi film izlemenizi sağlayan uygulamalar yok. Sadece tüketim amaçlı. Stylusla not almak zor, marketteki uygulamalara baktığınızda kalemle not alabileceğiniz güzel bir uygulama yok.

Bu samsunglarda s4lerdeki gibi birçok cihazı bir araya getirip ekranlarını senkronize ederek kullanmak mümnkün mü?
  • quote:

Wife ile ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Tabletimi bagladigim zaman surekli kesiliyor. Gecikmeli veri aktariyor. Ipad le baglandigimda boyle olmuyor. Internette bi sıkıntı yok. Birde srt alt yazilarini acabiliyor muyuz? Altyazili film cok izliyorum. Videoya gomulu olmayan filmlerde var. Mx playeri indirdim bir faydasi olmadi.

benimkinde şimdilik wifi ile ilgili bir sorun görünmüyor..altyazılı filmleri çok rahat izlersin hatta google playden bulacağın çeşitli playerlar ile de bunu kullanabilirsin....
  • Bu tableti almayı düşünüyorum arkadaşlar önerir misiniz ? Kaç saat ekran süresi veriyor acaba bu tablet 7 8 saat wi-fi ile internete girebilir miyim ipad gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: o_sisman

quote:

Wife ile ilgili bir sıkıntısı olan var mı? Tabletimi bagladigim zaman surekli kesiliyor. Gecikmeli veri aktariyor. Ipad le baglandigimda boyle olmuyor. Internette bi sıkıntı yok. Birde srt alt yazilarini acabiliyor muyuz? Altyazili film cok izliyorum. Videoya gomulu olmayan filmlerde var. Mx playeri indirdim bir faydasi olmadi.

MX Player' da çoğu format izlenebiliyor. Alt yazıları SRT uzantılı, video dosyasıyla aynı dosyada ve isimde yaparsanız sorunun hallolucagini düşünüyorum.

Dediginiz gibi yaptim. Ama gormedi alt yaziyi, film aciliyor ama alt yazi gozukmuyor. Ben kies 3 programiyla atiyorum dosyalarimi. Kloserdeki film ve alt yazisini video dosyasi ekle diyerekten tablete gonderiyorum. Sonra tabletten acinca alt yazi gozukmuyor. Birde mxplayer icin bircok codek var onlarda birini yuklemem gerekiyor mu?

• ben 3g li modelini almayı dusunuyrdum.
    yorumlerı okuyunca tereddutte kaldım. anladığım kadarıyla tablette 2-3 şikayet var
    1. asırı ısınma
    2. nadirde olsa lag takılma sorunu
    3. 3 gb ramın zaten 2gb nın dolu olması sadeec 1 gb bos olması

bu sorunları yorumlardan cıkardım...ama kişiyi endişe ettiriyor. bi tabletin ısınması takılması kimse istemez
    bunlar kronik sorunlar mı yoksa kişiden kişiyedeğişiyor mu?
    bimeksten almaya gidecektim şimdi tereddutteyim........
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    bi sıkıntı yaşamadım baya konforlu evin en uzak noktasında dahi çekimi sorunsuz.
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    normal kullanımda bir günü rahat geçiriyorsun.
  • Samsung her zamanki gibi tutan Note 3 tasarımını her yerde aynı şekilde kullanıyor. Ama başarılı tasarım hakkını vermek lazım..
  • Film, dizi, video izlemek için BS.Player aşırı başarılı bir program, alt yazılar sorunsuz ve tavsiye ederim.
    Office programı olarak söylenenlere ilave olarak Google'ın Quick Office programını da tavsiye ederim. Hangisini isterseniz kullanın sadece şunu diyebilirim bu alette officele işi olan her programda da çok rahat görür işini, bu açıdan mükemmel bir cihaza sahibiz.
    Cihazdan şüphesi olanlar ise şüphe duymadan alabilirler. Daha önce de dediğim gbi yaşanan bikaç sorun elektronik aletlerde yaşanabilecek şanssızlıklardan ibaret bence. Alalı 5 gün oldu ve deli gbi oyun da oynadım, office programıyla sunum da hazırladım, bir çok şekilde kullandım ve şikayet ettircek hiçbir şey yaşamadım.

• Arkadaşlar biri şarj süresini ss atabilir mi ? Ekran süresi önemli olan yani wi-fi ile kaç saat internete girebilirim ipad kadar şarj süresi vermiyordur büyük ihtimalle ama bu konuda biri beni aydınlatırsa bu tableti almayı düşünüyorum.

• Telefonlu versiyonunu nasil temin edebilirim arkadaslar?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.